izazovno razdoblje

Horoskop: Jednom znaku bivši ljubavnik ponudit će posao, a drugi će morati srezati troškove

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 2. do 8. veljače.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Imat ćete mnogo ljubavnog žara, no osjetite li da vam partner nešto krije, brzo ćete se ohladiti. Ma koliko vam on znači, nećete mu dopustiti da se poigrava s vama. Samce će privući iskrena i temperamentna osoba.

POSAO Bit ćete psihički napeti. Uzrujavat ćete se i zbog sitnica, a u odnosu s kolegama nedostajat će vam strpljenja. Imat ćete poteškoća s koncentracijom i pamćenjem podataka za koje mislite da nisu važni.

KUŠNJA TJEDNA U petak ćete se uzrujavati zbog neodgovornosti pojedinaca s kojima morate surađivati, a nadređeni neće pokazati da ih je briga. Pazite kako ćete nastupiti.

PRILIKA TJEDNA Nakon što se zbližite s jednom starijom osobom, bit ćete u prilici riješiti probleme iz prošlosti koji su vas ometali u planovima.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bez zadrške ćete se prepustiti osjećajima. Novi ljubavni početak odvijat će se na krilima romantike. Neće proći puno vremena od prvog susreta do obećanja vječne ljubavi, pa čak i do planiranja zajedničke budućnosti.

POSAO Dobre kritike poticajno će djelovati na vaš radni elan. Od nekoliko ideja intuitivno ćete izabrati onu koja ima najviše šansi da se ostvari na najlakši način.

PRILIKA TJEDNA Venera će vas podržavati u nastojanju da istaknete svoje prednosti, njegujete se, uljepšate i obnovite garderobu.

image

Vodenjaci će biti psihički napeti

UNSPLASH

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Splet okolnosti potaknut će vas da kažete partneru sve što vam leži na srcu. Budite smireni pa ćete bez većih problema prebroditi manju krizu koja je pred vama. Ako ste samac, stara ljubav neće vam dati mira.

POSAO Jupiter vas podržava u dugoročnim planovima, no ako tražite novi ili honorarni posao, nećete biti zadovoljni radnim vremenom, a i plaća će biti manja od očekivane.

PRILIKA TJEDNA Vikend donosi priliku za ugodno druženje i putovanje. Otkrit ćete zanimljivosti koje će probuditi novu energiju u vama.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete staviti svoju romansu u konkretniji okvir, no partner će biti lepršav i davat će dvosmislene odgovore. Mogli biste započeti vezu s nekim tko nije iz vašeg grada, što će vam zakomplicirati život.

POSAO Ostvarit ćete kvalitetnu suradnju s partnerima, a vaše dobro snalaženje u pregovorima upast će u oči nadređenima. Mogli biste unaprijediti karijeru.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna ukazat će vam se prilika za dodatnu zaradu od intelektualnih usluga ili od pomaganja susjedu ili rođaku.

image

Blizancima će se krajem tjedna ukazati prilika za dodatnu zaradu od intelektualnih usluga ili od pomaganja susjedu ili rođaku

UNSPLASH

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Zanimat će vas tajanstvene osobe i privlačiti skriveni susreti. No, ono što vam je trebalo malo osvježiti intimu, moglo bi vam donijeti more briga, posebice ako se upustite u vezu s nekim tko je zauzet.

POSAO Nova poslovna ponuda mogla bi doći od bivšeg ljubavnog partnera ili kolege s kojim ste bili dobri. Motivirat će vas potreba da napravite nešto korisno.

PRILIKA TJEDNA Izlet s prijateljima proteći će u vedrom tonu. Uživat ćete u otkrivanju novih područja, druženju i zanimljivoj konverzaciji.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Putena Venera vam je naklonjena pa vam neće nedostajati nježnih dodira. Svugdje ćete nailaziti na simpatiju i naklonost, a intimno zadovoljstvo koje vam je dugo izmicalo sad vam je nadohvat ruke.

POSAO Nedostajat će vam motivacije, a energiju ćete počesto trošiti na jalove rasprave sa suradnicima. Činit će vam se da vas nitko ne doživljava ozbiljno.

