TOPFOTO/TOPFOTO/PROFIMEDIA
UZBUDLJIV TJEDAN

Horoskop: Jedan znak očekuje nova poslovna prilika, a drugi poziv stare simpatije

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 6. do 12. travnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 6. do 12. travnja.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦✦
LJUBAV Pitanja vezana uz obitelj, a posebno djecu, zahtijevat će povećanu pozornost. Postavljat ćete pretjerane zahtjeve svom izabraniku ne misleći što bi njemu najviše odgovaralo. Stara simpatija javit će se samcima.
POSAO Početkom tjedna izvjesni su manji propusti. Kolega će vam ukazati na nedostatke, a vi ćete zauzeti napadačkoobrambeni stav. Obratite pažnju na ono što se priča po kuloarima - možda u tome ima i nešto istine.
KUŠNJA TJEDNA Bude li vam tjelesna privlačnost glavni kriterij pri izboru partnera, u petak ćete uletjeti u odnos koji vam može priskrbiti neočekivane poteškoće.
PRILIKA TJEDNA Iskoristite stagnaciju u poslu da bolje analizirate situaciju i učvrstite odnos s ljudima koji su vam uistinu važni.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦✦
LJUBAV Odnos s partnerom bit će obojen strašću. Ako ste samac, upoznat ćete osobu koja će vas erotski privući već na prvi pogled. Opušteni ugođaj i lagana glazba bit će vam najbolji saveznici u zavođenju.
POSAO Zaintrigirat će vas jedna poslovna prilika. Ako ste poduzetnik, razmišljat ćete o uvođenju novih tehnologija. Ugovorite susrete koji vam mogli biti korisni.
PRILIKA TJEDNA Angažirajte cijelu obitelj oko ukrašavanja stana i pripreme slastica. Oslonite se na vlastito iskustvo, no dopustite i drugima da se izraze.

image
NEW LINE CINEMA/ENTERTAINMENT PICTURES/PROFIMEDIA

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦
LJUBAV Emocije će vam biti pomućene, no ako ste zauzeti, to nikome nećete priznati. Upoznate li pojedinca koji će rasplamsati vaša čula, mislit ćete o njemu čak i kad se budete opuštali u partnerovom zagrljaju.
POSAO Osjećat ćete umor. Žalit ćete se na manjak kolegijalnosti, no ni vi niste baš susretljivi. Uspijete li se odmoriti tijekom blagdana, imat ćete više volje i elana.
PRILIKA TJEDNA Šoping s prijateljima bit će izvrstan način da ubijete vrijeme i malo se zabavite. Pazite samo da ne potrošite previše.

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦✦
LJUBAV Zavodit će vas osoba prema kojoj ste ravnodušni i ne želite ništa s njom. Međutim, u njezinu društvu često će biti osoba koja vam je jako zanimljiva pa ćete morati biti vrlo taktični.
POSAO Jedni poslovi će napredovati, a drugi stagnirati, no nećete se nervirati zbog toga. Jaka intuicija pomoći će vam da se lakše nosite s izazovima.
PRILIKA TJEDNA Možete računati na dobre prijatelje, u bilo koje doba dana ili noći. Bude li potrebno, oni će vam odmah pohitati u pomoć.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦
LJUBAV U vama će stalno biti prisutan osjećajni nemir, a ljubav će postati izvorom zabrinutosti. Nećete lako izlaziti na kraj s neobičnim ponašanjem svog izabranika. Ako ste samac, dodijavat će vam bivši partner.
POSAO Nedostajat će vam strpljenja, a još ćete se morati i nositi s podmetanjima. Pojedini rivali mogli bi posegnuti za detaljima iz vašeg privatnog života.
PRILIKA TJEDNA Profitirat ćete budete li se bavili kreativnim aktivnostima, primjerice sportom, umjetnošću i estetikom.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦✦
LJUBAV Vaš otpor prema ljubavnoj avanturi neće biti tako čvrst. Zaboravit ćete na loša iskustva te manje strahovati od razočaranja. Rado ćete flertovati ne misleći da bi iz toga moglo niknuti nešto ozbiljno.
POSAO Trebat će vam malo više vremena, no vaše će ideje naići na odobravanje šefova. Vaši postupci bit će pod povećalom, no vi se nećete smesti.
PRILIKA TJEDNA Želite li tjedan pamtiti po ljubavnim promjenama, u subotu se pažljivo pripremite za večernji izlazak. Istaknite svoje prednosti.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA/IPA/PROFIMEDIA

