SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
nekima će svanuti

Horoskop: Jedan znak očekuju dobro plaćeni posao, povišica ili poklon

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. do 29. ožujka.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. do 29. ožujka.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Težit ćete ostvarenju osjećajnog sklada, jednako kao i vaš partner. Uživat ćete u primanju i davanju, ali se i posvađati ako vam se on suprotstavi. Samci će početkom tjedna imati više smjelosti i inicijative.

POSAO Razmatrat ćete novu ponudu i razmišljati što biste sve trebali napraviti da ostvarite bolji položaj ili veću zaradu. Susrest ćete se s neljubaznim osobljem i zaprekama koje će odgoditi ostvarenje planova.

KUŠNJA TJEDNA Uzrujavat ćete se zbog tuđih postupaka. Bit će vam lakše djelovati samostalno, no to će zasad biti teško izvedivo.

PRILIKA TJEDNA Dubokim izrezima i naglašenim strukom dajte notu ženstvenosti i provokacije klasičnim odjevnim kombinacijama.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ostvarit ćete odnos u kojem ćete uživati u tjelesnoj i mentalnoj komunikaciji pa ćete brzo početi kovati lijepe planove. Zauzeti će doživjeti pravo buđenje strasti. Partner će im pružiti mnogo zadovoljstva.

POSAO Previše ćete očekivati od drugih ljudi. Oslonite li se na površna obećanja, razočarat ćete se i shvatiti da se možete pouzdati samo u sebe.

PRILIKA TJEDNA U srijedu provedite u djelo svoje ideje i budite drukčiji od ostalih. Mogli biste doznati korisne informacije.

image

Ovnovi će se uzrujavati zbog tuđih postupaka

UNSPLASH

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete sumnjičavi, nesigurni i skloni potiskivanju osjećaja. Očekivat ćete od druge strane da uzme stvari u svoje ruke. Vaše ponašanje u velikoj mjeri će ovisiti o utjecaju koji partner ima na vas.

POSAO Pomirljivošću ćete steći poštovanje kolega. Međuljudski odnosi bit će dobri. Vaš će ugled narasti ako radite kao odgajatelj, nastavnik ili savjetnik.

PRILIKA TJEDNA Nećete pogriješiti ako se krajem tjedna prihvatite traženja novog posla ili prodaje proizvoda iz kućne radinosti.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Društveni život bit će živahan pa biste mogli upoznati osobu vrijednu pažnje. Mnogo ćete razgovarati i otkrivati zajedničke interese. Činit će vam se da ste pronašli srodnu dušu.

POSAO Financije će biti u središtu vašeg zanimanja. Počet ćete odvajati svotu za putovanja. Češće ćete kupovati na popustu, a manje ići u luksuzne trgovine.

PRILIKA TJEDNA Petak je pogodan za početak nove veze. Na prvom spoju budite otvoreni, no klonite se dubljih intimnih ispovijesti.

image

Rakovi će početi odvajati određenu svotu za putovanja

UNSPLASH

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ranjivi ste i prilično nesigurni. Češće ćete se povlačiti u svoj svijet misleći da partner ne razumije vaše želje i potrebe. Čak i ako ste ludo zaljubljeni, smatrat ćete da ne trebate napraviti prvi korak.

POSAO Imat ćete mnoštvo obaveza. Nadobudno ćete se prihvatiti i zahtjevnih zadatka koje su drugi odbili. U ponedjeljak ćete spojiti ugodno s korisnim.

PRILIKA TJEDNA Uživat ćete u duljoj vožnji i putovanju, a poznanstvo sklopljeno u avionu ili autobusu moglo bi prerasti u prijateljstvo.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Vješto ćete osvojiti osobu koja vam se sviđa ili nagovoriti partnera da slijedi vaš plan. Veza će vam biti prepuna strasti, a dođu li na red ozbiljna pitanja, pružit ćete podršku jedno drugome.

POSAO Moguć je angažman u novom tajnom projektu koji treba čuvati podalje od znatiželjnika. Kolega s kojim dugo surađujete naći će se na udaru kritika.

