PRESS
Ljepota i održivost

Krie Design revija oduševila je sve prisutne. Nije nedostajalo ni iznenađenja

Hyundai Hrvatska je u prostoru zagrebačkog AvantGardena na spektakularan način predstavio dva nova modela – KONU i IONIQ 6 koji će oduševiti sve strastvene zaljubljenike u automobile.

Hyundai Hrvatska je u prostoru zagrebačkog AvantGardena na spektakularan način predstavio dva nova modela – KONU i IONIQ 6 koji će oduševiti sve strastvene zaljubljenike u automobile.

Prva na redu ekskluzivnog predstavljanja bila je nova KONA, nikad prostraniji i udobniji SUV futurističkog izgleda, koji je dovezen na modnu pistu nakon predstavljanja Krie Design kolekcije ‘Modifie Future powered by Hyundai‘ izrađene od tekstilnog vlakna ‘ECONYL®️‘ koji se dobiva recikliranjem ribarskih mreža i drugog odbačenog najlona.

image
PRESS

Ova suradnja pružila je dizajnerici Kristini Burji zamah kreativnosti s novom vizionarskom održivom kolekcijom nudeći dašak couturea unutar suvremenog asortimana odjeće. Na ovaj način Hyundai i Krie Design željeli su na konceptualni način obratiti se publici koja cijeni etičku potrošnju, brine o okolišu i daje prioritet priči koja stoji iza onoga što kupuju.

image
PRESS
image
PRESS

Opskrbljena najnovijom tehnologijom, nova KONA koja dolazi u 16 boja i nekoliko varijanti pogonskih izvedbi - potpuno električni, hibridni električni te motor s unutarnjim izgaranjem (ICE), a za svaku varijantu je dostupna i N Line verzija - odlično se uklopila među ljepotice koje su predstavile Krie kolekciju, a zatim i drugu zvijezdu večeri - Hyundai IONIQ 6, Svjetski automobil 2023. godine.

image
PRESS
image
PRESS

Pod parolom ‘uzburkajte svoj svijet‘, ova limuzina sportskih karakteristika koja dolazi u 12 boja, najbolji je dokaz predanosti brenda Hyundai stvaranju električnih automobila i postizanju ugljične neutralnosti do 2045. godine. S naglašenom aerodinamičkom siluetom koja vožnju čini dinamičnom i prostranom unutrašnjosti nalik na čahuru, IONIQ 6 redefinira granice električne mobilnosti.

image
PRESS
image
PRESS

Za futuristički izgled ovog modela pobrinula su se brojna LED svjetla koja mijenjaju nijansu ovisno o brzini vožnje i raspoloženju putnika, dok osam strateški raspoređenih zvučnika daju vozilu dodatnu zvučnu čar uz koju ćete ući u neku novu dimenziju.

Jednostavno podešavanje kuta sjedala za maksimalno opuštanje, više prostora za sve putnike, napredna tehnologija u svakom kutu, briga za okoliš primjenom održivih materijala u unutrašnjosti i ultra-brzo punjenje, još su neke istaknute značajke modela kojim je tvrtka Hyundai napravila ambiciozan iskorak u pozicioniranju kao globalnog lidera u proizvodnji električnih vozila.

image
PRESS
Linker
26. travanj 2024 10:01