SHUTTERSTOCK EDITORIAL
Godišnji horoskop

Jarce očekuje odlična godina: Nije isključeno da ćete čekati prinovu ili svadbena zvona

Jarcima će 2023. donijeti financijski stabilnu godinu, a u plodovima cjelogodišnjeg truda moći će uživati krajem godine

Jarcima će 2023. donijeti financijski stabilnu godinu, a u plodovima cjelogodišnjeg truda moći će uživati krajem godine

JARAC [22. PROSINCA - 20. SIJEČNJA]

Ocjena godine: 4 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Sa sivom bojom ne možete pogriješiti. Možete je odjenuti i u poslovnim i u privatnim prigodama, a u njoj ćete zračiti bezvremenskom elegancijom.

LJUBAV I BRAK: Dobra komunikacija bit će ključna za skladne odnose. Iako će vam nesporazumi s partnerom remetiti ljubavnu sreću u prvoj polovici godine, otvoren razgovor pomoći će vam riješiti stvari. Jasno dajte do znanja što osjećate i pokažite da vam je stalo, isplatit će se. Pred samcima je godina u kojoj bi lako mogli promijeniti status. Trebaju si dati vremena da bolje upoznaju osobu koja im se sviđa i sami se sa sobom dogovore žele li vezu ili ne. Otvorenost i međusobno razumijevanje bit će ključni i za uspjeh novih ljubavi i obnovu onih bivših.

KARIJERA I NOVAC: Imate li osjećaj da stagnirate, već ćete u siječnju jasnije sagledati stvari i ustanoviti koliko ste daleko od željenih ciljeva. Osim upornosti i marljivosti, njihovo će vam ostvarenje olakšati korisni kontakti. Ne oklijevajte im se obratiti za pomoć. Trud koji uložite u razvoj karijere prave bi plodove mogao donijeti ujesen, kad su mogući veliki zaokreti. Uspješno ćete svladati prepreke na putu do uspjeha. Financijska situacija bit će stabilna, a unovčavanje vlastitog hobija ili honorarna djelatnost donijet će dodatnu zaradu.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Psihoizička iscrpljenost smanjit će vam imunitet u zimskim mjesecima. Otiđite na sistematski pregled. Tjelovježba će pozitivno utjecati i na vaše zdravlje i izgled.

BROJ SREĆE 25: Na taj dan u mjesecu donosit ćete dobre odluke. Trebate obratiti pažnju i na osobe koje ga imaju u datumu rođenja, jer upravo bi vam one mogle pomoći u ostvarenju ciljeva.

TAJNA ŽELJA: Željet ćete izaći iz sjene i pokazati svijetu što sve možete. Predugo ste dopuštali drugima da se kite vašim lovorikama, vrijeme je da se to promijeni.

U DOBRIM DANIMA: Duhoviti, domišljati, marljivi, posvećeni poslu i odani ljudima koje vole.

U LOŠIM DANIMA: Sarkastični, hladni, zatvoreni, ljubomorni na tuđi uspjeh, egocentrični.

NAJBOLJI MJESEC: U prosincu ćete moći uživati u plodovima uloženog truda i zadovoljno se osvrnuti na godinu iza vas. Postigli ste željene napretke u karijeri i zaradi te pronašli zasluženu sreću u zagrljaju voljene osobe. Nije isključeno da ćete čekati prinovu ili svadbena zvona.

POZNATI JARCI

PETAR PEREŽA (24. PROSINCA 1979.) Voditelj Dnevnika Nove TV koji se zbog sinovljeve bolesti uključio u kampanje podizanja svijesti o dijabetesu na potonjem će planu biti i dalje aktivan. Mogao bi biti ne samo vodeće lice već i jedan od kreatora humanitarnog projekta koji će pridonijeti nabavi medicinske opreme potrebne djeci dijabetičarima.

image

Petar Pereža

BILJANA BLIVAJS/ CROPIX

TIMOTHÉE CHALAMET (27. PROSINCA 1995.) Jednog od najtalentiranijih mladih glumaca današnjice očekuje uspješna godina. Uloge u filmu “Wonka” i drugom nastavku “Dine” mogle bi mu donijeti nominacije za filmske nagrade, a moguća je i suradnja s nekim od modnih brendova. Na ljubavnom će se planu tražiti, a sve bi moglo završiti obnovom bivše veze.

image

Timothee Chalamet

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK
Linker
26. travanj 2024 01:44