PRILIKA TJEDNA Ako u srijedu krenete na dijetu ili započnete s tjelovježbom, brzo ćete se uvjeriti da ste donijeli dobru odluku.

image

Djevice će se uvjeriti da su dijeta i tjelovježba dobra odluka

UNSPLASH

Vaga (23. 09. - 22. 1o.)

✦✦

LJUBAV Analizirat ćete partnerovo ponašanje postavljajući si pitanja o kvaliteti privatnog života. Nećete biti sigurni što želite pa ćete se naći na mukama kad se budete trebali izjasniti o važnim pitanjima.

POSAO Pripremite se na usporavanje. Budete li se previše isticali i kovali planove, navući ćete na sebe neprijateljstvo pojedinaca koji će vas doživjeti kao prijetnju.

PRILIKA TJEDNA Promjena frizure i boje kose te smjeliji modni izričaj naoružat će vas novom snagom. Istaknite svoje prednosti!

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Kulminirat će napetost u odnosu s partnerom, a moguće je i ozbiljno zahlađenje odnosa. Vi nećete popustiti, no ne očekujte ni od suprotne strane da to učini, može čak biti pojačano prkosna.

POSAO Jezik će vam često biti brži od misli. Mogući su trenuci mentalnih blokada kad ćete zaboravljati što ste htjeli reći. Borit ćete se za druge i izigravati advokata.

PRILIKA TJEDNA Ne prepuštajte se crnim mislima; osvježite životni i radni prostor detaljima koji će unijeti dašak proljeća.

image

Promjena frizure i boje kose te smjeliji modni izričaj naoružat će Vage novom snagom

UNSPLASH

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Uspostavit ćete kontakt sa svojom simpatijom, no nećete se lako prepustiti osjećajima. Kako dani budu odmicali, bit će vam jasno da previše analizirate, a takvo ponašanje skrenut će vas na stranputicu.

POSAO Bit ćete marljivi. Pomagat ćete kolegama da se bolje snađu i upoznati pojedince koji vam svojim znanjem i utjecajem mogu ubrzati napredovanje.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna okolnosti se mijenjaju u vašu korist. Mogli biste dobiti plaćeni posao, povišicu ili poklon.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Uživat ćete u sitnim provokacijama, intelektualnom nadmudrivanju i procjenjivanju potencijalnih partnera. Trebat će vam vrući flert, tek toliko da se osjetite poželjnima i spremnima iskušati nešto novo.

POSAO Bit ćete nezadovoljni jer ćete smatrati da ste zakinuti za ono što mislite da zaslužujete. Ako se posvetite uhodanim zadacima, izbjeći ćete neprilike.

PRILIKA TJEDNA Subotnji izlazak koji ste mislili preskočiti mogao bi se pokazati sudbonosnim za vaš seksualni život.

image

Strijelci će biti marljivi

UNSPLASH

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Opsjedat će vas frajeri koji vas ne zanimaju, a onaj do kojeg vam je stalo bit će vam teško dostupan ili nedovoljno zainteresiran. Ako ste zauzeti, partner će od vas očekivati da više vremena provodite s njim.

POSAO Moguća je suradnja s novim suradnicima. To bi vas moglo ispunjavati strepnjom, ali sve će nestati nakon prvog radnog dana. Opravdat ćete povjerenje.

PRILIKA TJEDNA Prijatelj će vam pomoći savjetom u rješavanju ljubavnih problema, a zatreba li, razgovarat će s vašim partnerom.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Novi susreti i očekivanja unose promjene u vašu intimu. Proljetne vibracije tjeraju vas na ljubavnu akciju. Strast i žudnja prema jednoj osobi postat će sve jači, a ljubavni trokut vrlo izgledna opcija.

POSAO Bacit ćete se na istraživanje ili povezivanje s državnim ustanovama i korporacijama. Nakon analize shvatit ćete da previše trošite.

PRILIKA TJEDNA Intuicija i bogata imaginacija krajem tjedna bit će vam od velike koristi u umjetničkim i kreativnim zanimanjima.

Linker
26. travanj 2024 11:03