Jelena Perić

 MARKO TODOROV/ CROPIX
GLORIA & MG

Jelena Perić: Sve što moderna mama želi

Zagrebačka influencerica i ambasadorica brenda MG Jelena Perić otkriva kako ju je među prvima u Hrvatskoj osvojio model ZS, koji se u posljednje vrijeme sve češće viđa na našim cestama.

Zagrebačka influencerica i ambasadorica brenda MG Jelena Perić otkriva kako ju je među prvima u Hrvatskoj osvojio model ZS, koji se u posljednje vrijeme sve češće viđa na našim cestama.

Neprestano imam toliko posla da protekle četiri godine nisam čak ni vlastiti rođendan stigla slaviti. No, to sam odlučila promijeniti ove godine: prošli tjedan sam organizirala tulum i napunila se pozitivnom energijom. Taj je izlazak, doduše, jedna od rijetkih prilika u kojoj moj MG nije bio sa mnom. Ostavila sam ga kod kuće da budem u potpunosti opuštena - govori Jelena Perić, influencerica, poduzetnica i ambasadorica brenda automobila MG. Kao majci trogodišnjaka, automobil joj itekako treba u svakodnevnom funkcioniranju.

image
MARKO TODOROV/ CROPIX

"Moj MG automobil je jako prostran, udoban i zbilja atraktivan. Sigurnost mi je na prvome mjestu, osobito zbog mog sina Tea, koji se vozi u autosjedalici. Osim toga, zbog posla uvijek imam puno stvari sa sobom pa mi je važna i prostranost. Naravno, i izgled automobila je bitan. Automobil MG ZS ispunio je sva moja očekivanja i baš zato ga volim", kaže influencerica. U posljednje vrijeme, kaže, primjećuje sve više MG-jeva na hrvatskim cestama.

image
MARKO TODOROV CROPIX

"Svakodnevno u prometu vidim barem dva ili tri modela automobila koji i ja vozim, a osobno poznajem dvije osobe koje su kupile isti MG upravo zbog mene. Iako je MG relativno nov na našem tržištu, drago mi je vidjeti da ljudi nemaju predrasude i zapravo dosta često me zaustavljaju na cesti jer ih zanima kakva su moja iskustva. Sigurnost u vožnji uvijek povezujem sa SUV modelima. Ulaskom u nešto viši automobil automatski osjećam sigurnost, a model ZS je upravo takav. Troši 6,6 litara goriva i to mi je super zato što s punim rezervoarom mogu voziti cijeli tjedan, a svakog dana napravim baš dosta kilometara. Već sam prošla sve naše autoceste", govori Jelena Perić. MG ZS opravdava povjerenje kupaca koji traže prostran, obiteljski orijentiran automobil i da je opremljen najmodernijom tehnologijom.

image
MARKO TODOROV/ CROPIX

"Kad je riječ o održavanju i čišćenju automobila, sve riješim bez pola muke! Moj Teo često zna jesti grickalice u automobilu, pa ga zaprlja. Sva sreća što imam kožnata sjedala pa lako usišem i očistim sve što treba", objašnjava Jelena Perić, koja je odabrala crni automobil zato što je to njezina najdraža boja. Među ostalim, MG nudi kontrolu digitalnog radija, bluetooth povezivost, Android Auto i Apple CarPlay, kao i prikaz iGO satelitske navigacije te pogled od 360 stupnjeva na stražnjoj kameri. Uz multifunkcionalni upravljač obložen kožom, tu je i red gumba ispod multimedije za kontrolu klimatizacije. Bogatom opremom nastoji od samog početka ugoditi svojim vozačima pa već kao osnovu, među ostalim, nudi i klima-uređaj, tempomat, Hill Assist, USB-priključke i stražnje parking senzore. Navigacija, digitalni instrumenti, bolji audiosustav, senzori za kišu, električno podesivo vozačko sjedalo te još mnogo toga rezervirani su za višu razinu opreme.


Sponzorirani sadržaj u suradnji s Gloria x MG

Linker
26. travanj 2024 07:40