Tko je nevjeran?

Horoskop: Ova će dva znaka svojim pustolovnim duhom baš izazivati sudbinu

Tjedan pred nama mnogima će donijeti životna uzbuđenja, no pritom bismo se ipak trebali voditi više razumom, nego emocijama.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 10. do 16. studenog.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Nastojeći razbiti rutinu potaknut ćete niz uzbudljivih događaja. Venera će vas inspirirati na smišljanje erotskih igara kojima će razgaliti partnera, dok će samce učiniti zaljubljivima i neodoljivo privlačnima.

POSAO: Bit ćete nadobudni i svestrani. Radit ćete punom parom. Oni koji ne budu mogli pratiti vaš ritam bit će vam zavidni, ali to vas neće dirati. Ići ćete putem koji ste zacrtali ne obazirući se na tuđe komentare.

KUŠNJA TJEDNA: Početkom tjedna uživat ćete u istraživanju nepoznatog, pa i u izazivanju sudbine. Pazite da vas vaš pustolovni duh ne izloži nepotrebnom riziku.

PRILIKA TJEDNA: Venera vam sprema nezaboravan subotnji provod. Razmišljajte o izlasku kao o nečemu posebnom pa se pažljivo dotjerajte..

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦

LJUBAV: Između vas i partnera bit će sve manje razumijevanja. Sukobljavat ćete se zbog banalnosti izbjegavajući razgovor koji bi mogao dovesti do rješavanja problema. Sredinom tjedna moguć je tajni ljubavni susret.

POSAO: Uzrujavat ćete se zbog vlastitih i tuđih pogrešaka te nemogućnosti ostvarenja dogovora i planova. Klonite se prepirki i provokacija.

PRILIKA TJEDNA: Radite na sebi i u duhovnom i u tjelesnom smislu. Započnite s tjelovježbom te prestanite ovisiti o cigaretama, seksu ili partneru.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Silno će vam se svidjeti atraktivna osoba koja vam može parirati u intelektualnom nadmetanju. Da biste je osvojili, bit ćete vrlo duhoviti i rječiti, a vaša konverzacija bit će protkana finom ironijom.

POSAO: Usmjereni ste na istraživanje vlastitih potencijala, usavršavanje i pisanje stručnih radova. Poziv na putovanje u drugi grad odredit će vaše buduće aktivnosti.

PRILIKA TJEDNA: Krajem tjedna stižu dobre vijesti vezane uz kredit, a moguć je i dobitak od nasljedstva, partnera ili igara na sreću.

image

Ribe će napokon okusiti što znači prava ljubav.

PEXELS

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦

LJUBAV: Bračna komunikacija obilježena je tvrdoglavošću i nespremnošću na srednje rješenje, posebice kad su u pitanju financije. Želite li ljepši i skladniji privatni život, morat ćete malo popustiti drugoj strani.

POSAO: Suprotstavljat ćete se pojedincima koji predstavljaju autoritet i nemaju dovoljno sluha za vaše ideje. Nerado ćete pristajati na ustupke.

PRILIKA TJEDNA: Odvojite malo vremena za bližnje, posebice ako ste ih zanemarili. U subotu otiđite nekamo gdje nećete misliti na posao.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Vaša ljubavna priča razvija se na dobar način. Partner će se istinski truditi oko vas, a vi nećete škrtariti s izljevima nježnosti i strasti. Jedno drugo lagano ćete zadirkivati i često ćete se zajedno smijati.

POSAO: S mnogo vjere u dobar ishod obavljat ćete svoja zaduženja. Privest ćete kraju važan projekt. Uglavnom ćete biti zadovoljni kako se šefovi odnose prema vama.

PRILIKA TJEDNA: Odvojite vremena za obiteljsku problematiku. Postoje li problemi, napravite sve što možete da se stanje popravi.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Očarat će vas intrigantna osoba koja će s vama igrati igru toplo-hladno. Između vas će biti više strasti i požude nego nježnih emocija, no to vas neće omesti u nastojanju da vašem odnosu date čvršći okvir.

POSAO: Vaše mogućnosti za uspjeh su velike. Možda će vam nedostajati objektivnosti i racionalnog prosuđivanja, ponajviše zbog želje da izađete iz postavljenih okvira.

