TOPFOTO/TOPFOTO/PROFIMEDIA
stižu ljepši dani

Horoskop: Zbog poboljšanja u financijama jedan će si znak ostvariti sve nedostižne želje

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. veljače do 1. ožujka

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 23. veljače do 1. ožujka

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Novi ljubavni početak mnogo obećava, no vi ni u jednom trenutku nećete požurivati razvoj odnosa. Taktično ćete ostavljati vremena i prostora da vaša veza postane čvršća, a osjećaji postojani i stabilni.

POSAO Upoznat ćete kreativce koji će vam predstavljati nepresušni izvor originalnih ideja. Ako ste u poziciji pružiti im mogućnost za afirmaciju ili suradnju, nećete nimalo dvojiti. Korist će biti obostrana.

KUŠNJA TJEDNA Sredinom tjedna posumnjat ćete u sebe pa ćete se htjeti povući pred izazovima i možda malo predugo razmišljati o ponuđenim prilikama.

PRILIKA TJEDNA U subotu uložite u svoj izgled i dobro se dotjerajte. Privući ćete pažnju seksepilom, šarmom i ležernošću.

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Preplavljeni strašću, teško ćete kontrolirati svoje emocije i požudu. Erotskim žarom oduševljavat ćete partnera, ali katkad i živcirati ljubomorom. Samce će neodoljivo privući osoba koja nije slobodna.

POSAO Poboljšanja u financijama omogućit će vam da ostvarite želje koje su vam bile nedostižne. Pronaći ćete snagu u sebi da se dokažete i preuzmete odgovornost.

PRILIKA TJEDNA Početak tjedna donosi priliku za uzbudljivu romansu koja će počivati na emotivnom zanosu i tjelesnoj privlačnosti.

image

Ribe će se dotjerati za vikend

WALT DISNEY CO. COLLECTION/EVERETT/PROFIMEDIA

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Tražit ćete previše od drugih, ne samo od partnera nego i od bliskih ljudi. Kad u srijedu napokon shvatite da će i vama biti bolje ako malo popustite, napravit ćete ustupak i provesti nezaboravne trenutke.

POSAO Spoznate li da vam neki pojedinci nisu naklonjeni, bit ćete razočarani. Moguće je da vam ni bliski kolega neće biti dostupan kada vam bude trebalo.

PRILIKA TJEDNA Pozabavite se poslovima koje ste odgađali. Namjeravate li obnoviti životni prostor, ponedjeljak je pogodan za dogovore.

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Kolega ili znanac koji vas pokušava zavesti unosit će veselje u vaš život, popravljati vam raspoloženje i tjerati vas na aktivniji način života. Iako će vam sve to goditi, još nećete biti spremni produbiti odnos.

POSAO Suradnja s kolegama dobro će se razvijati. Imat ćete i dosta sreće pa ćete se relativno lako izboriti za bolju poziciju ili dobiti šansu da spojite ugodno s korisnim.

PRILIKA TJEDNA Četvrtak je pogodan za postizanje sportskih uspjeha, bavljenje hobijem i sudjelovanje u kreativnim radionicama.

image

Blizancima je četvrtak idealan za postizanje sportskih uspjeha, bavljenje hobijem i sudjelovanje u kreativnim radionicama

UNSPLASH

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Privući će vas osoba s kojom teško možete ostvariti odnos kakav priželjkujete. Dođete li u situaciju da morate skrivati osjećaje, udaljit ćete se i od bliskih ljudi. Pokušajte držati konce u svojim rukama.

POSAO Radni elan vam je promjenjiv. Pokolebat će vas i najmanja kritika, čak i ako je izrečena u dobroj namjeri. Navirat će nove ideje. Htjet ćete iskoristiti svoj talent.

PRILIKA TJEDNA Posvetite sebi kraj tjedna. Ispunite slobodno vrijeme odlaskom frizeru, pedikeru ili salonu ljepote.

Lav (23. 7. - 22. 8.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nesputani ste, hiroviti i obuzeti probuđenom erotskom znatiželjom i potrebom za eksperimentiranjem. Ponekad nećete moći razdvojiti ljubav od tjelesnih užitaka, posebice ako je vaš izabranik seksi i vrlo poželjan.

