LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT
ZVIJEZDE I LJEPOTA

Beauty horoskop: Ovnicama idealno pristaje crvena, dok će Lavice fokus staviti na kosu

Položaj planeta utječe i na izgled: saznajte kakve vam boje i mirisi odgovaraju, kako održavati formu, oblikovati modni stil...

Položaj planeta utječe i na izgled: saznajte kakve vam boje i mirisi odgovaraju, kako održavati formu, oblikovati modni stil...

Ovan

21. ožujka - 20. travnja

image
MATTEO SCARPELLINI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Rođeni u znaku vatrenog Ovna vole iskušavati različite boje i vjerno prate modne trendove. Crvena je idealna boja za pripadnice Ovna, a izvrsno nose i jarku svjetlozelenu, koju smjelo kombiniraju s ljubičastim tonovima svog omiljenog kamena ametista. Obožavaju cvjetne mirise, ali s reskom notom. Nerijetko koriste uniseks parfeme. Najmiliji su im sportovi koji se oslanjaju na snagu, spretnost i brzinu, poput borilačkih, a rano jutro najbolje im je doba za trčanje i plivanje. Tijekom ljetnih mjeseci imat će pojačanu potrebu za njegom tijela i uljepšavanjem. Dijeta i tjelovježba pomoći će im da zablistaju u kupaćem kostimu.

Bik

21. travnja - 21. svibnja

image
MATTEO VALLE/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Bikovi izuzetno vole životne užitke, a posebno slasne zalogaje, pa im višak kilograma obično pričinja izazov. Tipičan Bik ima robusnije tijelo, a ruke i noge kraće i tanje. Vrat, ramena i prsni koš su naglašeni, a kod žena i ženski atributi - grudi i bokovi.

Njihov je stil bezvremena klasika, a i mirisi koji im se sviđaju su vječni klasici, stvoreni od prirodnih esencija. U stanju su i s malo šminke postići zadivljujući estetski doživljaj.

Prilikom odabira odjeće vole se poigravati kontrastnim bojama, kao i crvenom i crnom - a ljeti će obogatiti imidž zelenim i zemljanim tonovima.

Nisu baš vični tjelovježbi, no ona će im ovog ljeta biti nužna za dobru formu. Odgovaraju im vježbe istezanja, pilates i joga. Tijekom srpnja Mars će im omogućiti veću pokretljivost, dok će rujan biti pogodan za estetske zahvate.

Blizanci

22. svibnja - 21. lipnja

image
MATTEO SCARPELLINI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Lepršavi Blizanci nerijetko izgledaju mlađe od svojih vršnjaka. Neodoljivo su šarmantni, duhoviti i zabavni, a zbog ubrzanog metabolizma i načina života nisu skloni debljanju. Ako se ipak udebljaju, dodatna težina raspoređena im je ravnomjerno.

Slobodoumne i znatiželjne Blizanke rado eksperimentiraju s make-upom, kao i s modnim stilovima. Slijede najnovije trendove, obožavaju modne detalje, smjelo nose mušku odjeću, majice s printovima, šešire, kape te torbice i kupaće kostime jarkih boja.

Akvamarin, njihov omiljeni kamen, nadahnut će ih ovog ljeta na kreiranje ukrasa za nokte i nakita koji će istaknuti njihovu brončanu put. Lipanjske zvijezde pogodovat će njezi tijela, uljepšavanju i izboru ljetne frizure.

Rak

22. lipnja - 22. srpnja

image
ALESSANDRO ZENO/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Poput svog vladara Mjeseca, i pripadnici Raka su ćudljivi, a njihov izgled ovisit će o raspoloženju. Račice se drže ustaljenih modnih ciklusa i vjerne su uvijek istom načinu šminkanja. Veliku pažnju pridaju njezi kose, kože i noktiju. Pomno biraju odjeću, pazeći da su u dosluhu s modnim trendovima, ali i da istaknu prednosti, a sakriju mane. Vole se kititi biserima i odijevati svilene i viskozne košulje sedefastih nijansi.

