Jeste li to vi?

Dok drugi znakovi uživaju u harmoniji, ovaj čezne za seksualnim uzbuđenjem

Druga polovica listopada kao da je dozvala Amora. Gotovo svi znakovi zodijaka osjetit će ljubavne iskrice.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 20. do 26. listopada.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Uzbudljivo iskustvo potaknut će vas na ozbiljnije bavljenje stvarima srca. Drukčije ćete gledati na neke bliske odnose, a nakon povoljnih promjena, između vas i vašeg izabranika više neće biti tajni i ograda.

POSAO: Nespremnost na ustupke donosi vam poteškoće u odnosu s autoritetima i suradnicima. Imat ćete otpor prema ekipnom djelovanju pa ćete energiju usmjeriti na vlastite ciljeve i stjecanje veće samostalnosti.

KUŠNJA TJEDNA: U utorak će vas pomrčina Sunca mentalno iscrpiti pa pazite da se ne preopteretite obavezama. Želite li započeti nešto novo, analizirajte sve „za“ i „protiv“.

PRILIKA TJEDNA: Vikend je kao stvoren da ga provedete negdje na zraku uživajući u probuđenoj prirodi. Povedite i prijatelje.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Privući će vas pojedinac koji je privlačan i duhovit, no brzo ćete uvidjeti da je nepouzdan i sklon ispadima. Oni koji su u naizgled harmoničnoj vezi neprestano će preispitivati odnos s partnerom.

POSAO: Različite stvari bit će u središtu vašeg interesa. Važno je kako ćete uskladiti privatne i profesionalne interese te odrediti prioritete. Poželjno je da malo zastanete.

PRILIKA TJEDNA: Kad čujete za projekt koji bi vas mogao zanimati, aktivirajte svoje kontakte nastojeći ništa ne prepustiti slučaju.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV: Pokušavajući unijeti malo osvježenja u svoju intimu, mogli biste napraviti pogrešne korake. Vaš izabranik imat će drukčije želje i planove. Ako ste sami, kraj tjedna donosi zanimljive susrete, razgovore i flert.

POSAO: Postojeća ograničenja neće vas spriječiti da pokušate ostvariti ono što ste zacrtali. Morat ćete drukčije organizirati poslovanje, što bi vas moglo dovesti u sukob.

PRILIKA TJEDNA: Ako ste umorni od svega, dopustite partneru da osmisli zajedničke trenutke. I malo romantike može puno promijenit

image

Strijelac bi trebao razmisliti koliko mu je trenutni partner (ne)pouzdan

UNSPLASH

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Pokušavajući unijeti malo osvježenja u svoju intimu, mogli biste napraviti pogrešne korake. Vaš izabranik imat će drukčije želje i planove. Ako ste sami, kraj tjedna donosi zanimljive susrete, razgovore i flert.

POSAO: Postojeća ograničenja neće vas spriječiti da pokušate ostvariti ono što ste zacrtali. Morat ćete drukčije organizirati poslovanje, što bi vas moglo dovesti u sukob.

PRILIKA TJEDNA: Ako ste umorni od svega, dopustite partneru da osmisli zajedničke trenutke. I malo romantike može puno promijenit

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Nakon nedjelje Venera budi potrebu za druženjem i tjelesnim užicima. Željni pažnje i ljubavi, teško ćete odoljeti privlačnom neznancu koji vas pokušava osvojiti. U utorak vas očekuju promjene i uzbudljiva iskustva.

POSAO: Drugim očima gledat ćete na posao i mogućnosti. Imate li poslovnog partnera, promijenit ćete ugovor. Odlučnije ćete se boriti za svoje interese i status.

PRILIKA TJEDNA: Iskoristite svoju bujnu maštu da poboljšate seksualni život. Krajem tjedna budite smjeli i preuzmite ljubavnu inicijativu.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV: Često ćete se sukobljavati s partnerom i zbog sitnica pa će vam zajednički trenuci proteći u naelektriziranoj atmosferi. U slučaju duljih nesporazuma ili sukoba ne otežavajte stanje prkosom i tvrdoglavošću.

POSAO: Nailazit ćete na ograničenja koja će vas usporavati. Dogovoreni projekti postat će upitni. Ne pronađete li rješenje, mogli biste se baviti poslom i tijekom vikenda.

