SUPPLIED BY LMK/LANDMARK/PROFIMEDIA
poslovne (ne)prilike

Jedan horoskopski znak mora izbjegavati otkaz, dok će drugi razveseliti neočekivana zarada

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od od 16. do 22. ožujka

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od od 16. do 22. ožujka

Ovan (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Htjet ćete biti slobodni poput ptice i uživati u životu ne razmišljajući pritom kako će se to odraziti na vaše bližnje. Odjećom i ponašanjem skretat ćete pažnju na sebe nastojeći očarati one koji su vam zanimljivi.

POSAO Potreba za akcijom i stvaranjem tjera vas da se pokrenete uvodeći neobične doživljaje u vašu svakodnevicu. Odvažno ćete okrenuti leđa onome što vas ograničava, kao i aktivnostima koje su odavno izgubile smisao.

KUŠNJA TJEDNA Početkom tjedna s nepovjerenjem ćete se odnositi prema drugima. Analizirat ćete njihov rad u potrazi za greškama i kritikama otežavati komunikaciju.

PRILIKA TJEDNA Osjećaj da pripadate negdje, kao i da se možete brinuti o bližnjima ispunit će vas novom snagom i entuzijazmom.

Bik (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV U vama raste strast, no istodobno ste i rastrgani između osjećajne zatvorenosti i gotovo agresivnih pokušaja da dobijete ono što želite. Promišljenije postupanje moglo bi vas brže dovesti do cilja.

POSAO Mirnoća će vas spašavati od loših rezultata. Radom u sjeni spriječit ćete moguće raskide poslovnih dogovora ili pak razmirice sa suradnicima.

PRILIKA TJEDNA Nakon vrućih zagrljaja s partnerom bit će vam jednostavnije razgovarati o budućim planovima i proživljenima iskustvima.

image

Bikovima će nakon vrućih zagrljaja s partnerom biti jednostavnije razgovarati o budućim planovima i proživljenima iskustvima

UNSPLASH

Blizanci (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦✦

LJUBAV Osjećajni život bit će više raznovrstan i buran. Željet ćete jedno, a raditi drugo, kao da bježite od sebe. Vaše verbalne provokacije bit će malo pretjerane i dovest će vas u neugodne situacije.

POSAO Uz potporu iskusnih suradnika mnogo ćete naučiti. Uspostavljeni kontakti pomoći će vam u razvoju karijere, a utjecajna poznanstva otvoriti željena vrata.

PRILIKA TJEDNA Da biste doprli do svoje simpatije, u srijedu joj se pokušajte približiti tako što ćete se najprije zbližiti s njenim prijateljima.

Rak (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦

LJUBAV Često ćete mijenjati planove i raspoloženje. Neće vam biti jasno što se očekuje od vas ni što zaista želite. Poželjet ćete istodobno biti ljubavnik, prijatelj i zaštitnik, što će prilično zbunjivati drugu stranu.

POSAO Radit ćete u napetoj atmosferi. Vodite računa o tome da nesmotrenim izjavama ne narušite odnos sa suradnicima s kojima ste se dobro slagali.

PRILIKA TJEDNA Unesite dašak proljeća u svoje odjevne kombinacije i više se trudite oko njege kože i tijela. Promijenite frizuru.

image

Rakovi će se više truditi oko njege kože i tijela

UNSPLASH

Lav (23. 7. - 22. 8.) H

✦✦✦✦

LJUBAV Privlačit će vas pojedinci s kojima vam nije dosadno, a veliki su izgledi da naiđete na nekog takvog. Upoznat ćete osobu od koje možete nešto naučiti, s kojom ćete podijeliti misli i raspravljati o svemu.

POSAO Draži će vam biti terenski rad nego uredski poslovi. Proširit ćete kontakte i upoznati nove ljude. Ako studirate, razmišljat ćete o odlasku u inozemstvo.

PRILIKA TJEDNA Prilikom ekipnog rada budite tolerantni i kolegijalni te ne pripisujte samo sebi zasluge za dobre rezultate.

Djevica (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦✦

LJUBAV Ako su vaši osjećaji prema partneru još snažni, povremene čarke neće vas smesti jer ćete ih doživljavati kao prolaznu krizu. U drugoj polovini tjedna Venera će nagraditi vaše strpljenje i upornost.

POSAO Želja za većom zaradom potaknut će vas na dodatni angažman. Preuzimat ćete odgovornija zaduženja te biti otvoreni za honorarne poslove.

