Pametna tehnologija

Iskoristite Gloria popust: Uz ove uređaje i vaš će život biti jednostavniji i zabavniji

Pametna tehnologija olakšava nam svakodnevni život, a proizvode koji su tu da nam budu pomagači u svakodnevnom životu potražite na web shopu venkon.hr i uz kod GLORIA do 31. prosinca ostvarite 10% popusta na navedene proizvode!

360 S10 Pametni robotski usisavač

Nevjerojatni S10 robotski usisavač zbog odličnih je performansi ispred svoje klase i siguran izbor s kojim ne možete pogriješiti. Ima snažnu moć usisavanja i brisanja tvrdih površina, a zbog tankog kućišta od svega 9 cm spreman je suočiti se sa svim izazovima u vašem domu.

image

360 S10 PAMETNI ROBOTSKI USISAVAČ

PRESS

Ovisno o površini mijenja strategiju čišćenja, te podržava četiri različita načina usisavanja. 360 S10 je nečujni usisavač elegantnog i modernog dizajna koji će postati najpoželjniji uređaj u vašem kućanstvu i partner bez kojeg nećete moći zamisliti svoju svakodnevicu.

Amazfit Bip 3 Pro

Pametni sat Amazfit Bip 3 pripada liniji sportske-elegancije, a dok ga nosimo, uz vrijeme, prati naše zdravstvene aktivnosti, razinu stresa, otkucaje srca i broj koraka. Savjetuje nas da nakon dugog sjedenja ustanemo, da dišemo te u kojoj nam je fazi menstrualni ciklus. Zahvaljujući činjenici da ima više od 50 različitih načina izgleda ekrana, Bip Pro možete personalizirati i učiniti ga potpuno svojim.

image

AMAZFIT BIP 3 PRO

DALIBOR BAUERNFRAJND

Lagan i tanak, ovaj sat ima silikonsku narukvicu i jaku bateriju koja omogućuje i do 14 dana standardnog nošenja sa samo jednim punjenjem.

Xiaomi Smart Pet Food Feeder putem Mi Home

Briga oko gladnog ljubimca od sada je stvar prošlosti, a izbivanja iz kuće ili kratka putovanja bez grižnje savjesti normalna stvar. Xiaomi Smart Pet Food Feeder je revolucionarna hranilica izgrađena od nehrđajućeg čelika te može skladištiti gotovo 2 kg suhe hrane, a napaja se električnom energijom ili putem 4 AA baterije.

image

XIAOMI SMART PET FOOD FEEDER putem MI HOME

PRESS

Dva senzora prate količinu te doziraju hranu u točno određeno vrijeme. Održavanje je jednostavno, jer su posude odvojive i perive. Dok tehnologija radi za vas, vaši ljubimci mogu biti sretni i siti, čak i u trenucima kada ste vi odsutni.

360 Botslab Pan & Tilt P4 Pro Camera unutarnja nadzorna kamera

Kako mama može znati što djeca rade kada nisu u istoj prostoriji? 360 Bostlab Pan unutarnja nadzorna kamera snima 2K HD videozapise danju i noću s 360° horizontalnim i 152° vertikalnim pogledom, minimizirajući slijepe točke kako bi pružila široki pogled na svaki kut vašeg doma. Zahvaljujući tehnologiji zvuka i pokreta, kamera detektira bebin plač.

image

360 BOTSLAB PAN & TILT P4 PRO CAMERA unutarnja nadzorna kamera

PRESS

Zahvaljujući tehnologiji detekcije zvuka i pokreta, kamera može detektirati bebin plač u drugoj sobi. Prepoznaje lica i pokrete pa automatski generira zvučne alarme kada otkrije stranca. Kamerom upravljamo putem aplikacije “Botslab” koju možete nabaviti u Google Play-ju ili App storeu. Preporučile Supermame.hr

360 Kid’s Watch E1

Dječji pametni sat 360 E1 radi baš kao i onaj za odrasle. Opremljen je baterijom velikog kapaciteta, budilicom, SOS gumbom za hitne slučajeve kao i GPS-om koji omogućuje praćenje lokacije djeteta u stvarnom vremenu. Vrlo jednostavno možete namjestiti i virtualnu ogradu uz koju će vam sat poslati notifikaciju čim dijete izađe iz sigurne zone.

image

360 KID‘S WATCH E1

PRESS

Tijekom nastave, 360 E1 se može podesiti na način rada "učionica", kada sat pokazuje samo vrijeme. E1 je vodootporan, podržava audio i video pozive, a preporučile su ga i mame s portala Supermame.

Proizvode iz ponude potražite na web shopu www.venkon.hr ili osobno u trgovini Venkon,na adresi Sv. Leopolda Mandića 13A u Osijeku.


Sponzorirani sadržaj nastao u suradnji s firmom Venkon.

Linker
16. travanj 2024 13:42