Lijepo im pristaje rumenilo boje breskve, koje mogu nanijeti i na rubove kapaka, no neće pogriješiti ako ovog ljeta koriste boju bronce te bijelog ili ružičastog zlata. Imaju osjetljivu kožu pa je nužno da je zaštite kremama s visokim SPF faktorom. Lipanj je kao stvoren za obnovu garderobe i manje estetske korekcije, a srpanj i kolovoz za njihov omiljeni sport - plivanje!

Lav

23. srpnja - 22. kolovoza

image
GREGORY SCAFFIDI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Lavice imaju naglašen gornji dio tijela, uske bokove, duge i tanke noge pa hodaju dostojanstveno - najradije na visokim potpeticama. Ako žele zabljesnuti, oslonit će se na bujnu kosu i odvažni make-up. Da bi postigle mačkast pogled, trebaju maskarom produžiti trepavice, oblikovati obrve te puderom i rumenilom uokviriti lice. Sjajni ruž bit će izvrstan finiš.

Tijekom cijelog ljeta Venera će biti u Lavu pa im neće biti problem skrenuti pažnju na sebe. Žuta boja izvrsno će pristajati njihovoj preplanuloj puti, a mistični jantar u kombinaciji sa zlatom pomoći će im da postignu glamurozni izgled. Tjelovježba im neće biti osobito draga, osim u lipnju, kad će biti spremnije oznojiti se u teretani ili na teniskom terenu.

Djevica

23. kolovoza - 22. rujna

image
LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Samozatajne Djevice imaju istančan ukus, no katkad previše paze na svaki detalj i boje se malo iskoračiti iz uobičajenih obrazaca odijevanja. Odgovara im make-up koji je precizan i pedantan poput njihove osobnosti. Na njima gotovo nikad nećete vidjeti nepravilnu liniju tuša, neposlušne obrve, razmazani ruž ili ispucani lak na noktima.

Vole nijanse sive boje, crno-bijele uzorke, srebrni nakit i bijele košulje te profinjene minimalističke mirise. Kristalno zelena boja smaragda ulijeva im smirenost, nadu i sigurnost. Smaragd u kombinaciji sa žadom bit će njihov idealni nakit za ovo ljeto - kad će biti izuzetno motivirane za dotjerivanje. Tijekom srpnja i kolovoza bit će aktivnije i prodornije, a odbojka na pijesku pomoći će im da postignu dobru formu i istovremeno se dobro zabave.

Vaga

23. rujna - 22. listopada

image
GREGORY SCAFFIDI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Venera, vladarica Vaga, učinila je da se osobe rođene u tom znaku žele istaknuti njegovanošću i elegancijom. Redovno su ukusno odjevene i nose decentan make-up. Njeguju klasičan stil, a zbog urođenog osjećaja za mjeru rijetko će skrenuti u pretjeranu ekstravaganciju ili kič. Smatraju da je manje više, pa odjeću upotpunjuju pomno odabranim detaljima poput decentnog nakita. Njihov odabir su nježni i umjereni ženstveni mirisi.

Pred ovim je ženama uzbudljivo razdoblje. U lipnju će se osjećati samouvjereno i privlačno, a nalet samopouzdanja potaknut će ih da se odvažnije odijevaju i šminkaju. Ljetni mjeseci bit će sjajna prilika da promijene imidž ili se podvrgnu manjim estetskim korekcijama.

Škorpion

23. listopada - 21. studenog

image
MATTEO SCARPELLINI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Škorpionski stil može se najbolje opisati kao provokativan i erotičan. Rado ističu obline uskom i pripijenom odjećom, a omiljene su im boje crna i tamnocrvena. Ove strastvene žene vole mistične parfeme, a svoju tajanstvenu erotiku i snažnu osobnost najbolje upotpunjuju prodornim mirisima. Ističu oči crnim tušem ili tamnim sjenilom, a ponajviše koriste crveni ruž. Žele se osjećati poželjno i ne boje se naglasiti putenost.

Pred Škorpionkama su mjeseci u kojima će se stilski dosta tražiti. Često će impulzivno kupovati stvari i odjeću koju se kasnije neće usuditi nositi. Trebaju izbjegavati drastične promjene izgleda i posvetiti više pažnje kvalitetnoj njezi kože i lica. Moraju i redovito vježbati kako bi održale dobru liniju.

