Navala uspomena

Horoskop: Stara ljubav zaborava nema, a ovaj znak trebao bi se zamisliti je li to - to

Po mnogima najljepši tjedan u godini nekima će donijeti mir, a druge staviti na kušnju...

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 22. do 28. prosinca.

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Silno ćete se truditi oko partnera pazeći da ono što vi želite bude prihvatljivo i njemu. Osjetit ćete da vam vjeruje. Ako ste sami, nova poznanstva poticat će vas na pojačanu komunikaciju i iskušavanje svog šarma.

POSAO: Komunicirat ćete s brojnim ljudima šireći krug korisnih i kvalitetnih suradnika. Nadređenima će se svidjeti vaša pokretačka energija i način razmišljanja pa će vam natuknuti da imaju velike planove za vas.

KUŠNJA TJEDNA: Sretnete li krajem tjedna staru ljubav, uvidjet ćete da između vas još tinja vatra. No, nećete biti potpuno sigurni ima li smisla nastaviti tamo gdje ste stali.

PRILIKA TJEDNA: Poruka simpatije ili voljene osobe uljepšat će vam petak. Moguća je promjena plana pa budite spremni za sve opcije.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Očekivat ćete da vam partner pruži više ljubavi i nježnosti. Usprkos njegovim prigovorima ili distanciranosti gajit ćete romantične predodžbe o vašem odnosu pokušavajući na razne načine uljepšati predstojeće dane.

POSAO: Mnogo toga odvraćat će vam pažnju od zadataka koje trebate obaviti, a ponajviše suradnici koji će vas opterećivati svojim obavezama i privatnim problemima.

PRILIKA TJEDNA: Udovoljite potrebi za obiteljskom idilom i blagdanskim duhom. Oslonite se na svoju bujnu maštu i kreativni potencijal.

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Pojedinac s kojim ste se mislili tek malo zabaviti neće vam izlaziti iz glave. Ma koliko bili uzbudljivi, izlasci s društvom neće vas privlačiti ako on ne bude pored vas. Zauzeti će doživjeti ljubavni preporod.

POSAO: Oslonite se na svoj unutarnji glas. Pokažete li spremnost na povećane napore, sudjelovanje u humanitarnoj akciji donijet će vam pogodnosti kojima se niste nadali.

PRILIKA TJEDNA: Da biste pobijedili bračnu monotoniju, u srijedu za uvertiru izaberite intimnu večeru u ekskluzivnom ambijentu.

image

Blizanci bi mogli razmisliti da ovih blagdana okrenu telefon nekih dragih, a zaboravljenih ljudi

PEXELS

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦

LJUBAV: Uvidjet ćete da vaše uporno ustrajanje na rješavanju bitnih pitanja ne nailazi na željenu reakciju kod partnera. Imat ćete različito mišljenje o većini stvari. Samcima će božićni blagdani donijeti navalu uspomena.

POSAO: Radit ćete preko volje, a tražite li posao, naći ćete nešto što će se pokazati sasvim drukčije nego što je trebalo biti. Možda je najbolje da se još malo strpite.

PRILIKA TJEDNA: Kontakti s inozemstvom uljepšat će vam početak tjedna. Dobit ćete poziv na putovanje ili će vam se javiti stari prijatelj.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Bježat ćete od snažnih osjećaja koji će vas sve više obuzimati, no od subote više neće biti potrebe za tim. Uplovit ćete u novu vezu puni strasti i nade. Ako ste zauzeti, partnerova ljubav pobijedit će vaše dvojbe.

POSAO: Dosta ćete se truditi oko međuljudskih odnosa, a uvjerljiv nastup i spretnost u komunikaciji omogućit će vam plodnu konverzaciju s važnim partnerima.

PRILIKA TJEDNA: Ako ste zauzeti, u subotu napravite partnera malo ljubomornim, a ako ste sami, prepustite se flertu i uzbudljivoj avanturi.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Malim znakovima pažnje nastojat ćete opet zadobiti partnerovo povjerenje, a više ćete se truditi i oko obiteljskih odnosa. Samce će blagdani učiniti popustljivijima. Neki od vas mogli bi otkriti svoju romantičnu dušu.

