Proslavili 5 godina

Još bolje iskustvo shoppinga: Designer Outlet Croatia najavljuje otvaranje novih trgovina

Designer Outlet Croatia proslavio je pet godina postojanja, a najavili su i širenje svoje ponude centra.

Designer Outlet Croatia, jedna od shopping destinacija i najveći outlet centar u Hrvatskoj, ovog je lipnja obilježio službenih 5 godina svojeg postojanja i uspješnog poslovanja. Povodom proslave najavljuju da će dobro poznatu ponudu brendova koja uključuje brendove kao što su Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Ted Baker, Patrizia Pepe, Adidas, Puma, Replay, Guess, Lacoste, Desigual i brojni drugi obogatiti dodatnim trgovinama. Tako će se u centar koji kroz čitavu godinu donosi atraktivne popuste od 30% do 70% svojim kupcima osigurati još bolju i veću ponudu.

image
Promo

Designer Outlet Croatia rezultat je suradnje tvrtki INGKA centres, Mutschler Outlet Holdinga i ROS Retail Outlet Shoppinga, a svoj fokus postavlja i na održivu modu i gradnju. Značajan ekološki doprinos Designer Outleta Croatia uočen je i od strane austrijskog Saveznog ministarstva za klimu, okoliš, energiju, mobilnost, inovacije i tehnologiju te austrijske Savezne gospodarske komore koje su centru dodijelile i internacionalnu Austrian Green Planet Building.

„Možemo reći da je očuvanje ekologije u današnje vrijeme od nesumnjivo velikog značaja pri čemu se Designer Outlet Croatia u tom kontekstu pokazao kao primjer dobre prakse i prvi outlet centar koji je osvojio ovako prestižnu internacionalnu nagradu", rekao je Branko Mihajlov, Project Development Manager SEE & Leasing Business Partner SEE. Dodao je da se ovom nagradom potvrđuje da je outlet visoko održiv, ekološki prihvatljivi i energetski učinkovit.

image
Promo

Gerhard Graf, izvršni direktor i osnivač ROS Retail Outlet Shoppinga rekao je da dobro korporativno upravljanje i adekvatni odgovori na izazove unutar i izvan poslovnog okruženja su omogućili povećanje prihoda u odnosu na 2019. godinu. Koliko je ovaj outlet centar uspješan govori i podatak da je u samom jeku pandemije otvoreno nekoliko trgovina, a kako ističe Gerhard, rast poslovanja nastavlja se i u 2022. i 2023. godini kada je otvoreno dodatnih 5 trgovina poznatih brendova obogaćujući ponudu centra.

S obzirom na dobre rezultate i stabilan trend, odlučeno je da će sami osnivači investirati u još ozbiljnije projekte. Direktor centra, Nikola Grđan, istaknuo je da je zadovoljan poslovanjem unatoč svim brojnim izazovima koji su se dogodili posljednjih nekoliko godina. "U zadnje 3 godine bilježimo dvoznamenkasti rast svih pokazatelja te dovođenjem novih brendova razvijamo Designer Outlet Croatia u smjeru premium shopping destinacije", poručio je Grđan. S obzirom na dobre poslovne rezultate, najavio je dodatno proširenje Designer Outlet Croatia za 6.000 m2 i novih 30 trgovina, kao i dodatnih 200 parkirnih mjesta.

Pored proširenja outleta, dodao je Grđan, istovremeno je planirana i izgradnja INGKA retail parka na čak 12.000 m2 najamne površine s dodatnih 13 trgovina, a tako svojim posjetiteljima žele pružiti iznimno iskustvo kupnje i jedinstvenu shopping destinaciju gdje na jednom mjestu mogu pronaći sve što im je potrebno od svakodnevnih potrepština.

image
Promo
Linker
21. travanj 2024 10:52