Za svaki dan između Božića i zadnjeg dana 2023. godine rezerviran je bogat glazbeni program

 BORNA KUZMANOVIĆ
nova iznenađenja

Vrhunska glazbena, ali i gastro ponuda: Advent u prolazu otkrio sjajan program do kraja godine

Za Badnji dan posjetitelji će u najpoznatijem zagrebačkom prolazu moći uživati uz DJ-a D-Gree & sax show Jakše Jordesa, a na Staru godinu sve željne „dočeka od podne“ čeka DJ Tabu - Keeper of the groove uz show Mirsada Dalipija na perkusijama i Marka Gudelja na saksofonu.

U već dobro poznatoj zimskoj oazi - Adventu u prolazu - posjetitelji uživaju više od 20 dana. Ovaj mali advent i ove je godine očarao čarobnim božićnim dekorom, a istaknuo se i posebnom gastro ponudom, dječjim događanjima i glazbenim programom. Nastavljajući u istom tonu, organizatori su pripremili zabavna događanja i za nadolazeće slavljeničke dane. Za Badnji dan posjetitelji će u najpoznatijem zagrebačkom prolazu moći uživati uz DJ-a D-Gree & sax show Jakše Jordesa, a na Staru godinu sve željne „dočeka od podne“ čeka DJ Tabu - Keeper of the groove uz show Mirsada Dalipija na perkusijama i Marka Gudelja na saksofonu.

image

Advent u prolazu i ove je godine očarao čarobnim božićnim dekorom, a istaknuo se i posebnom gastro ponudom, dječjim događanjima i glazbenim programom

BORNA KUZMANOVIĆ
image

Za svaki dan između Božića i zadnjeg dana 2023. godine rezerviran je bogat glazbeni program

BORNA KUZMANOVIĆ

Osim dobre glazbe, sprema se i pravo gastro iznenađenje. Restoran i catering Barrel dobio je same pohvale za vrijeme trajanja adventa, a na Badnjak mijenja jelovnik i prilagođava ga posebnom danu u godini – u ponudi će se naći bakalar i domaća foccacia, tuna burger te tartar od tune. Ljubitelji posebnih gurmanskih zalogaja tako u preostalim prosinačkim danima sigurno neće ostati razočarani, baš kao i ljubitelji funka, soula i sličnih urbanih ritmova. Za svaki dan između Božića i zadnjeg dana 2023. godine rezerviran je bogat glazbeni program, pa tako 27. prosinca od 19 sati posjetitelje čeka DJ HrwoE, 28. prosinca DJ Stefanic, a dan kasnije već od 16 sati DJ Jazzozo te Dezmodrones od 20 sati. U subotu, 30. prosinca već od 14 sati kreće dobar provod uz DJ-a Tabu - Keeper of the groove te Toni Dramu od 20 sati.

image

Restoran i catering Barrel dobio je same pohvale za vrijeme trajanja adventa, a na Badnjak mijenja jelovnik i prilagođava ga posebnom danu u godini

BORNA KUZMANOVIĆ
image

Na blagdansko ozračje Jägerhorn prolazu naići ćete sve do 7. siječnja

BORNA KUZMANOVIĆ

Na ovo blagdansko ozračje Jägerhorn prolazu, smješteno daleko od gradske gužve i prometa, naići ćete sve do 7. siječnja.

Linker
07. ožujak 2024 09:48