SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA
UZBUDLJIV TJEDAN

Horoskop: Neki će zanemariti sebe, druge bi nemoralna ponuda mogla uvući u ljubavni trokut

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od od 4. do 10. svibnja.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od od 4. do 10. svibnja.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦

LJUBAV Osjećajni nemir i pritajeno nezadovoljstvo polako se bude u vama. No, nećete sjediti prekriženih ruku. Nabacit ćete osmijeh i krenuti u potragu za srodnom dušom. Krajem tjedna Venera će nagraditi vašu prodornost.

POSAO Vaš učinak ovisit će o motivaciji, a ona će biti u uskoj vezi s kvalitetom povjerenih zadataka i mogućnosti napredovanja. Željni pohvala, unosit ćete u rad mnogo entuzijazma i plodonosnih zamisli.

KUŠNJA TJEDNA Iznenadne promjene u utorak će vas prisiliti da se trgnete i krenete u akciju. Imate li neplaćenih računa, mogli biste se suočiti s opomenama za dugovanje.

PRILIKA TJEDNA Tjedan će obilovati zastojima i odgađanjima dogovora, no pogodan je za reviziju planova i dodatne analize.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦

LJUBAV Intrigirat će vas ambiciozni pojedinci koji dobro znaju ne samo što žele nego i kako će to ostvariti. Upravo ćete se s jednim takvim naći na pragu nove veze. Intenzitet emocija mogao bi vas ostaviti bez daha.

POSAO Saznat ćete povjerljive informacije o kolegama, no morat ćete ih zadržati za sebe. Bit ćete uspješniji u kreativnim zanimanjima nego u poduzetništvu.

PRILIKA TJEDNA Uvjerit ćete se da vam je vaše ljubavno gnijezdo jedino sigurno utočište i najveća podrška za velike planove.

image
HBO MAX/BACKGRID/BACKGRID UK/PROFIMEDIA

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦✦✦

LJUBAV Na početku tjedna ljubavni život neće biti onakav kakav priželjkujete, no nemojte se odmah deprimirati jer vas nakon subote očekuje pravi preporod. Voljena osoba trudit će se ispuniti svaku vašu želju.

POSAO Bit ćete aktivni i svestrani. Obavljat ćete i nekoliko zadataka u isto vrijeme, a honorarnim poslom mogli biste poboljšati financijsko stanje.

PRILIKA TJEDNA U nedjelju ćete napraviti dobru stvar ako ubacite u nižu brzinu i uzmete predah od svakodnevnih aktivnosti.

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦

LJUBAV Uživat ćete u pažnji kojom će vas obasipati vaš izabranik, ali i u komplimentima starih i novih obožavatelja. Ako ste sami, novo poznanstvo trgnut će vas iz letargije, posebice ako u sebi krije prizvuk avanture.

POSAO Radne obaveze sve su veće, no vi ne želite zanemariti druženja. Budete li preko volje obavljali zahtjevne zadatke, mogu vam se potkrasti pogreške.

PRILIKA TJEDNA Povedite više računa o prehrani i prisilite se na tjelovježbu. Umjesto obilnim ručkom, počastite se posjetom wellness centru.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦✦

LJUBAV Kad odlučite zavesti nekoga, neće izgledati kao da flertujete, već kao da normalno razgovarate. No, vaši će dugi pogledi i lagani smiješak otkrivati da vam se vaš sugovornik sviđa malo više od drugih.

POSAO Usprkos povećanim troškovima bit će naznaka da se približavaju bolji dani kad su u pitanju financije. U ponedjeljak ćete morati odgoditi neke poslove.

PRILIKA TJEDNA Druga polovina tjedna pogodna je za putovanje, učenje, polaganje ispita, poslovnu komunikaciju i usavršavanje.

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦

LJUBAV Vaš voljeni zahtijeva da mu posvetite više pažnje. Ako su se pojavile okolnosti koje bacaju novo svjetlo na odnos s partnerom, nemojte reagirati panično i brzopleto, nego dobro razmislite o idućem koraku.

POSAO Unutarnji nemir remetit će vam koncentraciju, a radite li s brojkama, mogući su krivi izračuni i manjak koji bi se mogao pripisati vama.

PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna preko prijatelja ćete saznati za poslovnu ponudu koja bi mogla predstavljati upravo ono što tražite.

image
SUPPLIED BY LMK/IPA-AGENCY.NET/IPA/PROFIMEDIA

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦

LJUBAV Osjetite li monotoniju u vezi, nemoralna ponuda mogla bi vas lako uvući u ljubavni trokut. Da biste izbjegli zamke, nastojte zajedno izlaziti s partnerom te unositi više strasti i raznolikosti ispod plahti.

POSAO Ponašat ćete se drsko i ćudljivo. Zbog povremenih poteškoća s koncentracijom naći ćete se na udaru kritika nadređenih i pojedinih kolega.

PRILIKA TJEDNA Putovanje u drugi grad donosi vam mnoge korisne kontakte, a o vama će ovisiti kako ćete ih iskoristiti.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦✦

LJUBAV Nastojeći izbjeći prepirke s partnerom, mirno ćete popustiti, čak i ako se ne slažete s njegovim prijedlozima. Preuzme li on kormilo u svoje ruke, s olakšanjem ćete odahnuti i prepustiti se.

POSAO Zatrpani brojnim pozivima, obavezama i obećanjima, zanemarit ćete ono što je bitno za vas i vašu karijeru. Morat ćete naučiti reći ‘ne‘.

PRILIKA TJEDNA U nedjelju ugostite prijatelje i bliske osobe. Trebate sačuvati dobre odnose, posebice ako je oko vas mnogo napetosti.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦

LJUBAV Partner neće mirno primiti vaše učestalo izbivanje, pogotovo ako mu zbog svoje tajanstvenosti ne pružite prikladno objašnjenje. Kako tjedan bude odmicao, napetost između vas dvoje moći će se rezati nožem.

POSAO Nećete biti u dobroj mentalnoj i tjelesnoj formi pa izbjegavajte zahtjevnije poslove. Bavite se onim što je u skladu s vašim mogućnostima.

PRILIKA TJEDNA Vodite računa o izgledu i zdravlju. Čitajte sitna slova na artiklima nastojeći izbjeći one s velikim brojem aditiva.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦

LJUBAV Zbližit ćete se s osobom u kojoj ćete vidjeti ponajprije dobrog prijatelja i nekoga tko vas dobro razumije. No, neće proći mnogo vremena, a vi ćete poželjeti strastvenim dodirima zamijeniti prijateljski zagrljaj.

POSAO Nailazit ćete na teškoće u sporazumijevanju, posebice ako ste se nedavno zaposlili ili promijenili radno mjesto. Trebat će vremena da se prilagodite.

PRILIKA TJEDNA Uložite u znanje i intelektualni razvoj te poradite na boljoj komunikaciji s bližom okolinom - braćom, sestrama i susjedima.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦

LJUBAV Proljeće će se uvući u sve pore vašeg života, a ponajviše u srce. Od sredine tjedna povećana je mogućnost da pronađete srodnu dušu i započnete romansu koja bi mogla ostaviti trajni pečat u vašem životu.

POSAO Uživat ćete povjerenje nadređenih. Prihvatite poslove koji vam se nude, makar se radilo i o zadacima za koje smatrate da nadilaze vaše znanje.

PRILIKA TJEDNA Odobrovoljite partnera senzualnom masažom, a razgovorom o temama koje ga čine nervoznim otklonite njegove sumnje.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦

LJUBAV Obuzet će vas potreba za osjećajnom promjenom, no istovremeno ćete osjećati i želju za utočištem. Sredinom tjedna strasti će biti jake i teško ćete se kontrolirati kad upoznate erotski intrigantnu osobu.

POSAO Usporit će vas neočekivane poteškoće u komunikaciji s nadređenim. Nemojte dopustiti da vas isprovociraju mrzovoljna lica i nepotrebno čekanje.

PRILIKA TJEDNA Vikend je pogodan za putovanje i druženje s osobama drukčijeg svjetonazora. Budite spremni proširiti vidike.

Linker
27. travanj 2024 10:00