oprezno

Horoskop: Jednom znaku šefovi će obećati povišicu, a onda im natovariti još posla

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 30. ožujka do 5. travnja.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Oživjet ćete lijepa sjećanja i probuditi uspavane osjećaje prema svom izabraniku. Nećete gledati na miran obiteljski život kao na kavez. Uočavat ćete partnerove kvalitete i nalaziti opravdanja za mane.

POSAO Suradnja s kreativnim kolegama bit će motivirajuća za vas, no teško ćete prihvaćati tuđe ideje ako mislite da su vaše bolje. Nastojat ćete nametnuti autoritet i osvojiti bolju poziciju u tvrtki ili radnoj skupini.

KUŠNJA TJEDNA Mogli biste se razočarati u pojedinca kojem ste vjerovali ili se uzrujavati zbog tajni koje će isplivati na površinu. Gubit ćete vrijeme na nepotrebna pitanja.

PRILIKA TJEDNA Tražite li srodnu dušu, vikend je kao stvoren za akciju. Mala promjena frizure ojačat će vaše samopouzdanje.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit ćete vrlo dragi. Osvajat ćete osmijehom, duhovitim dosjetkama i diskretnim provokacijama. Partner će priznati da ne može bez vas. Ako ste sami, nakon vikenda vas čeka uzbudljiva prilika.

POSAO Pohvale šefova bit će vam poticaj, no napori još neće uroditi priželjkivanim benefitima. Zamjerit će vam se kolega koji misli da ima povlašten položaj.

PRILIKA TJEDNA Kad je u pitanju odjeća, poći će vam za rukom spojiti ležernost i eleganciju. U utorak ćete zbog toga dobiti pohvale.

image

Mala promjena frizure ojačat će samopouzdanje Ovnovima

UNSPLASH

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pod krinkom prijateljstva naći ćete se pored osobe koju simpatizirate. Otkrit ćete osjećaje tek kad budete sigurni da nećete biti odbijeni. Zauzeti će povlačenjem u sebe pokazati partneru da ih je povrijedio.

POSAO Mnogo toga će vas zanimati, a interesi će vam često biti neusklađeni. Neće vam nedostajati ideja i neprestano ćete se oduševljavati nečim novim.

PRILIKA TJEDNA Obavite važnije poslove na početku tjedna, kad vam Merkur omogući lakše sporazumijevanje i brže rješavanje problema.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Neočekivano će vam se ukazati romansa. Kad vas preplave osjećaji, sve drugo postat će sporedno. Premda se nova ljubavna priča neće razvijati bez drame, vi ćete uživati u svakom trenutku.

POSAO Stvari se miču s mrtve točke. Kolege će vas podržavati u vašim naumima, a najviše se možete osloniti na one koji su vam i prije pomogli.

PRILIKA TJEDNA Tražite li priliku za zaposlenje, nakon vikenda pomno pratite natječaje, šaljite molbe i odazovite se na poziv s burze.

image

Traže li Rakovi priliku za zaposlenje, nakon vikenda pomno trebaju pratiti natječaje, slati molbe i odazivati se na poziv s burze

UNSPLASH

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Okolnosti neće ići na ruku okretanju novog ljubavnog poglavlja. Morat ćete odgoditi planirano putovanje s partnerom ili pak važan razgovor koji je trebao razjasniti dubioze u vašem intimnom životu.

POSAO Šefovi će vam obećati povišicu ili određene pogodnosti, ali kad osvane trenutak da ostvari obećanje, samo će vam natovariti na vrat dodatne poslove.

PRILIKA TJEDNA Ako vas ljubavna veza ili brak ograničava i guši, obratite se prijatelju koji vam može dati koristan savjet.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Komunikacija s partnerom sve je zanimljivija, a ono što napravite u nastupu strasti imat će veliki značaj. Samci će započeti zavodljivu igru riječi s kandidatom za vezu koji ne trpi odugovlačenje.

