KATE HUDSON, MATTHEW McCONAUGHEY

 -/ČTK/PROFIMEDIA
Tjedan izazova

Horoskop: Blizanci se nalaze u iskušenju, a Lava očekuju nezaboravni ljubavni trenuci

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 17. do 23. kolovoza.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 17. do 23. kolovoza.

DJEVICA 23. kolovoza do 22. rujna

****

LJUBAV Bivši partner pokušat će vas ponovo osvojiti. Premda ćete se ponašati kao da vas to samo zabavlja, ustvari će vam prilično goditi. Maštate li o romantičnom putovanju, napravite sve da ga ostvarite.

POSAO Mars budi prodornost i želju za uspjehom pod svaku cijenu. Povremeno će vas hvatati malodušnost i strah od gubitka položaja, ali podrška bližnjih pomoći će vam odagnati negativne misli.

KUŠNJA TJEDNA U srijedu ćete se uzrujati zbog poremećenih međuljudskih odnosa, ali nećete moći napraviti puno.

PRILIKA TJEDNA Tjedan je pogodan za bavljenje financijama te planiranje ulaganja i putovanja.

VAGA 23. rujna do 22. listopada

****

LJUBAV Privući će vas novi suradnik ili znanac vaših prijatelja. Ako ste zauzeti, često ćete izlaziti i zabavljati se s društvom, bez obzira što to neće biti drago vašem partneru.

POSAO Isplatit će vam se aktivnosti usmjerene ka stručnom usavršavanju i poslovnim kontaktima. Povjerenje, kolegijalnost i dobra taktika važni su za profesionalno napredovanje.

PRILIKA TJEDNA U subotu ćete nježnošću i osjećajnošću učiniti ljubavne trenutke nezaboravnima.

ŠKORPION 23. listopada do 21. studenog

****

LJUBAV Mogli biste se upustiti u odnos za koji ste svjesni da ne može ispuniti vaša očekivanja. Početno oduševljenje splasnut će kad se suočite sa stvarnošću i otkrijete neke pojedinosti.

POSAO Napredovat ćete laganim i dobro odmjerenim koracima. Postići ćete uspjeh u okviru društvenih institucija ili kroz podršku utjecajnog pojedinca koji je oduševljen vašim radom.

PRILIKA TJEDNA Intuicija će vas dobro služiti pa kad osjetite da ste na dobrom putu, poslušajte je.

STRIJELAC 22. studenog do 21. prosinca

***

LJUBAV Spontano ćete pronalaziti lakši put do ostvarenja želja i osvajanja srca osobe do koje vam je stalo. Spoznaja da imate suparnike pojačat će vašu žudnju i izazvati ishitrene reakcije.

POSAO Moguće su poteškoće u komunikaciji i na kraćim putovanjima te dosta usporavanja i nepotrebnog oklijevanja. Češće ćete se susretati s provokacijama i različitim oblicima podmetanja.

PRILIKA TJEDNA Iskoristite godišnji odmor da naučite nešto i steknete nove vještine.

JARAC 22. prosinca do 20. siječnja

*****

LJUBAV Želite li osvojiti svoju simpatiju, vaša prikrivena erotičnost i dobri prijatelji bit će vam najbolji će vam saveznici. Zauzeti će pokazati više strasti u erotskoj akciji, posebice ako su na odmoru.

POSAO Više vjerujete u sebe i povoljan ishod započetih poslova. Nedavni boravak u inozemstvu imat će dugoročno povoljni učinak. Sredinom tjedna izbjegavajte nepotrebne troškove.

PRILIKA TJEDNA Posjećivanje kulturnih događaja stimulirat će vaš kreativni potencijal.

VODENJAK 21. siječnja do 18. veljače

***

LJUBAV Bunit ćete se zbog partnerovih kritika vaših sitnih propusta, a mogli biste i čuti priče koje će probuditi sumnju u njegovu vjernost. Treba vam savjet osobe od povjerenja.

POSAO Pod utjecajem proturječnih informacija otežano ćete se usredotočiti i na rutinske zadatke, a moguće je i da se netko drugi okoristi vašim originalnim idejama i bogatom maštom.

