SPAS U ZADNJI ČAS

Donosimo vam šest last-minute ideja za nezaboravan spoj na Valentinovo

Čak i ako su se rasprodale sve karte za koncert na koji ste planirali ići ili pak u vašem najdražem restoranu nema više niti jednog slobodnog stola, nije prekasno da svojoj voljenoj osobi pripremite posebno iznenađenje.

Od Valentinova nas dijeli svega jedan dan, a vi još uvijek nemate isplaniran svoj savršeni spoj? Nema razloga za brigu! Čak i ako su se rasprodale sve karte za koncert na koji ste planirali ići ili pak u vašem najdražem restoranu nema više niti jednog slobodnog stola, nije prekasno da svojoj voljenoj osobi pripremite posebno iznenađenje. Za vas smo izdvojili šest last minute rješenja za zajedničko druženje koja će ovo Valentinovo učiniti danom za pamćenje.

1. Spa opuštanje

S obzirom na to da ove godine Valentinovo pada na radni dan, mnogi od nas zbog posla i obveza će romantična druženja morati zakazati za popodnevne i večernje sate. A što je bolji način za opuštanje nakon stresnog dana od uživanja u masaži, sauni ili bazenu? Nakon posla sjednite u automobil i zajedno se odvezite do obližnjih toplica ili pak posjetite spa oazu u vašem gradu.

image
ISTOCK

2. Zajedničko kuhanje

Romantična večera bit će vam još posebnija ako zajedno uživate u hrani koju ste sami pripremili. Kod kuće isprobajte recepte za vaše omiljeno restoransko predjelo, glavno jelo i desert, a čak i ako niste vrsni u kuhinji bit će to odlična prilika za zbližavanje s partnerom. Zajedno prošetajte do tržnice ili supermarketa i odaberite prave sastojke, a uz dobru glazbu i čašu vina priprema večere bit će još zabavnija.

3. Okušajte se u novom sportu

Ako s partnerom dijelite ljubav prema sportu, preskočite svoj dnevni trening u teretani i zajedno isprobajte nešto novo. Možda vas privlači sportsko penjanje, jahanje ili već dugo pričate kako želite naučiti plesati salsu, a Dan zaljubljenih može biti odlična prilika da to napokon i isprobate. Potražite obližnje klubove i bookirajte probni sat, a iz vašeg druženja lako se može izroditi vaša nova stalna zajednička aktivnost.

image
ISTOCK

4. Posjetite vinariju ili seosko imanje

Neka vas zimska hladnoća ne spriječi da provedete dan u prirodi, uz druženje i razgovor na svježem zraku. Okolica Zagreba vrvi od imanja na kojima možete isprobati domaću hranu, hraniti životinje i uživati u seoskom ambijentu. Također, odličan odabir može biti i posjet vinariji koji uključuje wine tasting, radionicu ili zanimljivu gastro ponudu.

5. Rekreirajte svoj prvi spoj

Čak i ako niste u mogućnosti posjetiti restoran, kafić ili kino u kojem ste se zaljubili, to vas ne mora sprečavati da svojeg partnera iznenadite romantičnom gestom i rekreirate vaš prvi spoj. Naručite hranu iz restorana u kojemu ste se upoznali ili pogledajte prvi film koji ste zajedno gledali i uživajte u oživljavanju zajedničkih uspomena.

6. Kokteli ili wine tasting kod kuće

Posjetite bolje opremljenu trgovinu s pićima i zajedno naučite pripremati neki od vaših omiljenih koktela, ili pak kupite nekoliko boca dobrog vina i isprobajte nove okuse. Budite maštoviti i svoj kućni wine tasting upotpunite prikladnim finger foodom.

image
ISTOCK
Linker
14. travanj 2024 22:20