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦
LJUBAV Veselit će vas igra s djecom i izrada uskrsnih dekoracija, no bez partnerove podrške splasnut će vam elan. Početkom tjedna samci će na društvenom događanju upoznati nekoga tko će ih se jako dojmiti.
POSAO Zaboravite na žurbu. Zbog brzine biste mogli dospjeti u nezgodnu situaciju. Krajem tjedna izbjegavajte prepirke i potencijalno rizične aktivnosti.
PRILIKA TJEDNA Putovanje koje je bilo dugo i naporno dobro će završiti. Bit ćete zadovoljni onime što ćete vidjeti i osjetiti.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦
LJUBAV Preplavljeni vrućim emocijama, bit ćete nestrpljivi i osjetljivi. Zbog ljubavi ćete zapostaviti obitelj i prijatelje. Odluke koje ćete donijeti u drugoj polovini tjedna mogu vam potpuno promijeniti život.
POSAO Poslovanje će se odvijati usporeno. Zadnji dani tjedna donose više stabilnosti, skladniju suradnju s kolegama i uspjeh zajedničkih nastojanja.
PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna slijedite svoj instinkt i unutarnji glas - ono što ćete doživjeti moglo bi vas ugodno iznenaditi.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦✦
LJUBAV Zračit ćete šarmom, a slobodna veza bit će vam draža od ozbiljne. Strahovat ćete od gubitka slobode i promjena navika, a i nećete biti sigurni što zapravo osjećate prema svom izabraniku.
POSAO Početkom tjedna spojit ćete ugodno s korisnim te svojom inicijativom pridonijeti povoljnim promjenama u životu članova obitelji.
PRILIKA TJEDNA Malo se više potrudite oko partnera i obitelji. Maštovitim kulinarskim receptima uljepšajte blagdansko druženje.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦
LJUBAV Trebat će vam nešto više samokontrole da zadržite osjećaje pod kontrolom. Bit će vam važno da bližnji ne otkriju što proživljavate. Vaši napori urodit će plodom pa ćete provesti blagdane u vedrom ozračju.
POSAO Vaš će uspjeh ovisiti i o onome na što ne možete utjecati. Uzrujat ćete se budu li se drugi prema vama ponašali kao da niste na visini zadatka.
PRILIKA TJEDNA U subotu će vam prijatelji omogućiti izvrsnu zabavu, s mnogo smijeha i bezbrižnog provoda. Opustite se i uživajte!

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦
LJUBAV Zbog nedostatka samopouzdanja osjećat ćete se manje privlačno, a ni komplimenti prijatelja neće vas uvjeriti u suprotno. Greške iz prošlosti i odnos koji je ostao nedorečen neće vam dati mira.
POSAO Većinom će vam nedostajati usredotočenosti. Povremeno ćete se osjećati malaksalo, čak i ako niste obavljali naporne poslove.
PRILIKA TJEDNA Ponedjeljak iskoristite za druženje. Ne zatvarajte se u četiri zida, već posjetite prijatelje, posebice one koji su sami.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦✦
LJUBAV Pokušat ćete se oduprijeti snažnim emocijama, no više neće biti potrebe za time. Ispunjeni strašću i velikim očekivanjima uplovit ćete u novu vezu. Ako ste zauzeti, partner će vam dokazati svoju ljubav.
POSAO Imate sve više optimizma, a odnosi unutar radne sredine su povoljni. Zapljusnuti zanimljivim idejama, imat ćete više volje za uvođenje promjena.
PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna dosta ćete se truditi oko izgleda, a osjećajni preporod učinit će da ljepše izgledate i bolje se osjećate.

Linker
28. travanj 2024 07:38