PRILIKA TJEDNA: Ako ste na početku veze, pazite da partner ne stekne dojam da ga se požuruje i tjera na nešto na što još nije spreman.

image

RIbe bi se mogle odvažiti i iskoristiti tu svoju bujnu maštu

PEXELS

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV: Zamjerat ćete partneru stvari koje dosad niste opažali pa ćete se zapitati je li vaša ljubav počela blijedjeti. Sumnjate li u njegove emocije i iskrenost, trebat će vam jak dokaz prije nego što ga optužite.

POSAO: Rokovi će biti kratki, a obaveze izvan radnog mjesta zahtjevne. Posebno napeta situacija izgledna je na početku tjedna i bit će krivac za umor koji će vas pratiti.

PRILIKA TJEDNA: U subotu se usmjerite na ljubav i djecu i nećete pogriješiti. Isplatit će vam se sve ono što budete radili od srca.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Željni ste zabave i opuštanja, nježnih dodira i vrućih zagrljaja. Početkom tjedna ljubavna zbivanja ispunit će vaša očekivanja. Ako ste sami, bez razmišljanja ćete se otisnuti u novu ljubavnu pustolovinu.

POSAO: Imat ćete zanimljive ideje za unaprijediti poslovanje. Šefovi će s nepovjerenjem gledati na vaše prijedloge, no kad im detaljno sve objasnite, promijenit će mišljenje.

PRILIKA TJEDNA: Prilika koja će vam se ukazati u utorak traži da je prigrlite s više optimizma nego što se vama čini da zaslužuje.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV: Bacit ćete se u potragu za srodnom dušom, no teško ćete pronaći nekoga tko će vas posve zadovoljavati. Mogli biste upoznati pomalo izgubljenu osobu koja živi u prošlosti ili nekoga dosta mlađeg ili starijeg od vas.

POSAO: Morat ćete više uložiti u samokontrolu i biti pažljiviji prilikom obavljanja zahtjevnih zadataka. Zanemarite sve što vam može odvući pažnju.

PRILIKA TJEDNA: Promjene koje će se dogoditi u utorak imat će veliki utjecaj na vas i natjerat će vas da drukčije gledate na budućnost

image

Rak bi mogao napokon pronaći svoju srodnu dušu

UNSPLASH

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Strastveni i prodorni, zagospodarit ćete srcem i mislima svog izabranika. Ako ste sami, pokušat ćete osvojiti osobu koja vam se uvukla u srce. Njena početna rezerviranost probudit će lovca u vama.

POSAO: Vaša prodornost bit će ulaznica u svijet boljih poslova. Izvrsno ćete se snaći na poslovnim intervjuima. Shvatit ćete da ste previše očekivali od jednog kolege.

PRILIKA TJEDNA: Potisnete li želju za površnim flertom, u subotu biste nakon dobrog provoda mogli uživati u iskrenoj ljubavi.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Uspješno ćete balansirati između potrebe da udovoljite svom izabraniku i želje da se dobro zabavite s društvom. Ako ste sami, vaši pokušaji da oživite staru ljubav mogli bi uroditi plodom već početkom tjedna.

POSAO: Energija i samopouzdanje vode vas prema uspjehu. Poboljšat ćete neke odnose i pokazati više inicijative. Istaknut ćete se lucidnim zaključcima i rješenjima.

PRILIKA TJEDNA: Ako ste postigli zavidan sklad u vezi, napravite prvi korak prema njenom formaliziranju ili počnite živjeti pod istim krovom.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Između vas i pojedinca koji vam je predstavljao samo zgodno biće počet će strujiti ljubavna energija. Otkrit ćete mnogo toga što će vas još više povezati, a intimni trenuci bit će prepuni strasti i požude.

POSAO: Vaše neobične zamisli bit će pohvaljene. Koristit će vam obilasci različitih mjesta te komunikacija s maštovitim i energičnim pojedincima.

PRILIKA TJEDNA: U drugoj polovini tjedna usmjerite se na financije, imovinska pitanja te kupovinu ili renoviranje životnog prostora.

image

Djevicama se smješi poslovni uspjeh

UNSPLASH
Linker
16. travanj 2024 12:43