puno aktivnosti

Horoskop: Neki će popraviti financijsku situaciju, a drugi će shvatiti da nisu u milosti šefa

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 16. do 22. veljače.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Iskrenim i intuitivnim odlukama koje mogu poboljšati vašu vezu pridobit ćete partnerovo povjerenje. Ako ste sami i tražite novu ljubav, novo poznanstvo probudit će u vama strast koju ćete teško kontrolirati.

POSAO Uživat ćete potporu okoline. Napredovat ćete sigurnim koracima, pokazujući i velik interes za investiranje u budućnost. Početkom tjedna istaknut ćete se u organizaciji pojedinih segmenata poslovanja.

KUŠNJA TJEDNA Dobijete li financijsku pomoć obitelji ili prijatelja, uvidjet ćete da vam to predstavlja opterećenje pa ćete jedva čekati da im vratite uslugu.

PRILIKA TJEDNA U petak se upustite u nešto novo i neizvjesno. Prihvatite poziv na izlazak s osobom koja vam se jako svidjela.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Inicirat ćete uzbudljive situacije u kojima ćete pokazati temperament i potrebu za zavođenjem. Komplimenti znanaca izazvat će burne reakcije vašeg partnera, a vi ćete se ponašati kao da uživate u tome.

POSAO Ostvarit ćete dobre rezultate i bez većeg truda, no da biste impresionirali šefove, trebat će vam i sreća. Budite srdačni prema drugima uvažavajući koji put i tuđe mišljenje.

PRILIKA TJEDNA Otputujte nekamo s partnerom - odmak od stresne okoline pomoći će vam da se opustite i vratite strast u vaš odnos.

image

Ribe trebaju prihvatiti poziv na izlazak s osobom koja im se jako svidjela

UNSPLASH

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV Proganjaju vas loša sjećanja pa sumnjate u svoje osjećaje i budućnost veze. Partner će se silno truditi oko vas; unosit će dinamiku u vaš odnos, planirati nove stvari i neuobičajeno romantična druženja.

POSAO Radna svakodnevica postaje vam sve zamršenija. Morat ćete ostajati dulje na poslu ili rješavati tuđe za­­dat­­ke, što ćete često popratiti gunđanjem i prigovaranjem.

PRILIKA TJEDNA Sami kreirajte svoj stil; zabavljajte se zanimljivim sitnicama koje će vašem izgledu dodati notu originalnosti.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nemirni ste i osjetljivi, no pokušajte objektivno sagledati situaciju i svoje prave osjećaje. Vrijeme je za opraštanje i iskrene razgovore. Nemojte poklanjati previše pažnje nekome tko vas i ne primjećuje.

POSAO Vaše sposobnosti bit će zadivljujuće, no šefovi će favorizirati svoje miljenike. Odnosi s kolegama naći će se na kušnji. Diplomatskim pristupom izbjegnite prepirke.

PRILIKA TJEDNA Sredinom tjedna mogli biste primiti drage goste iz inozemstva ili se odazvati pozivu prijatelja kojeg niste dugo vidjeli.

image

Blizanci će shvatiti da šefovi favoriziraju svoje miljenike

UNSPLASH

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Privući će vas osoba s kojom teško možete ostvariti željeni odnos, dok je u vašoj blizini netko tko jedva čeka da mu posvetite malo pažnje. Živite li u većem kućanstvu, teško ćete usklađivati želje i planove.

POSAO Vaš uspjeh ovisit će o vašoj sposobnosti prilagođavanja kolegama ili novoj sredini. Ako trebate donijeti brzu odluku, nemojte dopustiti da vas zavaraju prvi dojmovi.

PRILIKA TJEDNA Budete li tražili lijepe i pozitivne strane u drugim ljudima, lakše ćete stjecati prijatelje i imati bogatiji društveni život.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kritizirat ćete partnera uočavajući njegove mane, a zanemarujući dobre strane. Uspoređivat ćete ono što imate danas s trenucima sreće s početka veze. Trgnite se i napravite nešto da vaš odnos bude bolji.

POSAO Imat ćete sve manje koncentracije. Nastojat ćete racionalno koristiti energiju, a primijetite li da vam snaga opada, predahnite. Netko će vam čuvati leđa.

