GORAN MEHKEK/CROPIX
snimite video

Želite da Prljavci sviraju samo za vas? Provjerite kako vam se snovi mogu ostvariti

Za sve obožavatelje Prljavog kazališta radio bravo! pripremio je odlično iznenađenje - imate priliku da kultni bend zasvira kod vas doma.

Za sve obožavatelje Prljavog kazališta radio bravo! pripremio je odlično iznenađenje - imate priliku da kultni bend zasvira kod vas doma.

Radio bravo! pripremio je iznenađenje za najveže obožavatelje Prljavog kazališta, s kojima nastavljaju projekt održavanja koncerata kod kuće. Ako želite da Prljavci nastupe samo za vas i vašu ekipu, trebate snimiti video u kojem ćete se predstaviti te snimiti dvorište ili dnevni boravak, odnosno mjesto gdje želite da se koncert održi. Snimci dodajte i ekipu ili obitelj koju želite da bude na koncertu. Video trebate objaviti na svojem Facebook profilu i tagirati bravo! - ne zaboravite da objava treba biti javna.

Stručni žiri nagradit će najkreativniji, najsimpatičniji i drugačiji video jer prilika da Prljavci pjevaju samo za vas ne pruža se baš svaki dan. Rok prijave je do 12. sibnja, a koncert će se održati 17. svibnja.

image
PRESS

Na vama je da okupite publiku, a bravo! će se pobrinuti za sve ostalo pa tako i za pozornicu i za ozvučenje. U ovom projektu već su sudjelovale brojne zvijezde pa je tako Petar Grašo oduševio publiku u Zagrebu, Nina Badrić u Splitu, Jelena Rozga zabavljala je ekipu u Istri, Danijela Martinović u Čakovcu, Vanna u Zadru, dok je lani Massimo pjevao u Jastrebarskom.

Povodom ovog jedinstvenog koncerta, Mladen Bodalec i Jasenko Houra gostovali su u emisiji "Beautiful Day" kod Marka Bratoša i Hrvoja Kečkeša gdje su otkrili da se jako vesele ovom događaju. S obzirom na to da je prijašnjih godina u dvorištima slušatelja bilo svega - od skakanja u bazen do dueta zvijezde s domaćinima, Mladen i Jajo poručuju da su spremni na sve.

Linker
28. travanj 2024 08:57