PRILIKA TJEDNA Plivanje i morski sportovi pridonijet će poboljšanju općeg stanja organizma.

image
UNSPLASH

RIBE 19. veljače do 20. ožujka

***

LJUBAV Nećete lako riješiti nesporazum koji će početkom tjedna narušiti vaš ljubavni život. Pokuša li netko od obitelji posredovati između vas i partnera, sve će se dodatno zakomplicirati.

POSAO Naglost i nepromišljenost bit će prepreke dobrim rezultatima i skladnim odnosima s kolegama. Kraj tjedna donosi povoljne promjene pa dotad nastojte biti strpljivi i kontrolirani.

PRILIKA TJEDNA Ne maštajte o nemogućem, nego se fokusirajte na ono što možete ostvariti.

OVAN 21. ožujka do 20. travnja

*****

LJUBAV Partner će vas razmaziti izljevima pažnje i ljubavi. Ako ste sami, nova osoba uvući će se u vaše misli i srce. Neće vas privući samo svojim izgledom, nego i načinom na koji priča i razmišlja.

POSAO Događaji će se odvijati brže, a koncentracija će vam biti izvrsna. Dođe li do verbalnog sukoba ili nesporazuma između vaših kolega, intuitivno ćete odabrati pravu stranu.

PRILIKA TJEDNA Tijekom vikenda budite spremni na nove ljubavne izazove i uzbudljive promjene.

BIK 21. travnja do 21. svibnja

****

LJUBAV Nedostajat će vam smjelosti da partneru priznate što vam smeta, misleći da će on to sam nekako uvidjeti. No, budete li previše zatvoreni, mogao bi steći dojam da ste izgubili zanimanje za njega.

POSAO Imat ćete mnogo zdrave ambicije i radnog elana. Priklanjat ćete se određenim autoritetima i pojedincima koji nešto znače u poslu radeći na tome da se približite njihovoj poziciji.

PRILIKA TJEDNA U petak pokrenite promjene koje će vas maknuti s mrtve točke.

BLIZANCI 22. svibnja do 21. lipnja

***

LJUBAV Zabavljat ćete društvo oduševljavajući i one koji vas dosad nisu odveć simpatizirali. Mogli biste upoznati pojedinca zbog kojeg ćete doći u iskušenje da promijenite ustaljene navike.

POSAO Gotovo na svakom koraku nailazit ćete na neočekivane prepreke. Bit će problema oko usklađivanja privatnog i poslovnog života zbog čega ćete se krajem tjedna teže usredotočiti na rad.

PRILIKA TJEDNA Otkrivanje priča iz prošlosti vodit će vas do zanimljivih otkrića.

RAK 22. lipnja do 22. srpnja

*****

LJUBAV Njegovat ćete prijateljski pristup u vezi. Kad bude riječ o djeci i zajedničkim interesima, brzo ćete uskladiti vrijeme i razmišljanje. Samci će ostvariti zanimljivu virtualnu komunikaciju.

POSAO Zadivit ćete okolinu svojom sposobnošću da odradite dodatne obaveze. Dobro ćete isplanirati vrijeme pa ćete stići obaviti sve, a vaši bližnji neće se osjetiti zakinutima.

PRILIKA TJEDNA Aktivan način života, redovita tjelovježba i njega tijela jako će vam goditi.

LAV 23. srpnja do 22. kolovoza

****

LJUBAV Senzualna Venera donosi vam nezaboravne ljubavne trenutke, osjećajni zanos i mnogo ugode, a o vama ovisi hoćete li na pravi način iskoristiti sve što vam se nudi. Ne odugovlačite.

POSAO Pojavit će se zanimljive okolnosti i prilike za zaradu. Kad krenu planovi za nove projekte, bit će važno da budete u pravo vrijeme na pravom mjestu. Procijenite na koga možete računati.

PRILIKA TJEDNA Upečatljivim modnim detaljima obogatite svoje odjevne kombinacije.

Linker
27. travanj 2024 05:42