PRILIKA TJEDNA Druga polovina tjedna pogodna je za uvođenje novina u poslovanje, kao i za veću inicijativu u seksualnom životu.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV Htjet ćete više ljubavi i seksa nego što dobivate od partnera. Avanturizam i sklonost očijukanju mogli bi vas dovesti u prilično nezgodnu situaciju. Ako ste zauzeti, morat ćete smisliti uvjerljivo objašnjenje.

POSAO Ovotjedne aktivnosti traže povećanu koncentracije i temeljitu analizu, posebice arhiviranje i financijski proračun. Sve što radite, radite najbolje što možete.

PRILIKA TJEDNA U subotu vam Mjesec omogućava dobar početak ljubavi ili prijateljstva. Ako vam se netko sviđa, otvoreno mu to pokažite.

image

Ovotjedne aktivnosti Lavova traže povećanu koncentracije i temeljitu analizu

UNSPLASH

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Tajna veza nije ono čemu težite, no početkom tjedna teško ćete odoljeti zavodniku koji vam može ponuditi samo to. Bez obzira na okolnosti pokazat ćete da ne možete predugo držati pod ključem emocije i strast.

POSAO Uvidjet ćete da u vašem okruženju postoje određeni interesni klanovi ili da imate jaku konkurenciju. Trebat će vam kolega na kojeg možete računati.

PRILIKA TJEDNA Posjetite snježne padine. Promjena klime, a posebice gorski zrak, godit će vašoj cirkulaciji i raspoloženju.

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦

LJUBAV Šarmirat će vas zanimljiv i duhovit znanac, no teško ćete pratiti njegov nemiran duh. Razlučite stvarnost od snova i moguće od nemogućeg. Ako ste zauzeti, početkom tjedna naći ćete se na udaru optužbi.

POSAO Obaveze će se gomilati, a bit će premalo vremena da ih obavite u roku. Budu li vam rashodi veći od prihoda, morat ćete drastično srezati troškove.

PRILIKA TJEDNA Sadržajnim društvenim životom pobijedite obiteljska razočaranja. Nemojte okrenuti leđa prijatelju koji je zapao u probleme.

image

Vage ne bi trebale okrenuti leđa prijatelju koji je zapao u probleme

UNSPLASH

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bude se znatiželja i potreba da iskusite što više toga. Uz sretne preokrete brzo ćete zaboraviti prethodne probleme, a i drukčije ćete se odnositi prema partneru. Sada će on više sumnjati u vas, a manje vi u njega.

POSAO Krajem tjedna imat ćete dobar uvid u poslovno stanje. Bit će vam jasno za koje se zadatke isplati boriti i kojim pojedincima trebate dati prednost.

PRILIKA TJEDNA U utorak ćete biti vrlo uvjerljivi pa ćete lako nagovoriti druge da vas slijede, čak i ako vaš cilj nije dovoljno jasan.

image

Jarčeve u petak čeka uzbudljivo druženje s prijateljima i provod do sitnih sati

UNSPLASH

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV Bit će trenutaka kad će vam se činiti da ste ulaskom u vezu dobili i omču oko vrata te da je vaša sloboda ozbiljno ugrožena. Krajem tjedna vaše nezadovoljstvo bit će dodatno potaknuto ponašanjem druge strane.

POSAO Čuvajte se odluka donesenih u trenutku uzrujanosti i negativnog raspoloženja. Ne produbljujte sukob sa suradnicima na temelju neosnovanih optužbi.

PRILIKA TJEDNA Neočekivani dobitak uljepšat će vam sredinu tjedna. Nećete pogriješiti ako se odvažite iskušati sreću.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Ljubavne promjene i uzbuđenja razbit će vam rutinu i uzburkati osjećaje, ali i donijeti nemir s kojim će se vaša racionalna priroda teško nositi. Trebate se opustiti uživajući u svemu što vam se nudi.

POSAO Organizirat ćete kraća putovanja, intervjue i društvene skupove. Lukavošću i brzim reagiranjem u petak ćete okrenuti situaciju u svoju korist.

PRILIKA TJEDNA U petak vas čeka uzbudljivo druženje s prijateljima i provod do sitnih sati. Potraga za srodnom dušom bit će uspješna.

Linker
24. travanj 2024 08:09