Dobar početak

Horoskop: Tek je početak godine, ali je već došlo vrijeme da se ovaj znak dobro zabavi

Ne možemo reći da će svim znakovima zodijaka narednih dana zvijezde biti nasmiješene, ali će nas zato upozoriti na ono što nam treba da se osjećaju bolje i uspješnije.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 5. do 11. siječnja.


JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Zajednička ulaganja i intimno povjeravanje upućuju da vaša veza ulazi u zreliju fazu. Konačno ćete progovoriti iskreno i bez straha pokazati osjećaje. Početkom tjedna samci će morati blokirati napornog udvarača.

POSAO: Najradije ćete raditi u tišini izbjegavajući preveliko isticanje. Dobro ćete se snalaziti s brojkama, a bavite li se kreativnim poslom, morat ćete malo improvizirati. Bit ćete suzdržani prema novim kolegama.

KUŠNJA TJEDNA: U petak se trebate naoružati tolerancijom i strpljenjem. Pokušajte smanjiti očekivanja jer ih vaš partner ili bliske osobe vjerojatno neće moći ispuniti.

PRILIKA TJEDNA: Kad uvidite da su vaši napori pali na plodno tlo te da vas bližnji podržavaju, još ćete se više angažirati u kućanstvu.


VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV: Venerine vibracije probudit će vašu maštu i senzualnost. Zanimat će vas sve što može poboljšati vaš seksualni život. Ako ste zauzeti, partner će prihvaćati vašu inicijativu. Mali eksperimenti polučit će uspjeh.

POSAO: U drugoj polovini tjedna imat ćete mnogo volje i organizatorskih sposobnosti pa biste mogli ostvariti ideje koje vam se motaju po glavi.

PRILIKA TJEDNA: Pogodi li vas ljubav na prvi pogled, slijedite svoje srce, ali i izbjegnite promjenu ako niste sigurni što želite.


RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Previše ćete očekivati od jednog površnog poznanstva, a mogućnost da se upustite u ljubavni trokut neće vam biti neprihvatljiva. Ako vam je odnos opterećen prošlošću, u srijedu će doći do porasta napetosti.

POSAO: Dosadni administrativni poslovi više će vas nadahnuti na ljenčarenje nego na rad, dok ćete u obavljanju kreativnih zadataka biti vrlo agilni.

PRILIKA TJEDNA: Mogli biste ostvariti dobit radom u udruzi, čak i ako započnete kao volonter. Stečena poznanstva bit će vam korisna.

image

Bik bi trebao idućih dana pripaziti na prehranu

PEXELS

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Osjetit ćete naklonost prema jednom suradniku, a mogli biste se i naći na meti velikodušnog obožavatelja. Ako ste zauzeti, zajedno s partnerom uživat ćete u društvenom životu i ugošćivanju prijatelja. POSAO: Planovi će se odvijati nešto sporije, a moguće je i da se odgode važni sastanci. Pojedini kolege pomoći će vam da spoznate kako vas radna okolina doživljava.

PRILIKA TJEDNA: Ne žurite se s donošenjem odluka; pričekajte ponedjeljak, kad će vam Mjesec pomoći da okrenete situaciju u svoju korist.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦

LJUBAV: Strast i potreba za promjenom tjeraju vas na potragu za uzbudljivim ljubavnim doživljajima. Ako ste zauzeti, idilični trenuci s partnerom bit će prava rijetkost, no dobar seks dat će vam razlog da ostanete zajedno.

POSAO: Nećete se suzdržati od kritiziranja, a s druge strane bit ćete osjetljivi kad se drugi budu bavili vama. Početkom tjedna saznat ćete neke zanimljive podatke.

PRILIKA TJEDNA: Smanjite unos kalorija i nastojte se više kretati. Tjelovježba i pješačenje predstavljat će izvor snage i optimizma.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Veselit će vas druženje s prijateljima, izlet ili putovanje. Izgledi za ljubavnu sreću najveći su sredinom tjedna. Spremno ćete prigrliti nova iskustva, makar bila u pitanju i samo kratkotrajna ljubavna pustolovina.

POSAO: Očekuje vas komunikacija s poslovnim i financijskim moćnicima. Bez obzira na njihov položaj, vi ćete dobro procijeniti kakav je tko i što možete očekivati.

