Bit će vruće

Horoskop: Jednom znaku ‘prijeti‘ erotsko zadovoljstvo, a drugog čeka flert s bivšim

Sa zadnjim danima mjeseca studenog bit će mnogo seksualne napetosti u zraku, kako ćete je riješiti, najbolje je da dva puta razmislite.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 24. do 30. studenog.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Venera u vašem znaku donosi vam erotsko zadovoljstvo i osjećajni sklad. Partner će vam biti inspiracija i podrška. Ako ste sami, inicirajte druženje s privlačnim znancem kojeg već dugo gledate sa simpatijom.

POSAO: Nastojat ćete biti aktivniji i što više iskoristiti ono što vam se nudi. Crpit ćete inspiraciju iz svoje intime i imati mnogo toga za reći, napraviti, izraziti...Kraj tjedan pogodan je za početak nove suradnje

KUŠNJA TJEDNA: Premda ćete djelovati opušteno u srijedu ćete voditi tihi rat s pojedincima koji će raznim manipulacijama nastojati onemogućiti vašu ljubavnu sreću.

PRILIKA TJEDNA: Kraj tjedna pogodan je za umjetničko i kreativno izražavanje. Iskoristite svoj talent i spretne ruke na najbolji način

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Sretnete li bivšeg partnera, doći ćete u napast da obnovite ono što je bilo između vas. Napokon ćete saznati odgovore na neka pitanja i odlučiti se na novi početak ili konačno zatvoriti to burno poglavlje.

POSAO: Htjet ćete napraviti nešto novo te malo razbiti rutinu. No, mogli biste pogrešno procijeniti određene situacije ili ih interpretirati na način koji se neće svidjeti drugima.

PRILIKA TJEDNA: Ne očekujte previše, da se ne biste razočarali. Ovo je dobro razdoblje za poniranje u svijet unutarnjih previranja.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Nećete se opterećivati pravilima koje vam okolina nameće, a vi ih smatrate ograničavajućima za vezu. Bit će vam najvažnije da vi i partner možete disati punim plućima uživajući i u malim zadovoljstvima.

POSAO: Dosadašnji dobri rezultati potiču vas na nove projekte. Bit ćete spremni na promjene, posebice dobijete li podršku pojedinaca koje cijenite. Obiteljska potpora također će biti značajna za vaše planove.

PRILIKA TJEDNA: Vrijeme provedeno u društvu kreativnih pojedinaca djelovat će poticajno na vašu ambiciju.

image

Ribe ne bi trebale propustiti priliku za zaradu

PEXELS

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦

LJUBAV: Prkos i sumnja kvare bliske odnose. Započnete li novu vezu, ona će se bazirati na erotskoj atrakciji, više nego na mentalnom razumijevanju. Rukovodit ćete se instinktom, čak i kad budete svjesni da griješite. POSAO: Oko vas će vladati napetost. Bit će mnogo odnosa i situacija koje će vas opterećivati, a sami ćete prouzročiti neke od njih. Prilikom komunikacije s kolegama pokušajte nastupiti s više promišljenosti i diplomacije. PRILIKA TJEDNA: Pruži li vam se prilika za zaradu, iskoristite je.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Preuzimat ćete inicijativu u seksu i pobrinuti se da vam ni u jednom trenutku ne bude dosadno. Vaša veza bit će uzbudljiva, no ako partner nastavi sve prepuštati vama, zanos bi vam mogao splasnuti.

POSAO: Nove izazove dočekat ćete naoružani ne samo sa znanjem, nego i entuzijazmom. Projekti koje ćete dogovoriti omogućit će vam češća putovanja i brojne kontakte.

PRILIKA TJEDNA: Početkom ili krajem tjedna očekuje vas intrigantna ponuda koja će nositi i vama privlačnu dozu rizika.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Društveni život bit će sadržajan, a vi zanimljivi drugima, no pratit će vas nemir. Osoba za kojom žudite previše je daleko ili ne uspijevate privući njenu pažnju.

POSAO: Lakomislenost i nerealni optimizam obilježit će vaše postupke i aktivnosti. Mogli biste prepustiti intuiciji da vas vodi, posebice kad su u pitanju međuljudski odnosi i ulaganje u nove projekte. Budite oprezni.

