UZBUDLJIV TJEDAN

Horoskop: Samci bi mogli oživjeti staru ljubav, a neki bi mogli zametnuti važne dokumente

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 11. do 17. svibnja.

Bik (21. 4. - 21. 5.)
✦✦✦✦✦

Bit ćete oličenje šarma, a simpatičan i prijateljski nastup otvorit će vam sva vrata. Plijenit ćete pozornost suprotnog spola, uživati u koketiranju i diskretnom provociranju sugovornika. Željni ljubavi i strastvenih dodira, samci bi mogli oživjeti staru ljubav. Vještina pregovaranja bit će vam od neprocjenjivog značaja u karijeri. Posvetite veću pažnju izgledu, posebno kosi. Otiđite frizeru ili sami isprobajte preparate za bojenje kose.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)
✦✦✦✦

Naslutit ćete da jedno prijateljstvo nosi iskru dubljeg odnosa. Dogodi li vam se bliski susret, ne oklijevajte otkriti svoje želje i osjećaje. Iz uzajamne naklonosti mogla bi se roditi zrela i kvalitetna veza, a ne samo kratka avantura. Ako ste zauzeti, partner bi vam mogao postaviti svojevrsni ultimatum. Nemojte se previše ljutiti jer će vam napeta situacija pomoći da pronađete odgovore na neka pitanja. Nakon vikenda lakše ćete ostvarivati svoje ideje.

Rak (22. 6. - 22. 7.)
✦✦✦✦✦

Senzualni i romantični, unosit ćete mnogo nježnosti u vezu gledajući partnera kao kap vode na dlanu. Težit ćete duhovnom i intelektualnom skladu. Ako ste sami, mogli biste pomiješati ljubav s prijateljstvom ili pak poslovnom suradnjom. Vaša uloga i doprinos u ostvarivanju profesionalnih planova neće proći nezamijećeno. Napredovat ćete ili učvrstiti svoju poziciju. Ne žalite za novcem uloženim u njegu tijela - isplatit će vam se!

Lav (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦

Mogli biste biti nepromišljeni i skloni potezima koji će vam otežati poslovanje. Nepovoljne okolnosti doživljavat ćete kao osobni poraz pa ćete još tvrdoglavije i s većim žarom pokušati izgurati i ono što je nemoguće. Svojim ponašanjem kvarit ćete i ljubavne izglede, posebice ako ste na početku romanse. Pokazat ćete drugoj strani da niste spremni na popuštanje i promjenu ustaljenih navika. Nerado ćete se odreći izlazaka s društvom i koketiranja.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)
✦✦✦✦✦

Neobično lako nametat ćete svoje želje drugima i ostvarivati planove. Naklonost Venere donosi vam zanosne doživljaje. Nov ljubavni početak bit će prepun lijepih obećanja. Nećete uzmaknuti pred izazovima pa su pred vama dani poslovnog uzleta i novih mogućnosti. Spremnost na pomoć i razgovor pridonijet će vašoj omiljenosti u radnoj sredini. Bit ćete radnik bez kojeg se ne može. Bavite li se umjetnošću i estetikom, sredinom tjedna bit ćete vrlo uspješni.

Vaga (23. 09. - 22. 10.)
✦✦✦

Ljubavni sklad će vam izmicati. Unatoč vašim nastojanjima da ugodite partneru, prije ćete se posvaditi nego dogovoriti. Bit će situacija kad ćete trebati nastupiti oštro, no vi ćete biti neodlučni i mlaki. Samci će previše vagati "za" i "protiv" kad im se ukaže prigoda za romansu. Teško ćete sami riješiti brojne obaveze, a oni koji bi vam mogli pomoći bit će odsutni ili nedostupni. Utorak donosi ispit za vašu izdržljivost, no nakon toga stvari će se pokrenuti.

image
NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA NETFLIX/EVERETT/PROFIMEDIA

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)
✦✦✦✦

Angažirat ćete se oko poslova koje drugi izbjegavaju, a ni pun stol neriješenih spisa neće umanjiti vaš radni elan. Nakon vikenda punog ljubavi i velikih planova očekuju vas prepirke, strastveni izljevi osjećaja i pokoje razočaranje. Imat ćete dojam da, unatoč dobrim namjerama, i vi i partner sve radite na pogrešan način. U ponedjeljak će vam prijatelji pomoći da objektivno sagledate okolnosti u kojima se nalazite. Tjelovježba će vam pomoći da smanjite nervozu.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)
✦✦✦✦

Bit ćete otvoreni, znatiželjni i brbljavi, a nerijetko i lakomisleni. Govorit ćete bez uvijanja ono što mislite, stoga će vaše riječi katkad i nehotice povrijediti sugovornika. Izazivat ćete oprečne reakcije, a nova poznanstva sklapati brzo i lako. Premda će okolina doživljavati vaše ponašanje kao zainteresiranost, srce vam neće biti lako osvojivo. Bježat ćete od obaveza i čvrstog vezivanja. Ako ste vezani brakom, borit ćete se za svoj slobodni prostor.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)
✦✦✦

Nailazit ćete na ograničenja i često se osjećati neshvaćeno. U drugoj polovini tjedna bit ćete pojačano osjetljivi, skloni izljevima taštine i hladni u ophođenju s kolegama i znancima. Sumnjat ćete u partnerove riječi i preispitivati njegove postupke. Kad vas preplave crne misli i niske strasti, mogli biste reagirati previše burno. Da biste se malo opustili, bavite se hobijem i kreativnim aktivnostima, a nemojte zanemariti ni kulturna događanja.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)
✦✦✦

Većinom ćete biti nepovjerljivi i nespremni otkriti svoje želje i potrebe. Onaj tko vam se sviđa teško da će naslutiti što se zbiva u vašem srcu. Ako ste zauzeti, obiteljske obaveze ometat će vam ljubavne planove. Tijekom prve polovine tjedna retrogradni Merkur stvarat će zbrku i remetiti vam koncentraciju. U poslu će vas usporavati netočni podaci i pogrešne informacije te nejasni dogovori i neispunjena obećanja. Mogli biste zametnuti važne dokumente.

Ribe (19. 2. - 20. 3.)
✦✦✦✦✦

Ljubav će vam dati snage da se suočite s izazovima koje ste donedavno izbjegavali. U svakom trenutku moći ćete računati na podršku partnera pa ćete shvatiti da je udvoje lakše, čak i ako ste priželjkivali slobodu. Lako ćete ostvarivati i poslovne planove. Zahvaljujući preporuci ugledne osobe mogli biste dobiti stipendiju, unapređenje ili nagradu za svoj trud. Razmišljajte o ljetu pa se prihvatite tjelovježbe i napravite manje estetske korekcije.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)
✦✦✦

Vaš temperament više će vam odmoći nego pomoći, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Odluke ćete donositi ishitreno i naglo ne mareći previše za trenutačne okolnosti. Neočekivani zapleti pomutit će radost početka nove romanse ili zajedničkog života, posebice ako materijalno ovisite o roditeljima. U drugoj polovini tjedna forsirat ćete svoje želje pa ćete teško postići kompromis. Zbog pojačane nervoze moguće su želučane tegobe i nesanica.

Linker
25. travanj 2024 03:00