THE HOLLYWOOD ARCHIVE/HOLLYWOOD ARCHIVE/PROFIMEDIA
tjedan promjena

Horoskop: Jedan znak iznenadit će poslovna ponuda, a drugi će započeti novu ljubavnu vezu

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 9. do 15. veljače.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 9. do 15. veljače.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Pažnjom i dodirima izmamit ćete osmijeh partneru. Uz vas će zaboraviti na poslovne probleme i bez zadrške pristati na vaše zahtjeve. Tijekom vikenda potražite zabačeni kutak u kojem ćete se potpuno opustiti.

POSAO Nastojat ćete biti taktični u komunikaciji sa šefovima, posebice bude li u pitanju neugodnost u koju je upleteno više ljudi. Krajem tjedna istaknut ćete se u timskom radu, no samo ako se zadaci pravedno podijele.

KUŠNJA TJEDNA U nedjelju ćete izmišljati razloge da odbijete jednog upornog udvarača, čak i ako vam i nije nesimpatičan. Pazite da ga ne povrijedite više nego što ste mislili.

PRILIKA TJEDNA Velike su šanse da na Valentinovo upoznate nekoga tko će ostaviti trag u vašem životu. Prepustite se osjećajima.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ostavit ćete iza sebe bojažljivost i tjeskobu. Čak i ako ne budete imali neku veću inicijativu, neočekivano brzo ostvarit ćete svoje ljubavne planove. Intuitivno ćete se sporazumjeti s partnerom.

POSAO Bit ćete rastreseni i teško ćete se nositi sa zahtjevnim poslovima, a i za one rutinske trebat će vam više vremena. Krajem tjedna pazite koliko trošite.

PRILIKA TJEDNA Ponedjeljak je pogodan za potragu za poslom ili dodatnim izvorom prihoda. Kontaktirajte znance koji vam mogu pomoći.

image

Ribe će se intuitivno sporazumjeti s partnerom

UNSPLASH

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Krajem tjedna emocije i strast koje ste potiskivali izbit će na površinu. Tada je izvjestan početak nove veze ili bilo kakva ljubavna akcija sa sretnim ishodom. I zauzeti će tada biti aktivniji u erotskom smislu.

POSAO Karizma će vam donijeti glavnu riječ u timskom radu. Bit ćete vrlo produktivni. Poslužite li se lukavošću, mogli biste dobiti više nego što ste očekivali.

PRILIKA TJEDNA Odvažnost i doza provokacije u utorak će omogućiti priželjkivani uspjeh vašim osvajačkim pohodima.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV Bit će dana kad ćete uživati u intimnim trenucima s partnerom, ali i onih koji će vas ispuniti gorčinom. Druga strana katkad će iskorištavati vaše slabosti, no kad bude potrebno, pružit će vam podršku.

POSAO Mogući su problemi u komunikaciji s kolegama. Nećete se slagati s tuđim idejama, pa neće biti ni podrške za vaše. Nemojte se inatiti, radije potražite istomišljenike.

PRILIKA TJEDNA Ne dopustite da vas poslovne brige previše okupiraju. Opustite se u krugu obitelji. Budite nježni prema partneru i djeci.

image

Ovnovi će biti vrlo produktivni

UNSPLASH

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Teško ćete se nositi s navalom osjećaja, a sve što dolazi od voljene osobe primat ćete k srcu. Moguće su razmirice zbog nepovjerenja. Ako ste sami, dvije privlačne osobe otvoreno će se boriti za vašu naklonost.

POSAO Poslovna ponuda ugodno će vas iznenaditi. Malo će vam smetati što će vam kreativnost u početku biti ograničena, no nakon nekog vremena i to će doći na red.

PRILIKA TJEDNA Subotnja noć kao stvorena je za romantičnu večeru, zavođenje onoga tko vam je zauzeo srce i vatrene zagrljaje.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nedostajat će vam smjelosti da otkrijete osjećaje svojoj simpatiji. No, sramežljivost i samozatajnost mogle bi biti upravo ono što će je privući. Pokušajte biti malo opušteniji; nemate razloga za brigu.

POSAO Imat ćete više volje za radom. Projekt prema kojem ste bili skeptični dobro će se razvijati. Nakon što primite pohvale, drukčije ćete gledati na posao i pogodnosti.