PRILIKA TJEDNA U ponedjeljak biste mogli ostvariti dobitak putem nasljedstva, bračnog partnera, tuđe imovine, pa čak i igara na sreću.

image

Lavovi će imati sve manje koncentracije

UNSPLASH

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Da biste udovoljili partneru, odustat ćete od nekih svojih principa. Ako se ni nakon toga ništa ne promijeni, osjećat ćete se prevarenima i to nećete tek tako zaboraviti. Samcima će se udvarati zauzeta osoba.

POSAO Previše ćete se opterećivati tuđim mišljenjem o svojem načinu rada. Honorarni posao otvorit će vam nove financijske mogućnosti i donijeti korisna poznanstva.

PRILIKA TJEDNA Odvojite jednu večer u tjednu u kojoj ćete se posvetiti kreativnom razmišljanju i radu te otkrivanju potisnutih talenata.

Vaga (23. 09. - 22. 1o.)

✦✦✦✦

LJUBAV Sviđa vam se jedan kolega, ali sumnjate u dobre izglede vaše veze. No, ljubav začeta u radnom okruženju mogla bi se pokazati dugotrajnijom i važnijom nego što ćete biti skloni zaključiti na početku.

POSAO Usprkos nesuglasicama s pojedinim kolegama, bit ćete zadovoljni razvojem situacije jer će se odnosi koji su vam važni pokazati plodnima. Ne sputavajte maštu.

PRILIKA TJEDNA U subotu si priuštite malo luksuza; odjenite najbolje što imate, otiđite na lijepo mjesto i počastite se finom večerom.

image

Vage si usubotu trebaju priuštiti malo luksuza, odjenuti najbolje što imate i počastiti se finom večerom

UNSPLASH

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Teško ćete podnositi neizvjesnost pa ćete spremnije izražavati želje i osjećaje. Obiteljske obaveze neće vam predstavljati veliki teret, posebice druženje s djecom. Samci će uživati u druženju i flertovanju.

POSAO Morat ćete biti fleksibilni te znatno tolerantniji u odnosu sa suradnicima. Ponašanje pojedinaca kojima ste posudili novac zadavat će vam najviše glavobolje.

PRILIKA TJEDNA Pronađite vremena za sve ono što pogoduje vašem izgledu i zdravlju, a posebno ne zanemarujte tjelesnu aktivnost.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Napeti odnos s partnerom odražavat će se na vaše raspoloženje, premda ćete nastojati sakriti plimu nezadovoljstva koja navire u vama. Susret s bivšim partnerom probudit će emocije i sjetne misli.

POSAO Radna svakodnevica neće biti lišena napetosti. Uspijete li u svim trenucima zadržati hladnu glavu, brzo ćete uvidjeti da vas cijene i suradnici i šefovi.

PRILIKA TJEDNA Smjelim odjevnim kombinacijama istaknite svoje prednosti, samo nemojte pretjerati s animalnim uzorcima.

image

Strijelci ne bi trebali pretjerivati s animalnim uzorcima

UNSPLASH

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će pokazivati sve manje razumijevanja za vas. Izbjegavat će razgovor o vašim problemima i na taj se način isključiti iz dijela vašeg života. Ako ste sami, više će vas zanimati flert nego ozbiljna veza.

POSAO Jedan suradnik mogao bi vas optužiti za nešto što niste napravili. Detaljni i temeljiti, poslužit ćete se činjenicama te argumentirano otkloniti svaku sumnju u sebe.

PRILIKA TJEDNA Mogućnost za povećanje prihoda može se pojaviti preko prijatelja ili njihovih znanaca. Prihvatite dodatni posao.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Na valu novootkrivenih emocija, uživate u društvu partnera i nemate potrebu za većim društvom. Član obitelji pokušat će izvršiti pritisak na vas, no vi ćete mu se uspješno othrvati. Nedjelja je kao stvorena za izlet.

POSAO Naporan rad kojim ste gradili svoju poziciju donijet će rezultate. Vješto ćete rješavati izazove, a kombinirajući intuiciju i razuman pristup bit ćete korak ispred drugih.

PRILIKA TJEDNA Namjeravate li unaprijediti poslovanje pomoću novih tehnologija, srijeda je pogodna za konkretnu akciju.

HHH

Linker
19. travanj 2024 04:09