Strijelac

22. studenog - 21. prosinca

image
FILIPPO FORTIS/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Žene rođene u ovom vatrenom znaku priklanjaju se ležernom i opuštenom stilu odijevanja. Sportski tipovi, često su u trenirkama ili tajicama, no u posebnim prilikama znaju se pretvoriti u neumoljive zavodnice. Tada vole odjećom naglasiti svoje mišićave noge i tijelo.

Privlače ih daleki krajevi i putovanja. Odgovaraju im ljetni, citrusni i avanturistički mirisi, kao i oni koji evociraju egzotične predjele. Nesklone teškoj i napadnoj šminki, radije posežu za laganijim make-upom kojim će istaknuti svoju prirodnost.

Nadolazeće razdoblje potaknut će ih da se više dotjeruju. Osjetit će potrebu za promjenama i osvježiti stil odijevanja ili šminkanja, a neke će se odlučiti na trajno iscrtavanje obrva ili tretman pomlađivanja. Bit će iznimno aktivne i posvećene sportu, što će im pomoći da ljeti zablistaju na plaži u najboljem izdanju.

Jarac

22. prosinca - 20. siječnja

image
GREGORY SCAFFIDI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Jarčice njeguju klasičan i nenametljiv odjevni stil, klone se kiča i šarenila, a u njihovu se ormaru nalazi uglavnom dobro izrađena i trajna odjeća koja odolijeva modnim trendovima.

Važna im je njega kože pa kupuju skupe i kvalitetne kreme, a kako pritom paze na zdravlje i vode discipliniran život, često izgledaju odlično i u zrelijoj dobi. Ove su žene ambiciozne, samostalne i postojane, a u njihov se karakter najbolje uklapaju tradicionalni i provjereni mirisi drvenastih nota.

Pred njima je sjajno razdoblje u kojem će se osjećati i izgledati odlično. Unutarnje zadovoljstvo probijat će se na površinu i privlačiti komplimente i pohvale. Ovo im je dobro vrijeme za promjene - od boje kose do načina šminkanja.

Vodenjak

21. siječnja - 19. veljače

image
MATTEO VALLE/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Vodenjačice vole eksperimentirati i iznimno su kreativne kada je riječ o odjeći i šminkanju. Veliki su individualci i trude se ne uklapati u okvire. Ne slijede modne trendove, bar ne doslovno. Njihove odjevne kombinacije često su neobične, a glavna im je svrha izdvojiti ih iz mase.

Ne mare za tuđe mišljenje, a frizurom i make-upom rado krše pravila. Ljubiteljice su tetovaža, piercinga i iznenađujućih boja kose. Vole biti posebne i nastoje nekim detaljem pokazati svoju osebujnost čak i u formalnim situacijama. Privržene su rijetkim i jakim mirisima koji odgovaraju njihovu nesputanom karakteru.

Ljetni mjeseci poticat će njihovu potrebu da budu drukčije od drugih, ali tu postoji opasnost da izgube mjeru i urone u drugu krajnost. Savjetuje se povratak tradicionalnijim vrijednostima - što se izgleda tiče.

Ribe

20. veljače - 20. ožujka

image
GREGORY SCAFFIDI/LAUNCHMETRICS.COM/SPOTLIGHT

Poznate po kreativnosti i maštovitosti, Ribe imaju osebujan modni stil, a odjećom nastoje naglasiti oblu ženstvenu figuru i nježnu osobnost. Trendovi ih ne zanimaju, one same smišljaju kombinacije, a često izborom odjeće iskazuju trenutno raspoloženje.

Njeguju boemski i romantičan stil, a nerijetko su nadahnute modom prošlih vremena. Odlično im stoje nježne nijanse plave, ružičaste i bijele. Pri izboru modnih dodataka rado se odlučuju za predmete koji ih podsjećaju na more, poput tirkiznih naušnica ili ogrlica s akvamarinom.

Pred njima je povoljno razdoblje u kojem će im porasti samopouzdanje, što će ih potaknuti da se više dotjeruju i hrabrije odabiru modne kombinacije. Mnoge će osvježiti imidž i spoznati pozitivan estetski učinak zdravog i aktivnog života na izgled.

Linker
26. travanj 2024 21:57