PRILIKA TJEDNA: Početkom tjedna bit će vam ponuđen honorarni posao koji će istaknuti vašu kreativnost, a i popraviti financijsko stanje.

image

Ako će netko odlično izgledati, onda su to osobe rođene u znaku Raka.

PEXELS

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV: Otežano ćete pronalaziti put ka ostvarenju ljubavnih snova. Budete li živjeli u skladu s tuđim željama, mogli biste upasti u ponor frustracija i propuštenih prilika. Ako ste sami, javit će vam se stara simpatija.

POSAO: Nedostajat će vam motivacije, a zbivanja se neće razvijati u vašu korist. Uzrujavat ćete se zbog kašnjenja, a čut ćete i loše vijesti o poslovanju tvrtke u kojoj radite.

PRILIKA TJEDNA: Obavite preventivne preglede, a imate li višak kilograma, odlučite se na dijetu koja vam neće iscrpiti organizam.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Vaše neuredne životne navike bit će velika smetnja ljubavnim planovima. Uspijete li se malo prilagoditi, partner će pokazati svoju zahvalnost. Ako ste u tajnoj vezi, sve ćete teže podnositi varanje i skrivanje.

POSAO: Upoznat ćete pojedince koji će u vaše okruženje unijeti pozitivu. Precjenjivanje vlastitih mogućnosti moglo bi vam umanjiti, čak i poništiti prethodne dobre rezultate.

PRILIKA TJEDNA: Početak tjedna pogodan je za preuzimanje inicijative i veće odgovornosti. Vaše mišljenje bit će cijenjeno.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Svjesni svoje privlačnosti, rado ćete koketirati. Imat ćete mnogo obožavatelja pa će partner morati biti vrlo maštovit da vas zadrži pored sebe. Ako ste sami, sredinom tjedna ukazat će se prilika za pravu romansu.

POSAO: Zanimat će vas kreativni rad. Bit ćete otvoreni za nove spoznaje. Smiješe vam se novčani dobici koji vam mogu poslužiti kao temelj za nova ulaganja.

PRILIKA TJEDNA: Venera će vas potaknuti da zavodite riječima, držanjem i odjećom te pokažete više seksepila kad je u pitanju izgled.

image

Ljubomora će ovih dana razdirati Lava.

PEXELS

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV: Mučit će vas ljubomora, a osjećaji će biti pomiješani. Previše vremena izgubit ćete na analiziranje partnerovih riječi i postupaka, umjesto da razmišljate kako što ljepše iskoristiti svaki zajednički trenutak.

POSAO: Misli će vam biti raspršene, a koncentracija otežana. Često ćete kasniti i prepirati se s kolegama. Razmišljat ćete o novom poslu, no ponude vas neće zadovoljiti.

PRILIKA TJEDNA: Krajem tjedna budite fokusirani i izborite se za ono što mislite da zaslužujete. Ne gubite vrijeme na sporedne stvari.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Svakodnevna zbivanja omogućit će vam da budete smireniji te otvorenije raspravljate s partnerom o važnim pitanjima. Povezivat će vas slični stavovi o financijama, rođacima i zajedničkim znancima.

POSAO: Stvaraju se mogućnosti za važne dogovore. Bit ćete izuzetno motivirani da se dokažete onima koji su vas podcijenili.

PRILIKA TJEDNA: U subotu ostavite u ormaru komotnu odjeću; izaberite nešto što će naglasiti vašu liniju i u čemu ćete se izgledati poželjno.

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Zajedničke aktivnosti i ulaganje u dom pomoći će vam da pobijedite bračne nesuglasice. Samci će upoznati pojedinca s kojim će poželjeti produbiti odnos, no njegov ljubavni status predstavljat će veliki problem.

POSAO: Motivirat će vas uspjesi nekih znanaca i njihova životna filozofija. Vedrinom ćete pridonijeti boljem poslovnom ugođaju pa će i radni učinak biti bolji.

PRILIKA TJEDNA: U petak biste mogli dobiti ponudu koju je teško odbiti. Mislite na dobre strane pa ćete se lakše prilagoditi novim uvjetima.

Linker
19. travanj 2024 02:37