Doručak u šumi

Donosimo vam inspiraciju za raskošan jesenski stol

Za idealnu jesensku scenografiju potrebno je malo lišća, pokoja polovica nara i vedar dan - inspiraciju za uređenje raskošnog, a jednostavnog stola nude zagrebačke kreativke Iva Duduković i Dražana Paladin Pavelić iz studija Eventastic.

Netipično topla i sunčana jesen potiče nas da sve obiteljske aktivnosti i proslave organiziramo na otvorenom, a tom su se idejom vodile i zagrebačke kreativke Iva Duduković i Dražana Paladin Pavelić iz studija Eventastic kad su osmislile idealnu scenografiju za - doručak u šumi. Bile su pritom inspirirane ljepotom stabala koja okružuju Klub Šumica u istočnom dijelu grada, a umjesto da pod očiste od lišća, iskoristile su ga kao prirodni tepih čije je šuškanje pod nogama autentični zvuk jeseni.

image

Kreativke Iva Duduković i Dražana Paladin Pavelić inspirirale su se ljepotom stabala

BILJANA BLIVAJS CROPIX

Da prugasti detalji nisu isključivo ljetni dekor, sugerirale su stolnjakom i ubrusima s bijelo-sivim crtama te posuđem u sličnom stilu koji su poslužili kao neupadljiva podloga za prave zvijezde doručka - slastice poslužene uz vatreno crvene narove i narančaste svijeće. Uz kombinaciju suhog i svježeg lišća te detalje jarkih boja, stol u jesen izgleda zaista bajkovito - uz samo malo mašte i truda.

image

Nadahnite se bojama i oblicima iz prirode: ubruse, primjerice, složite u male kugle koje podsjećaju na bundeve

BILJANA BLIVAJS CROPIX
image

Slatki kutak: rolada od vanilije i naranče, kuglof, lješnjaci, grožđe i suhe smokve u jesenskom ambijentu

BILJANA BLIVAJS CROPIX
Linker
16. studeni 2023 15:00