PRILIKA TJEDNA Pravo je vrijeme da malo uzburkate ljubavne vode i pokažete partneru da u vama ima još mnogo strasti.

image

Djevice će pokazati partneru da u njima ima još mnogo strasti

UNSPLASH

Vaga (23. 09. - 22. 1o.)

✦✦✦

LJUBAV Nastojeći ostaviti što bolji dojam, pri upoznavanju s mogućim partnerima pribjegavat ćete sitnim lažima, preuveličavanju i uljepšavanju svojih osobina. Mogli biste pasti na šarm zauzete osobe.

POSAO Teško ćete podnositi monotoniju, a bit ćete i skloni nepoštivanju autoriteta. Zanemarivat ćete upute šefova te obavljati zadatke kako vi mislite da je najbolje.

PRILIKA TJEDNA Vikend je pogodan za promjenu životnih navika. Krenite na dijetu, ali se istodobno prihvatite i tjelovježbe.

Škorpion (23. 10. do 21. 11.)

✦✦✦

LJUBAV Inat će vas tjerati da se nametnete i skrenete pažnju na sebe. Nećete trpjeti guranje u drugi plan. Kad shvatite da vas partner neopravdano zanemaruje ili ne razumije, čekat ćete priliku da mu se revanširate.

POSAO Bavit ćete se aktivnostima koje su povezane s novcem, ali i s mogućnošću prekvalifikacije. Nerado ćete se odlučiti na suradnju s nepoznatim ljudima.

PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna ugodno ćete se osjećati na poslu. Kvalitetna suradnja i konstruktivni razgovori olakšat će rad.

image

Škorpionima će konstuktivni razgovori olakšavati posao

UNSPLASH

Strijelac (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Mnogo ćete se kretati, komunicirati i družiti. Ljutnja i nervoza dolazit će u naletima, ali isto tako naglo i nestajati. Zabavom i flertom borit ćete se protiv osjećajne sigurnosti. Imat ćete hrpu obožavatelja.

POSAO Energičnije ćete se truditi oko obaveza. Dobro znate što želite, no nećete pod svaku cijenu ostvarivati ciljeve. Stvorit ćete oko sebe pozitivnu atmosferu.

PRILIKA TJEDNA Trebate li potpisati važan ugovor ili započeti rad na novom projektu, učinite to krajem tjedna.

Jarac (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦

LJUBAV Suočit ćete se s partnerovom ljubomorom ili nevjerom, istovremeno nastojeći ispraviti i svoje propuste. Strahovi i previranja pokazat će se neutemeljenima, a slučajan događaj raspršit će emocionalne dileme.

POSAO Zahuktali poslovi prisilit će vas na prekovremeni rad. Da biste izbjegli zamke loše koncentracije, morat ćete usvojiti naviku planiranja i zapisivanja obaveza.

PRILIKA TJEDNA Razgovori s članom obitelji pomoći će vam da shvatite u čemu griješite i što biste trebali najprije napraviti.

image

Vage će krenuti na dijetu i prihvatiti se tjelovježbe

UNSPLASH

Vodenjak (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zaljubljeni i zaneseni, zanemarivat ćete stvarnost i povlačiti krive poteze. Želite li izbjeći razočaranje, morate biti realniji. Prije nego što bivšem predložite obnovu veze, analizirajte ono što je dovelo do prekida.

POSAO Bit ćete prodorni, a obilje novih ideja pridonijet će porastu vašeg ugleda. Pokazat ćete da ste pravi partner za one koji misle unaprijediti poslovanje.

PRILIKA TJEDNA U subotu pustite mašti na volju; budite originalni i svoji. Unesite više živosti, topline i uzbuđenja u svoju intimu.

image

Vodenjaci su zaljubljeni i zaneseni

UNSPLASH

Ribe (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦✦

LJUBAV Težite zadovoljenju tjelesnih apetita, ali s nekim kome nećete biti samo usputna avantura. Zauzeti će planirati zajednička ulaganja, putovanje i organiziranje druženja i večera za društvo ili obitelj.

POSAO Oprezno ćete postupati s novcem. Mogla bi vas razveseliti zaostala plaća ili honorar. Pojavi li se problem, možete očekivati pomoć ženske osobe ili prijatelja.

PRILIKA TJEDNA Napravite li uslugu bliskim ljudima i pomognete li im da riješe svoje probleme, njihovo zadovoljstvo ispunit će vas ponosom.

Linker
26. travanj 2024 11:27