MOJ DAN

24 sata s poduzetnicom i bivšom missicom Ivanom Petković Čevrom: ‘Navečer dobijem val energije‘

Kako usklađuje brojne privatne i poslovne obveze, kako se njeguje, zbog čega više ne pije kavu i kako stigne svaki dan ručati kod mame, otkrila nam je zagrebačka poduzetnica i bivša missica Ivana Petković Čevra.

7 h ŽLICA MEDA ZA DOBRO JUTRO

Svako jutro pripremam obroke koje djeca nose u školu. Obično ih suprug vozi, a ja volim kada ostanem sama započeti dan uz šalicu zelene matche s bademovim mlijekom i žličicom meda uz neku nježnu glazbu poput "Cornfielda" Ludovica Einaudija. Uz nezaobilazno jutarnje tuširanje kojim volim razbuditi duh i tijelo, kroz pola sata sam spremna za odlazak na posao.

image
UNSPLASH

8 h SREĐIVANJE U PET MINUTA

Budući da je jutro uvijek pomalo užurbano, skincare i make-up rutina je brza i efikasna. Volim hibridne proizvode - tinted kremu koja ujedno ima visokokvalitetne njegujuće proizvode i SPF. Naučila sam igrati se s nekoliko proizvoda iz Armani beauty linije pa je moj make-up gotov za manje od deset minuta.

image
PRIVATNI ALBUM

9 h DINAMIČAN POSAO

Počinje moj radni dan i catch-up sastanci s članovima tima. Radim u korporaciji i moj posao je jako dinamičan, doslovce se prebacujemo s projekta na projekt i iznimno mi je bitno dobro planiranje i usklađivanje s timom. Na poslu doručkujem s obzirom na to da nas svaki dan dočeka raznoliko svježe voće.

image
PRIVATNI ALBUM

12.30 H RUČAK KOD MAME

Budući da moja mama živi blizu kompanije za koju radim, kada god imam mogućnost, pauza za ručak mi posluži da je posjetim i kod nje ručam. Dočeka me sa spremnim ručkom na stolu i mojim omiljenim jelima, uvijek zdjelom svježe salate i povrća iz njezinog vrta. Daljnje vrijeme do 16.30 je ispunjeno rješavanjem mailova, poslovnim sastancima, Teams callovima…, a zatim krećem po kćer u školu.

image
UNSPLASH

18 h VJEŽBANJE

Napokon su djeca malo starija da se mogu posvetiti i sebi te ukrasti pokoji sat za vježbanje mojeg omiljenog tajlandskog boksa, a ponekad slikanje ili pjevanje za moju dušu. Do 20 h sam u ulozi taksista, multitaskinga, full-time mame, naših zajedničkih razgovora te eventualno ispomoći oko škole. Jako sam ponosna na sina koji je jako odgovoran i samostalan pa eventualno trebam samo pregledati neku prezentaciju ili sastavak koji je pripremio.

image
PRIVATNI ALBUM

20.30 h DOTJERIVANJE ZA EVENTE

Ako poslovne obveze iziskuju, navečer sam vezana uz pojedini event i tada me suprug zamijeni, u protivnom se bavim kućanskim poslovima.

image
PRIVATNI ALBUM

22 h VRIJEME ZA SEBE

Vrijeme samo za mene. Sin me zna zafrkavati da sam kao naša mačka Šapica koja navečer dobije val energije, ali nakon što svi odu spavati i obavimo večernje maženje, to je trenutak mira kada mogu pročitati nešto što me zanima, razmišljati o planovima i rasporedu za idući dan ili jednostavno umiriti misli.

image
PRIVATNI ALBUM
Linker
20. travanj 2024 23:49