POSAO Zahvaljujući rječitosti izvrsno ćete se snalaziti u pregovorima. Poslodavac će cijeniti vašu snalažljivost, ali će i povećati svoja očekivanja prema vama.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna izborit ćete se za stalni radni odnos, dobiti marljivog pomoćnika ili pak kvalitetnog mentora.

image

Zahvaljujući rječitosti Djevice će se izvrsno snalaziti u pregovorima

UNSPLASH

Vaga (23. 09. - 22. 1o.)

✦✦

LJUBAV Vaš izabranik bit će šutljiv i mračan, a često neće uspijevati izreći ono što misli i osjeća. Budete li se i vi slično ponašali, sve ono što ostane visjeti u zraku može dovesti do ozbiljnog nesporazuma.

POSAO Nailazit ćete na hladan prijem kod mentora i šefova. Razmatrat ćete novu poslovnu ponudu, no konačnu odluku nećete lako donijeti.

PRILIKA TJEDNA U srijedu vas očekuju promjene koje će vas uznemiriti, ali će vam omogućiti da napokon jasnije vidite neke stvari.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Trošit ćete vrijeme na seciranje partnerovih riječi, razmišljati o značenju omaški i sumnjati u lijepa obećanja. Grižnja savjesti zbog ljubavne svađe neće vas ponukati da prvi napravite gestu pomirenja.

POSAO Zbog teškoća u organizaciji posla mogući su slučajni propusti. Pokušajte zadržati samokontrolu i onda kad oko vas bude dosta napetosti.

PRILIKA TJEDNA Kad budete zadovoljni svojim izgledom, osjećat ćete se sigurnije u sebe, stoga ne odijevajte prvo što vam dođe pod ruku.

image

Škorpioni ne bi trebali odijevati prvo što im dođe pod ruku

UNSPLASH

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Dobro ćete se slagati s partnerom. Zajedno ćete se brinuti o djeci i obavljati kućanske poslove iskazujući ljubav sitnim znakovima pažnje. Ako ste samac, malo tko će zadovoljiti vaše kriterije.

POSAO Povećane su šanse za zaradu. Mogli biste pokrenuti posao od kuće, a poslovne ideje pokazat će se mudrima. Isplatit će vam se i suradnja s rođakom.

PRILIKA TJEDNA Prepustite li partneru inicijativu tijekom vikenda, izlet ili putovanje u nepoznato donijet će vam mnogo zadovoljstva.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Osjećat ćete nasušnu potrebu za vrućim zagrljajima. Kratkotrajna razdvojenost od partnera uvjerit će vas da je ljepše kad ste zajedno, bez obzira na sitne čarke i pokoje iznevjereno obećanje.

POSAO Nećete imati vremena za predah. Osim zadataka koje ćete lako završiti, bit će i nekih kojima ćete se morati vraćati jer će zahtijevati dodatne intervencije.

PRILIKA TJEDNA Druga polovina tjedna donosi mogućnost za ljubavno iskustvo koja će na vas djelovati poput adrenalinske injekcije.

image

Strijelcma su povećane šanse za zaradu

UNSPLASH

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Upletanje drugih ljudi u vašu vezu bit će vam nepodnošljivo. Ako ste nedavno započeli vezu, na površinu će isplivati skrivene stvari, a pojavit će se i jedna privlačna osoba koja će vam okupirati pažnju.

POSAO Rastresenost će se loše odraziti na vaš učinak. Stavovi osoba kojima ste dali povjerenje utjecat će na vaše odluke, no uskoro ćete shvatiti da ste pogriješili.

PRILIKA TJEDNA Ne pretjerujte s vitaminima i stimulansima, već poradite na kondiciji. Tjelovježbom ćete postići jači imunitet i unutarnji mir.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Proturječne emocije bujaju u vama. Potreba za srodnom dušom bit će naglašena podjednako kao i želja za izlascima s prijateljima. Krajem tjedna srce bi vam mogla ukrasti osoba koja je zauzeta.

POSAO Koncentracija će vam biti na zavidnoj razini. Konstruktivni razgovori i odgovoran pristup omogućit će vam da se nametnete kao nezamjenjiv suradnik.

PRILIKA TJEDNA Mislite na financijsku budućnost - uložite energiju i kreativni potencijal u nešto što će vam se isplatiti.

Linker
25. travanj 2024 10:16