Partry za pamćenje

Deset godina Hilton hotela Zagreb proslavljeno uz spektakularnu večeru

Više stotina ljudi uživalo je u vrhunskoj atmosferi zagrebačkog hotela DoubleTree by Hilton i zajedno proslavilo njegov 10. rođendan.

Za odličnu atmosferu zaslužni su bili DJ Dadoo, saksofonistica Lana Škrgatić i plesna skupima Mint Cabaret koji su napravili pravi show na radost svih prisutnih, a eventom je "dirigirao" voditelj Ivan Vukušić.

image

Hilton Zagreb slavio je ovaj tjedan 10. rođendan

PRESS
image

Ivan Vukušić

PRESS

Direktorica Hilton Hotela Zagreb, Josipa Jutt Ferlan, za uspjeh i više prestižnih nagrada zahvalila je svojem odličnom timu koji vodi tri Hiltonova hotela u Zagrebu, osim spomenutog, tu su još i Canopy na Branimirovoj i posljednji otvoren na Radničkoj cesti - Hilton Garden Inn. Istaknuti poslovni partneri i osobe iz javnog života prisustvovali su ovom eventu, a čestitkama se pridružila i ministrica turizma Nikolina Brnjac kao i Martina Bienenfeld, direktorica Turističke zajednice grada Zagreba.

image

CEO Hilton hotela Zagreb Josipa Jutt Ferlan i ministrica turizma Nikolina Brnjac

PRESS
image

Slavljenička torta

PRESS

Prvi Hilton hotel u Zagrebu, DoubleTree slavi svoju 10. godišnjicu rada, a više prestižnih domaćih i međunarodnih nagrada za izvanredan smještaj i uslugu, dokaz su izuzetne predanosti zaposlenika i izvrsne usluge svojstvene Hilton brendu.

image

DJ Dadoo

PRESS

U sklopu hotela, pored 152 sobe raznih kategorija, spa i bazena na 9. katu, nalazi se i suvremeni poslovni centar koji je nedavno potpuno preuređen, a čine ga šest potpuno opremljenih multifunkcionalnih dvorana pogodnih za održavanje kongresa, konferencija, evenata, edukacija, sastanaka ili proslava.

image

Desperado cabaret

PRESS
image

Salsa cabaret

PRESS

Hotel DoubleTree by Hilton moderan je i prepoznatljiv zagrebački hotel s 5 zvjezdica s vrhunskom gastronomskom ponudom i odličnom uslugom, a restoran OXBO ponosi se svojim ukusnim Black Angus burgerima, fenomenalnim desertima kao i odličnom selekcijom premium stejkova poput najboljih svjetskih Wagyu odrezaka.

image

Hilton Zagreb slavio je ovaj tjedan 10. rođendan

PRESS

U subotu 19. studenog Hilton hoteli ponovno otvaraju Advent na Radničkoj s posebnom temom Svjetskog nogometnog prvenstva gdje ćete utakmice moći pratiti na velikom ekranu uz animaciju i nagradne igre.

image

DoubleTree by Hilton Zagreb

PRESS

Za rekreativne klizače i djecu napravljeno je veliko natkriveno klizalište, a obavezno posjetite foto kutak iznenađenja koji će vas oduševiti… očekuje vas i ponuda ukusnih zalogaja, kuhano vino, bogat program koncerata, a veliko otvorenje Adventa na Radničkoj dogodit će se sljedeći utorak, 22. studenog koncertom Vesne Pisarović od 18 sati!

Linker
16. studeni 2022 18:03