MOJ DAN

24 sata sa zagrebačkom poduzetnicom Majom Blažević: Nađite vrijeme za sebe

Čime započinje jutro, bez čega ne može zamisliti dan te kako usklađuje poslovne obveze s odgojem troje djece, otkrila nam je zagrebačka poduzetnica Maja Blažević, osnivačica brenda Materia.

6 h

Jutro započinjem razgibavanjem. Dok moji ukućani još spavaju, odvježbam 15 minuta na prostirci u dnevnoj sobi ili na terasi - ponekad radim jogu, nekad istezanje ili trbušnjake... Nakon toga slijedi kratka meditacija, a onda spremanje za posao.

image

Maja dan započinje tjelovježbom

INSTRAGRAM

8 h

Prestala sam piti kavu prije četiri godine i prešla na matcha latte. Fino mljeveni zeleni čaj od mladih listića punih vitamina i minerala odličan je izbor za sve žene poput mene, koje žive hektičnim načinom života. Matcha je odlična alternativa kavi - sadrži kofein, ali je on drugačiji te daje stabilniju i dugotrajniju energiju. Prvu popijem kod kuće, a ostatak prelijem u termosicu i ponesem u ured.

image

Matcha latte je odličan izvor vitamina i minerala

INSTAGRAM

9 h

Volim doručkovati polako a kako sam ujutro fokusirana na to da klince spremim za školu i vrtić, napravim im doručak i pripremim užinu, svoj prvi obrok jedem u uredu. Obično je to nešto lagano i zdravo, poput kombinacije zobenih pahuljica i chia sjemenki s bananom i bobičastim voćem.

image

Lagani ali zasitni doručak za duplu dozu energije

INSTAGRAM

11 h

Radim dinamičan posao. Brend Materia baziran je na wellbeingu - brizi o sebi kroz zdrav način života, prehranu i napitke, pa uvijek osmišljavamo nove projekte koji će to promovirati - često odlazim na sastanke, brainstormam s kolegicama, razgovaram s klijentima...

image

Maja Blažević

INSTAGRAM

13 h

Važno mi je da je atmosfera na poslu inspirativna, a uz ljude, tu i okruženje igra ulogu. Nedavno smo se preselili u novi ured, a i stari je bio estetski iznimno lijep i ugodan. Umjesto da odemo van na ručak, kolegica i ja često si napravimo mali uredski brunch - kuhana jaja, kozji sir, šparoge i kruh iz pekarne Noel Bread & Deli moj su favorit.

image

Radionica

MARINA RENDULIĆ

15 h

Nedavno smo u suradnji s koktel majstorom Denisom Vlahovcem organizirali radionicu na kojoj su polaznici naučili kako jednostavno pripremiti ukusne i zdrave koktele s matchom.

image

Radionica

MARINA RENDULIĆ

19 h

Vrlo sam društvena po prirodi, no nakon svih dnevnih interakcija s ljudima, uvečer mi je važno imati vrijeme za sebe kad svi zaspu - uz dobru knjigu i tamnu čokoladu Rapunzel.

Linker
13. travanj 2024 16:06