Godišnji horoskop

Bezrazložna ljubomora i sumnjičavost bit će velika prepreka za lavove

Lavovi će u 2023. imati uzbudljiv početak godine, a nakon svibnja zanimat će ih isključivo trajna i čvrsta veza.

LAV [23. SRPNJA - 22. KOLOVOZA] OCJENA GODINE: 3 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Zlatna - budi vašu energiju i jača snagu emocija. Kad budete htjeli izgledati privlačno i glamurozno, posegnut ćete za zlatnim detaljima.

LJUBAV I BRAK: Zvijezde vam jamče uzbudljiv početak 2023. Plijenit ćete pažnju izgledom, šarmom i ponašanjem. Ljubavni snovi te planovi vezani uz roditeljstvo mogli bi vam se ostvariti u ožujku, travnju i lipnju. Nakon svibnja neće vas zanimati prolazna zadovoljstva, već trajna i čvrsta veza. No, premda ćete napraviti sve da ostvarite što skladniji odnos, teško ćete ići protiv sebe. Vaša potreba za dominacijom, često bezrazložna ljubomora i sumnjičavost, bit će velike prepreke skladnim odnosima s partnerom i bližnjima.

KARIJERA I NOVAC: Zahvaljujući Jupiterovim vibracijama do sredine svibnja uživat ćete podršku utjecajnih i obrazovanih pojedinaca, sklopiti korisna poznanstva ili dobiti konkretne ponude vezane uz važna životna pitanja. Ožujak donosi mnogo putovanja, razgovora i pregovora te prilika za dodatnu zaradu. U drugoj polovini godine obiteljski utjecaj bit će zamjetan i u poslu, a troškovi vezani uz dom i rodbinu prilično će vam isprazniti novčanik.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Tijekom siječnja, rujna, listopada i prosinca imunitet će vam biti oslabljen, a ni tjelesna forma neće biti sjajna. Slobodne aktivnosti, seks i hobiji bit će važni za opuštanje. U listopadu posvetite veću pažnju njezi lica i tijela.

BROJ SREĆE 5: Pod paskom ovog broja probudit će se strast. Zaljubit ćete se preko ušiju ili ćete ponovno otkriti čari vašeg partnera.

TAJNA ŽELJA: Htjet ćete se osamostaliti te napraviti nešto potpuno sami, vlastitim trudom, talentom i ulaganjem. Zimski mjeseci povoljni su za prve korake.

U DOBRIM DANIMA: Prodorni, kreativni, šarmantni, duhoviti, smjeli.

U LOŠIM DANIMA: Tašti, pohlepni, ljubomorni, agresivni, egoistični.

NAJBOLJI MJESEC: Prva polovina ožujka vaše je razdoblje prosperiteta. Tada ćete biti osobito aktivni, spremni na nova iskustva, putovanja i zabavu. Poznanstva koja ćete sklopiti pokazat će se dugoročno korisnima, a ljubavni odnos dobit će na kvaliteti.

POZNATI RAKOVI

JENNIFER LOPEZ (24. SRPNJA 1969.) Zvijezde donose uzbudljivu godinu planetarno omiljenoj glumici i pjevačici. Zimski mjeseci, a posebice ožujak, obećavaju ne samo zanimljive uloge nego i više sreće i zadovoljstva u privatnom životu. Druga polovina godine bit će promjenjivija i stresnija. Žongliranje privatnim i profesionalnim obavezama nerijetko će biti iscrpljujuće za nju.

image

Jennifer Lopez

JOHN SALANGSANG/SHUTTERSTOCK

MONIKA KRAVIĆ OLUJIĆ (27. SRPNJA 1982.) Producentica i nekadašnja voditeljica neće se moći požaliti da joj je dosadno. Od početka godine suočavat će se s iznenađenjima i izazovima, s tim da će se tijekom ljeta i jeseni nešto teže nositi s njima. Jesenske zvijezde donijet će joj izvjesnu napetost u ljubavnom i obiteljskom životu te dodatni rad na projektima koje je smatrala završenima.

image

Monika Kravić Olujić

TOMISLAV KRIŠTO/CROPIX
Linker
24. travanj 2024 09:13