PRILIKA TJEDNA: Ako se povjerite prijatelju, naići ćete na iskrenu podršku koja će vam podići samopouzdanje i približiti vas rješenju problema.

image

Iako nije netko kome je taj osjećaj svojstven, Škorpion će osjetiti ljubomoru

PEXELS

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV: Ljubavni izazovi poremetit će vam unutarnju stabilnost, dok će želja za dominacijom pogoršati obiteljske odnose. Ako vaša veza počiva ponajviše na tjelesnoj privlačnosti, uskoro bi moglo uslijediti razočaranje.

POSAO: Tapkat ćete na mjestu, a oni koji bi vam mogli pomoći bit će zauzeti svojim obavezama. Moguće je da uzrok usporavanja budu i obiteljski odnosi.

PRILIKA TJEDNA: Uštap u petak navješćuje nešto novo. Pripremite se na neočekivano i gledajte na promjene kao na dobre prilike.


LAV (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦

LJUBAV: Kad budete dobro raspoloženi, bit ćete pokretač zabave u društvu. U pogledu ljubavi ništa nećete prepustiti slučaju. Dogodi li vam se da posumnjate u svog izabranika, morat ćete odmah raspraviti o tome.

POSAO: Pokazat ćete se kao nezamjenjiv suradnik. Vodit ćete računa o svakom detalju i dobro čuvati povjerene tajne. Isplatit će vam se bavljenje umjetnošću i dizajnom.

PRILIKA TJEDNA: Brinući se za izgled, osjećat ćete se bolje i psihički, dok ćete smirenošću i popustljivošću spriječiti nepotrebne sukobe.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Ponekad ćete biti ćudljivi i pretjerano zabrinuti, no partner će vas uspjeti razvedriti nježnošću i komplimentima. Samce će privući samozatajna osoba s kojom će ih upoznati netko od znanaca ili kolega.

POSAO: Nailazit ćete na ograničenja i odugovlačenja. Gubit ćete energiju i živce na nepotrebne zadatke, no nemojte se brinuti da vam se trud neće isplatiti.

PRILIKA TJEDNA: Sredinom tjedna povećane su šanse za ljubavno zadovoljstvo. Izlet u prirodu napunit će vaše erotske baterije.

image

Odmor, uživanje u stvarima koje volite, izbjegavalje stresa, sve je što će biti potrebno jednoj Djevici

PEXELS

VAGA (23. 9. - 22. 10.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Na početku tjedna teže ćete ostvarivati želje i planove, možda i zato što će vam osjećaji biti nestabilni. Nakon vikenda ljubav bi mogla zakucati na vaša vrata. Oslonite se na svoje srce i unutarnji glas.

POSAO: Poslovna komunikacija neće teći glatko. Pazite da brzopletom izjavom ne okrenete važnog suradnika protiv sebe. Suprotstavljat ćete se i nadređenima.

PRILIKA TJEDNA: Tijekom produženog vikenda uživajte u prirodnim ljepotama. Odbacite cigarete i štetne navike. Godit će vam svježi zrak.


ŠKORPION (23. 10. - 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV: Ljubavna zbivanja često će izmicati vašoj kontroli. U vašoj vezi bit će mnogo ljubavi i strasti, ali i ljubomore, neizvjesnosti i borbe. Samce će istovremeno privlačiti dvije potpuno različite osobe.

POSAO: Slijed događaja nakon vikenda natjerat će vas na analizu svojih i tuđih postupaka. Možda ćete trebati presložiti kriterije i na drugi način izraziti svoje ambicije.

PRILIKA TJEDNA: Dajte šansu ljubavi! Provedete li nekoliko dana nasamo s partnerom, zaboravit ćete na ono što ste jedno drugome zamjerali.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV: Želite stabilnu vezu, no unutarnji nemir gura vas u iskušenja. Ako ste sami, trebat će vam partner koji neće previše mudrovati. Nastojte sredinom tjedna ostvariti intimne želje, a nakon toga ne izazivajte sudbinu.

POSAO: Poradit ćete na kvaliteti poslovne komunikacije, a bit ćete zaslužni i za opušteni ugođaj u radnom okruženju. Izvrsno ćete se snaći u trgovini i ulaganjima.

PRILIKA TJEDNA: U petak će vas dobra organizacija spasiti od nervoze i kaosa te znatno skratiti čekanje. Riješite se nepotrebnih stvari.

Linker
16. travanj 2024 12:43