hektičan tjedan

Horoskop: Jedan znak mora se čuvati kolega koji spletkare, drugi će se upustiti u tajnu aferu

Tjedan pred nama donosi uzbudljive scenarije na ljubavnom planu čak nekoliko znakova, dok će drugi biti posvećeni poslu.

STRIJELAC

22. studenog do 21. prosinca

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete u procijepu između potrebe za sigurnošću i skladnim emocionalnim prožimanjem, i želje za novim ljubavnim iskustvima. Na koncu će vam obiteljske obaveze pomutiti ljubavne i društvene planove.

POSAO Usprkos izazovima i podmetanjima, vaš optimizam bit će neuništiv. Istaknut ćete se u zadacima koji traže kreativnost i otvoreni duh. Mogli biste učvrstiti svoj status ili obaviti važan razgovor s uglednom tvrtkom.

KUŠNJA TJEDNA Početkom tjedna iznenadni poziv mogao bi vam pokvariti planove ili bi netko u zadnji čas mogao otkazati dogovor. Ne dramatizirajte zbog sitnih problema.

PRILIKA TJEDNA U subotu zaboravite na izležavanje i gurmanske užitke. Otiđite na izlet, organizirajte zabavu ili sportsko natjecanje.

JARAC

22. prosinca do 20. siječnja

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete zavodljivi i sretni zbog zadivljenih pogleda, ali potreba za pravom ljubavi, nježnošću i iskrenim emocijama pobijedit će želju za dobrim provodom i nizanjem površnih avantura. Slijedite svoje srce.

POSAO Okrenuti budućnosti, ali i svjesni prethodnih pogrešaka, pokušat ćete izvući najbolje iz onoga što imate. Metodičnost, objektivnost i analiza pomoći će vam u pregovorima i pridobivanju kolega za nove projekte.

PRILIKA TJEDNA Žudite li za bijegom iz rutine, oslobodite svoju kreativnost – ono što napravite svojim rukama učinit će vas ponosnim.

VODENJAK

21. siječnja do 18. veljače

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete jači i uvjerljiviji na riječima nego na djelu. Prijateljski susreti i virtualna komunikacija mamit će vas više od strastvenih zagrljaja i uzbuđenja. Tjelesna akcija sad bi vas zamorila.

POSAO Početak tjedna pogodan je za ostvarenje dugoročnih planova. Starija osoba odigrat će važnu ulogu, većinom zbog toga što će osigurati materijalnu podršku. Nakon vikenda imat ćete problema s koncentracijom.

PRILIKA TJEDNA Ozbiljno razmišljajte o promjeni navika, posebice ako imate problema zbog viška kilograma i loše kondicije.

image
UNSPLASH

RIBE

19. veljače do 20. ožujka

✦✦✦✦

LJUBAV S užitkom ćete se upuštati u flert nastojeći naučiti i neku novu vještinu kojom ćete se koristiti u zavođenju. Odgovarat će vam blagdansko raspoloženje, a na Adventu ćete vrebati priliku za romansu.

POSAO Iskoristit ćete maštu i kreativnost da poboljšate financijsko stanje. Ako vam se neki planovi izjalove, ne dajte da vas to obeshrabri jer je moguće da se stvari počnu povoljno razvijati tamo gdje to ne očekujete.

PRILIKA TJEDNA Briga za vanjštinu učinit će da budete zadovoljniji svojim odrazom u ogledalu. Živahnim bojama razvedrit ćete sebe i druge.

OVAN

21. ožujka do 20. travnja

✦✦✦

LJUBAV Iznenadit će vas ljubavna ponuda osobe koja je dosta starija ili mlađa od vas. Moguć je i susret sa starom velikom ljubavi koji će vas odjednom vratiti u prošlost. Pazite da se ne upletete u opasnu igru.

POSAO Očekuje vas povećani opseg posla i obaveza. Možda ćete trebati raditi za dvoje, opteretiti se dodatnim zadacima i tuđim zaostacima. Budete li prisiljeni sanirati tuđe pogreške, zabilježite sve što ste napravili.

PRILIKA TJEDNA Zanemarite nakratko materijalna pitanja i posvetite se duhovnom razvoju. Tako ćete pronaći unutarnji mir.

image
UNSPLASH

BIK

21. travnja do 21. svibnja

✦✦✦✦✦

LJUBAV Otvoreni ste prema novim poznanstvima nadajući se da bi jedno od njih moglo prerasti u nešto više. Novog partnera mogli biste pronaći ćete preko interneta. Zauzeti će preuzeti više ljubavne inicijative.

POSAO Poslujete li s inozemstvom ili se bavite podučavanjem, bit ćete zadovoljni svojim postignućima. Opuštena komunikacija koristit će vam u karijeri. Stvorit ćete prijateljski odnos s nekim od poslovnih partnera.