POSAO: Prodorni ste i dobro koncentrirani, no nerijetko i prebrzi na jeziku. Krajem tjedna prešutite kritike i cinične primjedbe, koliko god bile točne i duhovito sročene.

PRILIKA TJEDNA: Kad budete radili popis gostiju za božićni ručak, sjetite se nekoga tko je sam ili pak rođaka kojeg dugo niste vidjeli.

image

Opuštanje i odmor je sve što ovih dana treba jednoj Djevici

PEXELS

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV: Vaš osjećajni nemir sve je veći. Na površinu će izbiti nedostaci vaše veze ili braka. Razočarani i prkosni, mogli biste uletjeti u odnos koji će vam donijeti novu brigu. Ako vam intuicija nalaže oprez, poslušajte je.

POSAO: Radni sati prolazit će u opuštenom raspoloženju, bez problema koji bi zahtijevali prekovremeni rad ili natezanje s klijentima. Inspirirat će vas tuđi uspjesi.

PRILIKA TJEDNA: U srijedu pokušajte riješiti obiteljske nesuglasice. Neće vam se dogoditi ništa strašno ako malo popustite.

LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Radit ćete ono što vam se prohtije, a vaša osjećajna energija bit će raspršena i nepostojana. Ako vas partner optuži za neiskrenost, vješto ćete se izvući, a savjest vas neće previše gristi. Petak je dan odluke.

POSAO: Rukovođeni entuzijazmom i potrebom za dokazivanjem, obavljat ćete zadatke s priličnom lakoćom. Mnogi suradnici neće moći pratiti vaš ritam.

PRILIKA TJEDNA: Početak tjedna pogodan je za novi ljubavni početak, ali isto tako i za spašavanje stare veze - ako je to ono što želite.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Otvoreno ćete izražavati osjećaje. Djeca i njihova živost dat će vašem odnosu opuštenost i vedrinu. Sredinom tjedna samci će upoznati privlačnu osobu koja će im se učiniti kao ostvarenje njihovih snova.

POSAO: Jupiter navješćuje velike poslovne promjene. Zastanite na trenutak i vratite se malo unatrag. Kad uspijete čuti unutarnji glas, ukazat će vam se dobra rješenja.

PRILIKA TJEDNA: Bez obzira na sve ono što morate napraviti, u subotu provedite malo vremena u potpunom odmoru i opuštanju.

image

Poznata po svojoj besprijekornoj estetici, Vaga bi se trebala posvetit uređenju doma

PEXELS

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦

LJUBAV: Sumnjat ćete u partnerovu iskrenost pa se nećete moći potpuno opustiti kad budete nasamo. Ako ste sami i želite promijeniti svoj status, ne očekujte od drugih da vam režiraju susret s potencijalnim partnerom.

POSAO: Neočekivane obaveze ili slučajni propusti pokvarit će vam planove donoseći više teškoća nego što ste očekivali. Pojedini kolege neće vam biti naklonjeni.

PRILIKA TJEDNA: Prionite na svečano uređenje doma - iskoristite maštu za promjene i originalna rješenja koja će oduševiti ukućane i goste.

ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Šarmantni ste i zavodljivi te željni ljubavi i tjelesnih zadovoljstava. Pojedinac kojem ćete pokloniti pažnju neće skrivati oduševljenje.

POSAO: Od vas će se mnogo očekivati, a vi ćete mnogo i pružiti - posebice u srijedu. Kraj tjedna predstavljat će završetak jednog poglavlja nakon kojeg možete otvoriti novo, ali u nešto izmijenjenim okolnostima.

PRILIKA TJEDNA: Nađete li se u subotu u novom društvu, svojim duhovitim provokacijama brzo ćete stvoriti opuštenu atmosferu.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Maštat ćete o srodnoj duši i tražiti je na razne načine. No, mogli biste se naći u kaotičnoj situaciji jer će vas istovremeno privući dvije osobe. Da biste spoznali tko vam je draži, malo se odmaknite od svega.

POSAO: Dobro ćete se snalaziti u novim okolnostima i različitom okruženju, no malo ćete se i ulijeniti. Završite važne zadatke što prije da možete uživati s najmilijima.

PRILIKA TJEDNA: Pripremanje i konzumacija jela i slastica bit će vam omiljene aktivnosti, no dobro bi vam došlo i malo više kretanja.

Linker
19. travanj 2024 19:00