SHUTTERSTOCK EDITORIAL
ŠTO PREDVIĐAJU ZVIJEZDE

Godišnji horoskop za Ribe: Samci bi mogli upoznati srodnu dušu pa se uplašiti, pobjeći, a onda žaliti

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

Donosimo vam veliki godišnji horoskop za 2024. godinu.

OCJENA GODINE * * * *

SRETNA BOJA: Zelenoplava će vas potaknuti na oslobađanje kreativnog potencijala koji nosite u sebi i pomoći vam slijediti svoju nepogrešivu intuiciju.

LJUBAV I BRAK: Otvara vam se prilika za dobrodošle promjene. Shvatit ćete da su vas nekadašnji obrasci ponašanja koštali ljubavne sreće. Samci bi mogli upoznati srodnu dušu pa se uplašiti, pobjeći, a onda žaliti zbog toga ili pak shvatiti da su osobu koju i dalje vole hirovitim ponašanjem otjerali od sebe. Slijedite srce i imat ćete priliku ispraviti greške iz prošlosti. Zauzeti će produbiti odnos s partnerom, no bit će razdoblja kad stvari neće biti ružičaste. Poradite na komunikaciji, svaki je problem rješiv budete li otvoreni i iskreni.

image

Rihanna 20. veljače 1988.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

KARIJERA I NOVAC: Kontakti koje imate, komunikacijske vještine i kreativnost pomoći će vam profesionalno napredovati, no samo ako budete probitačniji i pobunite se kad drugi požele preuzeti vaše zasluge. To se pogotovo odnosi na inovativne zamisli kojih vam neće nedostajati. Umjesto da o njima razglabate s kolegama, predstavite ih u prisutnosti nadređenih, mogli biste dobiti promaknuće i bolju zaradu. Nemojte se zato zaigrati. Dio novca stavite sa strane kako biste imali za neplanirane troškove.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Nedostatak kretanja, loša prehrana i navike postat će prošlo svršeno vrijeme brže i lakše nego što mislite, potrebno je samo više samodiscipline. S dolaskom proljeća počnite se više baviti tjelesnim aktivnostima i tehnikama opuštanja, zablistat ćete u najboljem izdanju.

BROJ SREĆE 3: Oni koji ga nose u datumu rođenja korisni su savjetnici. Odluke donesene tog dana u mjesecu donose uspjeh sagledate li stvari iz šire perspektive.

image

Daniel Craig 2. ožujka 1968.

DAVID FISHER/SHUTTERSTOCK

TAJNA ŽELJA: Željet ćete ostvariti svoje najluđe snove u privatnom i poslovnom životu. Pokažite svijetu svoje talente, a intuicija će vam reći koje vam osobe mogu pomoći u ostvarenju tog cilja.

U DOBRIM DANIMA: maštoviti, empatični, otvoreni, spremni za izazove i promjene

U LOŠIM DANIMA: hiroviti, neorganizirani, nesigurni u sebe i skloni porocima

NAJBOLJI MJESEC: Ožujak donosi ugodna iznenađenja. Zračit ćete pozitivnom energijom kojom ćete privlačiti osobe koje će vam pomoći u realizaciji vaših snova. Unutrašnji glas pomoći će vam donijeti prave odluke na svim životnim područjima

Linker
26. travanj 2024 06:21