opuštanje u gradu

Želite se maknuti od gradske gužve? Imamo odlično rješenje

Rougemarin Park ponovno okuplja sve one željne dobre zabave i opuštanja u zelenilu daleko od gradske gužve! Nakon mjesec dana uživanja u najfinijim koktelima od gina, u narednim danima, sve do 24. kolovoza, ovom će oazom eatertainmenta vladati mojito kokteli, posebno osmišljeni po recepturi Filipa Lipnika.

Pod imenom Mojito Park, ova će omiljena ljetna lokacija privući ljubitelje najpoznatijeg ljetnog koktela, kojem svi znaju glavne sastojke - rum, limeta i menta. Ipak, tajne sastojke i kombinacije od lubenice, manga, jagode i osvježavajućih tonika otkrit će idućih 35 dana u omiljenom parku koji donose bezbrižne, ljetne dane u Zagrebu.

Koji su im najbolji mojito okusi, podijelili su poznati plesači Marko Mrkić i Paula Jeričević Tonković, koji su na otvorenju uživali u plesnim hitovima poznatog benda Cubismo. Razne boje, arome i začini, a i dobri plesni ritmovi tako su obilježili nastavak omiljenog „festivala“ za minglanje i chillanje koji će se kasnije predstaviti s još jednom temom.

Ponuda hrane i pića osmišljena je na temelju karakteristika i sastojaka poznatog mojito koktela no Filip Lipnik ovoj je priči dodao nešto posve dosad neviđeno.

image

Mojito Park

MATEJ GRGIć
image

Mojito Park

MATEJ GRGIć
image

Mojito Park

MATEJ GRGIć

"Mojito je klasik među koktelima koji inače dolazi s Cube. Htjeli smo ovog puta uključiti želje svih ljudi od slatkih do slanih koktela, zatim ljubitelja tropskih okusa ili pak malo jačih spicey nota. Najveće iznenađenje je koktel s tabascom i đumbirom te prženom slaninom kao jestivom dekoracijom. Smatram kako mojito kao kralj svih koktela zaslužuje svoj cijeli mjesec jer ga vole svi, i muškarci i žene. Osim šest mojito koktela, osmislili smo dodatna 3 koktela, Paloma od tekile, Pinky gins od pirea od jagode i Wiskey sour. Posjetitelje očekuju i dodatne aktivnosti te radionice. Sudjelujte u izradi mojito koktela ili otkrijte koji se okusi mente nalaze ispred vas, a uz sve to dobit ćete i certifikat za sudjelovanje", izjavio je poznati barmen Filip Lipnik čije će "koktele s potpisom" pratiti i sjajna klopa.

Zanimljivu ponudu najavio je i chef Marin Medak, koji će tijekom cijelog trajanja Mojito Parka brinuti da ponuda hrane bude drugačija, inovativna te da povremeno iznenadi goste. Tako se novi menu sastoji od Prženih tortilja, Cuba sandwicha i Cuba burgera, Chiken tacosa i popularne, poznate Rougemarinove Pizze u malo drugačijem izdanju. Jeste li za klasični mojito, Bubi mojito s limetom, mentom i pireom od jagode ili Tropic s okusom manga? Ako bi radije ljetnu večer započeli s „ludim okusima“, isprobajte Pina Mojito s ananasom, Frozen Angel Mojito s lubenicom ili spicey BBQ Mojito s tabascom i đumbirom.

image

Mojito Park

MATEJ GRGIć
image

Mojito koktel

BOJAN HARON MARKICEVIC
image

Tropic Mojito

BOJAN HARON MARKICEVIC

Kako god, sigurno je da će na ovoj omiljenoj zelenoj lokaciji kod restorana Rougemarin uživati i gurmani i gastro znalci, ali i oni koji su samo došli na afterwork druženje ili večernji izlazak uz omiljene ljetne kombinacije koktela. Za dobru zabavu u „dobrom starom parku“ bit će zaduženi brojni gostujući DJ-evi koji će svojim nastupima dodatno podići atmosferu. Za one koje zanima obiteljska zabava, vikendima će ovdje biti idealna zona za igranje s djecom, a za sve one željne otkrivanja atraktivnih lokacija u gradu Zagrebu, Rougemarin park nudi najljepše uređenje koje zove na fotkanje za društvene mreže.

Linker
25. travanj 2024 09:09