VALERIE MACON/AFP/PROFIMEDIA
Stalno ju opominjala

Cameron svojim savjetima potaknula Drew na promjenu, trebalo joj je 30 godina

Glumica u ratu protiv plastike otkrila tko joj je bio najveći uzor i poticaj da počne živjeti osvještenije i u skladu s ekološkom filozofijom.

Glumica u ratu protiv plastike otkrila tko joj je bio najveći uzor i poticaj da počne živjeti osvještenije i u skladu s ekološkom filozofijom.

Nekad nam za usvajanje dobrih navika ipak treba malo inspiracije i poticaja, od nama dragih ljudi. Tako je bilo i s glumicom Drew Barrymore, koja je priznala da joj je njena najbolja prijateljica Cameron Diaz bila najveći trener u njoj vrlo bitnom području: ekološkom i zelenom načinu života.

image

Drew i Cameron najbolje su prijateljice već desetljećima

BINNS, SYMONS/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA

"Obećala sam svojoj najboljoj prijateljici Cameron Diaz, da ću postati ona osoba za kakvu me gura da budem cijeli moj život, a to je da budem osviještena o zaštiti okoliša, savjesna i da njegujem takav životni stil koji je održiv", objasnila je Barrymore za People. Glumica je udružila snage s firmom za ekološke proizvode za održavanje kućanstva Grove Collective i Virgin grupom, kako bi pobijedili plastiku. U razgovoru za People sudjelovao je i osnivač Virgina sir Richard Branson.

Drew je ispričala svoje osobno iskustvo u promjeni svijesti i uvođenju "zelenih" navika u svakodnevni život, ogromnu ulogu u tome imala je upravo Cameron.

"To mi govori još od devedesetih. U jednom sam trenu zaista počela tako živjeti i stvarno sam predana u tome, počela sam svijet gledati na drugi način i to me nagnalo na akciju i da se posvetim praktičnoj primjeni", opisala je Barrymore.

image

Cameron je potaknula Drew na ekološko ponašanje

NIJO/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Uz pomoć svoje ekološki osviještene prijateljica Drew se natjerala da se odrekne nekih stvari o kojima je bila ‘ovisna‘. "Ne samo da sam odbacila svoju najdražu stvar na svijetu plastične vrećice sa zatvaračem, nego me Cameron usmjeravala kako mogu živjeti na održiv način. Ona bi doslovno govorila: ‘Prestani puštati vodu dok pereš zube! nemoj to raditi! Uvijek sam imala osjećaj kao da mi je starija sestra na koju se oslanjam", iskrena je glumica.

Linker
26. travanj 2024 04:50