PRILIKA TJEDNA: U subotu pokušajte nadoknaditi ono što ste propustili. Iskoristite partnerovo povjerenje i pokažite da ste mu odani.

image

Blizanci bi trebali iskoristiti prijatelje kako bi ih "vratili" na pravi put

PEXELS

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦

LJUBAV: Pokušat će vas šarmirati netko tko je zauzet, a vi ga nećete odmah odbiti. Morate biti oprezni jer kad shvati da ste se njim samo malo poigrali, bit će spreman pokrenuti spletke koje bi vam mogle naškoditi.

POSAO: Razmišljat ćete o velikim poslovima, no nećete biti dovoljno dosljedni ni fokusirani - danas ćete htjeti jedno, a sutra drugo. Pazite da ne raspršite energiju.

PRILIKA TJEDNA: Razgovor s dobrim prijateljima pomoći će vam da s više optimizma gledate na trenutačnu ljubavnu situaciju.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV: U potrazi za srodnom dušom naići ćete na privlačnu osobu koja će probuditi vašu strast, ali vam neće ponuditi ništa trajno i stabilno. Zauzeti će imati poteškoća u usklađivanju privatnog i poslovnog života.

POSAO: Bavljenje nedovršenim poslovima privremeno ćete staviti na čekanje nove planove. Uspješno ćete pokrpati rupe nastale uslijed tuđeg nesavjesnog rada. Pojedini kolege uskočit će u pravi trenutak.

PRILIKA TJEDNA: Budete li dotjerani i kod kuće, partner će to shvatiti kao znak da vam je stalo do njega.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Okolnosti će vam ići na ruku pomažući vam da poboljšate odnos s partnerom ili ispunite davne želje. Mogli biste se strastveno zaljubiti, osvojiti onoga za kim žudite ili donijeti odluku o zajedničkom životu.

POSAO: Energični ste i kreativni, ići će vam od ruke i ono što vam se do jučer činilo neostvarivo, a imat ćete i mnogo saveznika.

PRILIKA TJEDNA: Početkom tjedna pokušajte ubrzati rješavanje pitanja nasljedstva i sudskih parnica koje ste davno započeli.

image

Vaga bi trebala biti mudrija kad su u pitanju simpatije i udvarači

PEXELS

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦

LJUBAV: Osjećate da se sve više udaljavate od partnera. Početkom tjedna jedno do vas dvoje mislit će da ima prioritet u donošenju odluka i da su njegove obaveze važnije. Nepotrebno ćete uspoređivati svoju vezu s drugima.

POSAO: Imat ćete sve manje elana, a u odnosu s kolegama bit ćete prilično oštri i nestrpljivi. Morat ćete preuzeti odgovornost za svoje postupke ili prihvatiti zahtjevne zadatke koje drugi nisu htjeli ili mogli odraditi. PRILIKA TJEDNA: Tijekom vikenda otiđite negdje gdje će vam se problemi činiti dalekima. Uživajte u istraživanju.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Jedan duhoviti i šarmantni zavodnik oborit će vas s nogu. Uživat ćete u svakom trenutku provedenom s njim ne misleći što će biti sutra.

POSAO: Dobro ćete se snalaziti u svijetu makinacija i dvostrukih mjerila. Bit ćete vrlo jaki u verbalnom smislu, posebice budete li trebali braniti svoje stavove. Ne odbacujte savjet kolega koji vam žele pomoći.

PRILIKA TJEDNA: Da biste saznali nešto o novoj simpatiji, više se družite s pojedincima koji mogu biti korisni izvor informacija.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV: Ostavljat ćete dojam sigurne i samouvjerene osobe, no neki nejasan nemir tinjat će u vama. Tajna komunikacija s bivšim partnerom mogla bi vam poremetiti san i utjecati na kvalitetu privatnih odnosa.

POSAO: Financijski apetit i očekivanja će porasti, ali trebat ćete uložiti dodatnu energiju da ih ostvarite. Važno je da igrate otvorenih karata jer vas upuštanje u skrivene i zakulisne igre vodi u nezavidnu situaciju.

PRILIKA TJEDNA: Ne izležavajte se tijekom vikenda. Bavljenje sportom donosi vam uspjeh i zadovoljstvo.

Linker
19. travanj 2024 23:27