Godišnji horoskop

Djevice će biti na ljubavnoj prekretnici, a u lošim danima dvolične i čangrizave

Ova godina će djevicama donijeti brojne promjene - i na ljubavnom i na poslovnom planu.

DJEVICA [23. KOLOVOZA - 22. RUJNA] OCJENA GODINE: 4 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Siva - za neke monotona, za vas je ova boja blaga i umirujuća. Donijet će vam trenutke nadahnuća i idealno se uklopiti u sve vaše kombinacije.

LJUBAV I BRAK: Pred vama je godina kojoj će vam sretni Jupiter i neumoljivi Saturn stvarati okolnosti koje će vas poticati na prilagodbe, preuzimanje novih odgovornosti i korištenje dobrih prilika. Ljubavni ili bračni život naći će se na prekretnici. Ako ste nezadovoljni brakom, tražit ćete raskid ili avanturu. Naglašena je mogućnost promjene ljubavnog statusa. Bez obzira na motive koji će vas potaknuti na brak, roditeljstvo ili izlazak iz braka, razdoblje privikavanja neće biti lako, no na kraju ćete biti zadovoljni. Najbolji mjeseci za ljubav i jačanje bračnih spona su travanj, svibanj i listopad.

KARIJERA I NOVAC: Jupiter će se pobrinuti da se lakše snalazite u poslovnim i inancijskim vodama. Uspjesi će proizlaziti iz vaše sposobnosti da pravilno procijenite situaciju i na vrijeme poduzmete sve što je potrebno da unaprijedite svoje poslovanje. Kad u ožujku Saturn započne svoj tranzit u Ribama, doći će do promjena u partnerskim odnosima. Mogli biste raskinuti poslovni ugovor i suočiti se s rivalima.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Promjene koje ćete usmjeriti na svoj vanjski izgled te psihičko zdravlje imat će astralnu podršku. Tijekom proljeća i jeseni više ćete se dotjerivati, paziti na zdravlje, baviti se sportom ili učiniti estetske zahvate.

BROJ SREĆE 12: Uz ovaj broj povezana su vaša vrijedna iskustva i zanimljive spoznaje. Razjasnit ćete situacije koje su vas dugo mučile.

TAJNA ŽELJA: Priželjkivat ćete da možete obavljati posao od kuće ili da napokon zabljesnete talentom koji ste zanemarili. Zadivit ćete okolinu smislom za dizajn.

U DOBRIM DANIMA: Odgovorni, marljivi, analitični, svestrani, pouzdani.

U LOŠIM DANIMA: Brbljavi, dvolični, čangrizavi, sitničavi, kritični.

NAJBOLJI MJESEC: U studenom ćete lakše ostvarivati svoje želje i planove. Ljubav će cvjetati, dok će vam kreativne zamisli donijeti profesionalno napredovanje. Razdoblje je pogodno za putovanja te razgovore s odvjetnicima, profesorima i intelektualcima.

POZNATE DJEVICE

ZENDAYA (1. RUJNA 1996.) Naoružana samopouzdanjem, Zendaya će smjelo kročiti kroz 2023., godinu koja bi mogla biti sudbonosna za njenu karijeru. Hvaljena glumica i pjevačica suočavat će se s proturječnim planetarnim utjecajima; jedni će je tjerati naprijed, dok će je drugi vraćati korak natrag tjerajući da preispituje prošlost i svaki idući korak.

image

Zendaya

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK FOR PEOPLE

BLAKE LIVELY (25. KOLOVOZA 1987.) Očaravajuća glumica, koja sa suprugom Ryanom Reynoldsom očekuje rođenje četvrtog djeteta, veći dio godine uživat će zaštitu moćnog Jupitera pa će većinom nailaziti na podršku, ljubav i obožavanje. Zbog izazovnog Saturnovog utjecaja morat će malo dulje čekati na ostvarenje planova i više se umarati oko svakodnevnih obaveza.

image

Blake Lively

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK
Linker
19. travanj 2024 23:38