nastavlja s radom

Zagrebački klub seli na novu adresu, zna se i kad otvara svoja vrata na novoj lokaciji

Sele se gramofoni, namještaj i najdraže osoblje koji će danima kada u klubu nema programa (najčešće su to ponedjeljak, utorak, srijeda pa i poneki četvrtak, a nije ni nedjelja za odbaciti) otvoriti Pločnik Gornji.

Iz zagrebačkog kluba Pločnik najavili su preseljenje na novu adresu gdje će nastaviti s radom. Zbog nerazriješenih pravno-vlasnički odnosa Pločnik je morao zatvoriti vrata na adresi Međimurska 21, no ovo prvo prijelazno razdoblje nastavlja na drugoj adresi. Otvara se Pločnik Gornji u prostorijama kluba DVA OSAM, na adresi Jabukovac 28. Sele se gramofoni, namještaj i najdraže osoblje koji će danima kada u klubu nema programa (najčešće su to ponedjeljak, utorak, srijeda pa i poneki četvrtak, a nije ni nedjelja za odbaciti) otvoriti Pločnik Gornji.

image

Otvara se Pločnik Gornji u prostorijama kluba DVA OSAM

PRESS

Bit će otvoren od 18 sati do ponoći, ulaz će biti besplatan, a osim glazbe s ploča koje su obilježile Pločnik u hodu će se dogovarati i razni eventi. Zbog unaprijed dogovorenih događanja u klubu, Pločnik Gornji starta u ponedjeljak 5. veljače. Detaljan program koncerata možete pogledati na web stranici.

Linker
01. ožujak 2024 14:48