LOKACIJA IZ SNOVA

Želite znati kako izgleda vjenčanje na imanju Trajbar? Rezervirajte nedjelju za posjet

U nedjelju 10. rujna u 12 sati posjetite Dan otvorenih vrata Konjičkog kluba Trajbar i pronađite lokaciju za vjenčanje iz svojih snova.

Konjički klub Trajbar u nedjelju 10. rujna točno u podne počinje s Danom otvorenih vrata. Intiman klub smješten u mirnoj i zelenoj oazi idealna je opcija za sve koji vlastito vjenčanje zamišljaju u raskošnom zelenilu i elegantno uređenom prostoru.

image
PRESS

Na Danu otvorenih vrata imat ćete priliku upoznati Trajbar Team koji je dobro poznat po svojoj vrhunskoj organizaciji raznih vjenčanja, a kojima su zajednički nazivnici elegancija i profinjenost. Bogato iskustvo, umijeće pažljivog slušanja želja i ideja budućih mladenaca vode do uspješne realizacije snova.

„Naše je zadovoljstvo voditi brigu oko najsitnijeg detalja kako bi se mladenci, ali i svi naši gosti osjećali ugodno i opušteno“, objasnila je Maja Trajbar. „Naš cilj je da svako vjenčanje bude jedinstveno, a već dugi niz godina surađujemo s vrhunskim profesionalcima koji mogu sve ideje pretočiti u stvarnost. Volimo biti originalni i svjedočiti osmijesima na licima naših mladenaca i uzvanika“, zaključila je.

image
PRESS
image
PRESS

Moćno zelenilo Konjičkog kuba najljepša je kulisa za dan iz snova jer stvara intiman prostor posvećen samo vama, a kad se tome pridodaju elegantne cvjetne dekoracije koje se sljubljuju s kreativnom prezentacijom domaće hrane i vrhunskih pića, stvaraju se novi trendovi, a čarolija svadbene svečanosti poprima jednu novu, posebnu dimenziju.

image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
image
PRESS
Linker
06. rujan 2023 17:25