Humanitarni nastup

Zoran Predin i gosti u Lisinskom: Glazbeni raritet za izbirljivu zagrebačku publiku

Koncert nabijen hitovima uz trojac koji je po prvi puta zajedno na zagrebačkoj sceni, organizira se 27. ožujka za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice.

Glazbena legenda i njegovi ništa manje legendarni gosti pripremaju pravu glazbenu poslasticu ovog proljeća u Zagrebu. Zoran Predin na pozornici Koncertne dovrane Vatroslav Lisinski ugostit će Davora Gopca i Anju Rupel, pjevačicu nekadašnje grupe Videosex.

Koncert za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice u organizaciji Rotary kluba Zagreb Gradec, glazbeni raritet za izbirljivu zagrebačku publiku nešto iskusnijeg koncertnog staža održat će se 27. ožujka. Prema najavama organizatora, očekuje nas dva sata hitova, a poznavajući Predina i Gopca, neće biti dosadno ni tijekom glazbenih intermezza.

Anja Rupel, bivša frontmenica kultnog benda Videosex, pojavljuje se nakon dugo godina pred zagrebačkom publikom, a s nestrpljenjem iščekujemo njen duet s Gopcem i to izvedbu hita "Kako bih volio da si tu".

Zorana Predina pratit će dugogodišnji suradnici, vrsni sastav Damirov Django Group. Koncert je organiziran povodom humanitarnoga djelovanja Rotary kluba Zagreb Gradec za pomoć stanovnicima Petrinje i okolice.

Prihodi od ovog koncerta namijenjeni su završetku obiteljske kuće koje je Rotary klub Zagreb Gradec započeo graditi na području pogođenim potresom.

Nastavak humanitarnih aktivnosti

Korisnici će biti mlade obitelji s djecom čiji su domovi uništeni u potresu i koji od tada žive u stambenim kontejnerima. To je još jedna u nizu pomoći koje su Klub i njegovi pojedinačni članovi uputili stradalima od potresa - od interventnoga smještaja za više od 120 osoba odmah nakon potresa, devet mobilnih kućica, desetke podijeljenih agregata i grijalica, dodjele preko 30 kamp prikolica, privremenog smještaja za više od 200 osoba u apartmane, pa do financiranja izgradnje i sanacije više obiteljskih kuća za mlade obitelji.

image

Zoran Predin i gosti 27. ožujka u Lisinskom

PRESS

Ulaznice su u prodaji na blagajni Lisinskog i preko Ulaznice.hr, a cijene ulaznica su: 20, 23, 27 i 33 eura.. Koncert će se održati 27. ožujka 2023. s početkom u 20 sati.

Linker
14. travanj 2024 18:38