PRILIKA TJEDNA U petak ćete se naći između dvije vatre, a poslušate li unutarnji glas, opredijelit ćete se za pravu stranu.

image

Rakovi bi trebali biti opušteniji sa simpatijom

UNSPLASH

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Teško ćete se nositi s intenzitetom ljubavnih doživljaja. Zanemarit ćete prijatelje zbog partnera, a ni za obitelj nećete pronalaziti vremena. Sredinom tjedna borit ćete se s ljubomorom i proturječnim osjećajima.

POSAO Nedostatak radne snage kao da će se sav preliti preko vaših leđa. Jedva ćete čekati da se odnekud pojavi pojačanje. Sve teže ćete podnositi tuđi autoritet.

PRILIKA TJEDNA Barem nakratko udahnite morski ili planinski zrak. Osjećate li reumatske tegobe, pomoći će vam boravak u toplicama.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Prolazite kroz prilično nestabilno razdoblje. Preispitivat ćete svoje i partnerove osjećaje, a kompromisi će vam se činiti uzaludnima. Uplete li se između vas netko treći, teško ćete vratiti ono što je bilo.

POSAO Pogoršat će se situacija na radnome mjestu. Uzrujavat ćete se zbog nepravedne podjele posla i novca, kao i zbog nemogućnosti da odradite započete poslove.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna dobro ćete procijeniti sugovornike. Bez obzira na ponašanje i ono što govore, osjetit ćete što zaista misle.

image

Lavovi će teško podnositi autoritet

UNSPLASH

Vaga (23. 09. - 22. 1o.)

✦✦✦✦

LJUBAV Veseli ste i vedri, a svojim šarmom privlačite pažnju okoline. Zabavljat će vas površni flert, no upoznate li nekoga tko dijeli vaša razmišljanja, zapostavit ćete sve oko sebe samo da osvojite njegovo srce.

POSAO Napornim radom uspjet ćete svladati dani zadatak, i to vrlo precizno. Motrit će vas zavidni pogledi suradnika, ali nemojte dopustiti da vam umanjuju važnost.

PRILIKA TJEDNA Vaše sposobnosti bit će prepoznate, no neće vam odgovarati pretjerano isticanje. Krajem tjedna ne skrivajte se iza drugih.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Novi ljubavni impulsi i strastveni partnerovi zagrljaji učinit će da zasjate. Uz njegovu potporu uspješnije ćete se nositi s izazovima. Samci će se bolje osjećati kad s leđa zbace teret obiteljskih obveza.

POSAO Brinut će vas međuljudski odnosi. Suočavat ćete se s tračevima zavidnih kolega. Ako ste u partnerskom odnosu, nećete imati iste stavove i planove kao i vaš ortak.

PRILIKA TJEDNA Bez obzira na obiteljske ili društvene obaveze, rezervirajte Valentinovo za romantičnu večeru s partnerom.

image

Jarčevi će biti zadovoljni ostvarenim rezultatima

UNSPLASH

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Živahna komunikacija i rasprave o svemu i svačemu obogatit će vašu vezu. Partner će biti vaša inspiracija i srodna duša. Samce će osvajati upečatljiva osoba s kojom će dijeliti smisao za humor i provokaciju.

POSAO Očekuju vas brojne obaveze, a kako ih budete rješavali, vaše samopouzdanje će rasti. Najteže će vam pasti dugi sastanci. Stvari se brže razvijaju nakon utorka.

PRILIKA TJEDNA Subota je pogodna za izlet i druženje. Bit ćete raspoloženi, dobro ćete se snaći u novim okolnostima i na nepoznatim mjestima.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kad osvijestite da vas partner voli i želi, imat ćete više samopouzdanja, a s problemima ćete se odlučnije suočavati. U vašoj vezi veliku ulogu igrat će obitelj, ulaganje u stanovanje te briga za djecu.

POSAO Zadovoljni ste ostvarenim rezultatima i s lakoćom ćete rješavati nove izazove. Prepoznat ćete kolege koji će rado biti uz vas u ostvarenju planova.

PRILIKA TJEDNA Dogovorite susrete s pojedincima koji vam mogu pomoći da stignete do cilja. U ponedjeljak su povećane šanse za uspjeh.

Linker
26. travanj 2024 09:27