PRILIKA TJEDNA Izlet u društvu i zabava s vedrim ljudima u petak će vam biti najbolji način za opuštanje i uživanje.

BLIZANCI

22. svibnja do 21. lipnja

✦✦✦

LJUBAV Htjet ćete više slobode. Smatrat ćete da sve možete sami i da vam nitko nije potreban, a tako ćete doživljavati i odnos s partnerom. Sve teže ćete podnositi njegove mane i često ćete se svađati zbog sitnica.

POSAO Pronalazit ćete načine da potisnete mrzovolju i strahove, a najviše će vam pomoći razgovorom s pojedincima kojima vjerujete. Brzo ćete uočavati tuđe nedostatke te tako na vrijeme ispravljati moguće pogreške.

PRILIKA TJEDNA U subotu zanemarite kućne obaveze i pronađite vremena za ono što vas opušta, bilo da je riječ o hobiju ili čitanju.

image
UNSPLASH

RAK

22. lipnja do 22. srpnja

✦✦✦

LJUBAV Intimna previranja postaju sve dramatičnija. Tražeći srodnu dušu mogli biste upasti u ljubavni trokut i uplesti se u mrežu laži i intriga. Pazite da ne naškodite sebi ili povrijedite one koji vas vole.

POSAO Događaji će se sporije razvijati iako ćete htjeti napraviti puno toga prije blagdana. Ne smijete si dopustiti ispaštanje zbog tuđe indolencije, pasivnosti i neorganiziranosti. Udaljite se od pojedinaca koji spletkare.

PRILIKA TJEDNA Trenuci provedeni s obitelji bit će vam dragocjeni. Iz svog intimnog okruženja crpit ćete snagu i samopouzdanje.

LAV

23. srpnja do 22. kolovoza

✦✦✦✦

LJUBAV Usmjerit ćete ljubavne želje prema nekome tko će gledati na vas kao na prijatelja. Trebat će vam određeno vrijeme da shvatite na čemu ste i kako se trebate postaviti. Bližnji će vam biti velika podrška.

POSAO Imat ćete dovoljno energije i entuzijazma. Bez mnogo prigovora mijenjat ćete kolegu dok je on odsutan. Bit ćete dobro koncentrirani i većinu zadataka obavit ćete u zadanom roku. Istaknut ćete svoj doprinos.

PRILIKA TJEDNA Vodite računa o izgledu i kondiciji nastojeći svaki dan iskoristiti najbolje što možete. Promijenite frizuru ili boju kose.

DJEVICA

23. kolovoza do 22. rujna

✦✦✦✦

LJUBAV U vašoj vezi neće nedostajati nježnosti i pažnje. Partner će dobro razumjeti vaše želje i potrebe. Ako ste sami, saznat ćete da stara ljubav pokušava stupiti u kontakt s vama. To će vam ubrzati otkucaje srca.

POSAO Diplomacija i lukavost pomoći će vam u radu, učenju i važnim intervjuima. Moći ćete se pohvaliti dobrim pamćenjem, snalažljivošću i spretnošću, a nađete li se u neugodnoj situaciji, vješto ćete se izvući.

PRILIKA TJEDNA Intenzivna, ali i opuštena komunikacija donijet će vam poznanstva koja će vam osigurati brže ostvarenje planova.

image
UNSPLASH

VAGA

23. rujna do 22. listopada

✦✦✦

LJUBAV Osjećajne frustracije pridružit će se nezadovoljstvu seksualnim životom. Bezuspješno ćete osvajati pojedinca koji vas privlači ili će on voditi dvostruku igru. Ako ste zauzeti, partner će vam biti sumnjiv.

POSAO Izmorit će vas neprestana izmjena povoljnih i nepovoljnih utjecaja, no još ćete morati malo pričekati na neko duže mirno razdoblje. Zahtjevi kolega i obiteljski problemi ometat će vam koncentraciju.

PRILIKA TJEDNA Bavite se obiteljskim pitanjima, a dogodi li se susret s rodbinom, raspravite neriješena pitanja oko podjele imovine.

ŠKORPION

23. listopada do 21. studenog

✦✦✦✦✦

LJUBAV Seksualna privlačnost koja će planuti između vas i jednog znanca potisnut će razum u drugi plan. Mogli biste se prepustiti strasti i sudbini te pristajati na tajne sastanke očekujući da će uskoro sve biti drukčije.

POSAO Krasit će vas borbenost i ambicija, želja za dokazivanjem i isticanjem u radnoj sredini. Početkom tjedna imat ćete potrebu za korjenitom promjenom. Svjesni svojih mogućnosti, prihvatit ćete i dozu rizika.

PRILIKA TJEDNA Želite li ostaviti dobar dojam na osobu koja vam je draga, ne budite pasivni. U srijedu se odjenite malo provokativnije.

Linker
24. travanj 2024 14:31