POSAO Ponekad ćete se osjetiti usamljenima u svojim planovima, ali nećete odustati od svog nauma. Usprkos uvjeravanjima, svjesni ste da lako i brzo nećete ništa postići.

PRILIKA TJEDNA Koristit će vam tjelovježba u rano jutro ili predvečerje. Njegujte svoj sportski duh ne dopuštajući lijenosti da prevlada.

image

Rakovi će posvetiti sebi kraj tjedna

UMSPLASH

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Radeći ono što se očekuje od vas trudit ćete se ugoditi partneru i ukućanima. Nakon vikenda shvatit ćete da vas to više ne usrećuje pa ćete se više okrenuti sebi i svojim intimnim željama i potrebama.

POSAO Gubit ćete previše vremena na pravna pitanja. Neslaganje s kolegama prisilit će vas da promijenite planove te odvojite posao od privatnog života.

PRILIKA TJEDNA Da biste izbjegli prazni hod, trebate se bolje organizirati. Nastojte u petak ili srijedu obaviti važnije razgovore.

Vaga (23. 09. - 22. 1o.)

✦✦✦✦

LJUBAV Odnos s partnerom daleko je od sklada koji vam je potreban. Ako ste uglavnom vi radili kompromise da bi se vaša veza održala, sada ćete teško prikriti nezadovoljstvo. Više nećete podržavati samo privid sreće.

POSAO Ulazit ćete s više entuzijazma u nove aktivnosti. Dobro je što nećete biti potpuno zaneseni novim stvarima, već ćete se ipak držati sigurnih i provjerenih obrazaca.

PRILIKA TJEDNA Na samom početku tjedna odlučno se uhvatite u koštac s izazovima. Pazite kome ćete pokloniti povjerenje.

image

Djevice će u petak ili srijedu obaviti važnije razgovore

UNSPLASH

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Imat ćete visoke kriterije kad je u pitanju izbor partnera, dok će zauzeti prolaziti kroz razdoblje preispitivanja emocija. U odnosu s drugom stranom manjkat će iskrenog razgovora, a i interesi će vam se razilaziti.

POSAO Izazovi u radnom okruženju djelovat će iscrpljujuće na vas. Usprkos zahtjevima šefova, tvrdoglavo ćete se zauzimati za ono što smatrate ispravnim.

PRILIKA TJEDNA U subotu ćete morati priznati i neke svoje pogreške ne optužujući samo partnera ili druge ljude za novonastale teškoće.

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Venera će inicirati promjene koje će utjecati da drukčije gledate na sve što se zbiva oko vas. Tjeskoba i nemirni snovi ustupit će mjesto optimističnim planovima i romantičnom sanjarenju o zajedničkoj budućnosti.

POSAO Naoružani samopouzdanjem borit ćete se za bolje poslove. S jedne strane je dobro što niste opterećeni rizikom, no nejasnoće vam mogu stvoriti probleme.

PRILIKA TJEDNA Pronađite vrijeme za prijatelja kojeg ste zanemarili. Zaintrigirat će vas nove vijesti i razveseliti spoznaja da mu mnogo značite.

image

Stijelci trebaju naći vremena za prijatelja kojeg su zanemarili

UNSPLASH

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Početak nove veze može biti otežan zbog vaše nesigurnosti i straha od prepuštanja osjećajima. Sami možete odrediti ritam kojim će se razvijati vaš odnos, ali dopustite da i druga strana izrazi svoje želje.

POSAO Situacija se dosta dobro razvija, no zbog manjih ograničenja mogli biste steći dojam da tapkate na mjestu. Pazite da požurivanjem ne napravite grešku u koracima.

PRILIKA TJEDNA U petak se možete nadati prilici za dodatnom zaradom ili pozivu na izlet u izuzetno ugodnom društvu.

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Sretat ćete drage ljude koje dugo niste vidjeli, a moguće je da među njima bude i stara ljubav koju još niste preboljeli. Svojom ljubavnom inicijativom zauzeti će unijeti živost u bračnu svakodnevicu.

POSAO Svjesni ste svojih mogućnosti. Na radnom mjestu se sve odvija prema očekivanjima, a budete li htjeli povlastice, morat ćete pokucati na prava vrata.

PRILIKA TJEDNA U petak ćete razmatrati ponudu za stručno usavršavanje, putovanje u inozemstvo ili podučavanje učenika i studenata.

Linker
26. travanj 2024 10:39