sve je spremno

Zagrebački prolaz i ove godine priprema čarobnu adventsku priču

Još nas samo nekoliko dana dijeli od početka mnogima najdražeg razdoblja u godini. I ovog puta u prolazu Jägerhorn možemo očekivati blagdansko uređenje i idiličnu atmosferu, ali i bogat glazbeni program.

Već nekoliko godina zaredom, čarobno adventsko ozračje u metropoli krije se u prolazu hotela Jägerhorn. I ove godine neće izostati posebno uređenje i idilična intimna atmosfera, po kojoj je ovaj mali advent poznat. No, organizatori najavljuju i bogatiji glazbeni program, izvrsnu ponudu hrane i pića te zabavne dječje aktivnosti, ali i još jednu posebnu ponudu. Naime, u 37 dana trajanja, ova lokacija nudi mogućnost rezerviranja business domjenaka, zatvorenih partyija i privatnih druženja.

image

U blagdanskom ugođaju posjetitelji će moći uživati od 29. studenog do 7. siječnja

EMOVERE WEDDINGS // DARKO RUKAVINA

U već poznatoj oazi prepunoj lampica i božićnih detalja, posjetitelji će moći uživati od 29. studenog do 7. siječnja, a prvi party vikend započinje 2. prosinca uz sjajnog zagrebačkog DJ-a Tabu Keeper of the Groove koji će ugrijati atmosferu do nastupa benda Balkan Zoo. Ljubitelji funka, soula, disca, jazza i urbanih ritmova doći će na svoje u najpoznatijem zagrebačkom prolazu uz svirke DJ-a Jazzoza, Hrwoea i D-greeja te nastupe Jerko Jurkin kvarteta, Azil Jazza, Željke At Ease i Toni.Drame. U potpuno drugačijoj adventskoj priči poseban show sprema se za Badnjak i Staru godinu. Ta dva dana u kojem Zagrepčani, ali i turisti vole minglati i družiti se od jutra, goste očekuje performans saksofonista Jakše Jordesa na sam Badnjak te svirka trenutno najtraženijeg bubnjara u Hrvatskoj, Mirsada Dalipija.

image

Posjetitelje očekuje raznolik glazbeni program

EMOVERE WEDDINGS // DARKO RUKAVINA

Osim dobre atmosfere, i gurmanima je zagarantiran dobar provod. Restoran i catering Barrel ove je godine najukusniji dio Adventa u prolazu. Sada će prvi puta biti dio ovog adventa i prezentirati svoje delicije - zalogaje koji će najviše osvojiti one koji vole spoj tradicionalnog i modernog. Uz klasičnu zimsku ponudu pića, Advent u prolazu dodatno će nuditi razne signature koktele.

image

Gurmanima je zagarantiran dobar provod

BORNA KUZMANOVIC

Daleko od gradske gužve i prometa, u Jägerhorn prolazu priprema se nešto i za najmlađe. Pod nazivom Kids Advent, svake nedjelje od 10 do 14 sati te 6. prosinca, na Dan sv. Nikole od 17 do 19 sati, djeca će moći uživati u predstavama, cirkus showovima, posjetima Djeda Božićnjaka, slasticama i posebnim iznenađenjima.

image

U Jägerhorn prolazu priprema se nešto i za najmlađe, tzv. Kids Advent

EMOVERE WEDDINGS // DARKO RUKAVINA

Vesela i magična atmosfera, nasmiješena lica, dobro znana lokacija s novim, posebno osmišljenim božićnim uređenjem by Adela Mese, zanimljiva ponuda pića i raznih gastro specijaliteta – sve to očekuje posjetitelje ovih blagdana u Jägerhorn prolazu. Detalje programa možete pronaći na Instagram profilu i Facebook stranici „Advent u prolazu”.

Linker
24. travanj 2024 08:15