Kao Veliki Gatsby

Heidi Klum proslavila 50. rođendan na zabavi u stilu dvadesetih, na tulumu i Sofia Vergara

Partijanerica Heidi priredila je dekadentan vintage party sa šarolikim gostima, ekstravagantnom odjećom i tortom na pet katova s prskalicama.

Supermodel Heidi Klum poznata je po tematskim zabavama koje redovito organizira za Halloween, na kojima se pojavljivala u najrazličitijim kostimima; kao Shrekova Fiona, zombi ili gigantski crv. Za okrugli, pedeseti rođendan slavna manekenka pripremila je nešto sasvim drugačije – kostimiranu zabavu u stilu Velikog Gatsbyja. Raskošna zabava uključivala je ekstravagantnu odjeću inspiriranu ludim 1920-im godinama, kao i tortu na pet katova s prskalicama. Među gošćama je bila i glumica Sofia Vergara koja se, sudeći po fotografijama koje je objavila, na Heidinom partyju odlično provela.

image

Heidi Klum i Sofia Vergara

INSTAGRAM
image

Torta na pet katova za 50. rođendan Heidi Klum

INSTAGRAM

Heidi je rado viđena na crvenim tepisima, jer uvijek priredi neki spektakl. Takvo je bilo i njezino pojavljivanje na Filmskom festivalu u Cannesu kada je u žutoj krilatoj haljini zasjenila sve prisutne. Na rođendansku je zabavu pedesetogodišnja sutkinja u showu „The America’s Got Talent”, kojoj bi i dalje malo tko dao te godine, došla odjevena u seksi prozirnu šljokičastu haljinu preko koje je nosila bijeli pernati kaput. Njezin sedamnaest godina mlađi suprug, glazbenik Tom Kaulitz, odjenuo je bijelu košulju i crni baršunasti sako te bijele hlače na kopčanje, a Heidina vršnjakinja Sofia, koja će pedeseti rođendan proslaviti 10. srpnja, nosila je duboko izrezanu srebrnu haljinu u linijama sirene i srebrne dugačke rukavice s atraktivnim pernatim ukrasima. I zvijezda „Moderne obitelji” i slavljenica outfit su upotpunile raskošnim ukrasima za glavu. „Sretan rođendan jednoj od mojih najdražih osoba u cijelom svijetu, volim te!”, poručila je Sofia prijateljici u čestitci.

Linker
09. travanj 2024 10:49