horoskop clueless

 PROFIMEDIA
Horoskop

Lav ima ‘nos za biznis‘, a ograničenja pod retrogradnim Merkurom odnose se na jedan znak

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 31. kolovoza do 6. rujna.

Glorijina astro suradnica piše što nam donose zvijezde u tjednu od 31. kolovoza do 6. rujna.

DJEVICA 23. kolovoza do 22. rujna

****

LJUBAV Osoba koja je zauzeta ili nedavno razvedena pokazat će veliko zanimanje za vas. Druženje s njom moglo bi vas uplesti u mrežu spletki i intriga pa trebate pažljivo razvijati odnos s njom.

POSAO Imat ćete dobre ideje, ali nedostajat će vam energije i prodornosti pa bi vas mogao izgurati suradnik koji je manje talentiran od vas. Pokušajte bolje organizirati vrijeme.

KUŠNJA TJEDNA Dosta ćete se truditi oko posla, ali nećete iskoristiti svoj potencijal na pravi način. U srijedu će vas izmoriti čekanje.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna budite spremni prihvatiti povećanu odgovornost, bez kalkuliranja.

VAGA 23. rujna do 22. listopada

****

LJUBAV Odnos s jednim prijateljem ili kolegom mogao bi prerasti u nešto više. Ako ste zauzeti, uspoređivat ćete svog izabranika s drugima ne misleći da biste ga time mogli povrijediti.

POSAO Mogli biste upoznati pojedince koji će vam pomoći u profesionalnom napredovanju. Sudjelovat ćete u radu na tajnim projektima ili ćete dobit uvid u podatke koji nisu svima dostupni.

PRILIKA TJEDNA Krajem tjedna privucite pažnju okoline kombinacijom šarma i rječitosti.

ŠKORPION 23. listopada do 21. studenog

****

LJUBAV Mogli biste spoznati da vašeg partnera ne zanima kako se osjećate, već koliko mu možete pružiti. Zbog toga ćete odlučiti da ćete ubuduće više pažnje posvećivati sebi.

POSAO Nailazit ćete na teškoće u komunikaciji s kolegama, ali ne i s nadređenima. Određene planove i saznanja morat ćete skrivati i od najbližih kolega, posebice ako se tiču napredovanja.

PRILIKA TJEDNA Prestanete li secirati svaku partnerovu riječ, u petak ćete pronaći nešto novo što vas spaja.

image
UNSPLASH

STRIJELAC 22. studenog do 21. prosinca

****

LJUBAV Partneru se nećete posvetiti onoliko koliko bi on htio, čak i ako budete imali dovoljno vremena. Ako ste sami, uživat ćete u zanimljivim događanjima, flertu i zavođenju.

POSAO Pod utjecajem retrogradnog Merkura ograničenja će nicati na svakom koraku i često ćete biti rastreseni. Nećete imati mnogo izgleda da istaknete svoje sposobnosti i ostvarite dobru suradnju.

PRILIKA TJEDNA Osjetite li pad energije, usporite. Umjesto zahtjevne tjelovježbe, priuštite si malo odmora.

JARAC 22. prosinca do 20. siječnja

****

LJUBAV Svojim ironičnim i drskim upadicama, plijenit ćete pažnju okoline. Ako vam se netko svidi, nećete odmah pokazati naklonost, nego ćete ga zbunjivati zakulisnim igricama.

POSAO Nove okolnosti traže drukčiji pristup poslu. Morat ćete ulagati više napora da sve obavite u roku i kako spada. Odobravanje okoline bit će znak da vaše zamisli mogu uroditi plodom.

PRILIKA TJEDNA Imat ćete više koristi od prijateljskog stava, nego od zakopčanosti i hladnoće.

VODENJAK 21. siječnja do 18. veljače

****

LJUBAV Brojne obaveze ometat će vas u ostvarenju ljubavnih planova i želja. Ako ste sami, svidjet će vam se netko tko je na lošem glasu, no njegov šarm bit će jači od svih savjeta i upozorenja.

POSAO Sudjelovat ćete u radu za ekipnom projektu, no vaše progresivne ideje neće se svidjeti pojedincima koji će ustrajati na starim pravilima i onome što donosi sigurnu dobit.

PRILIKA TJEDNA Oplemenite svoj radni prostor – u ugodnom ambijentu bit ćete motiviraniji za veći angažman.

RIBE 19. veljače do 20. ožujka

***

LJUBAV Očekuju vas ljubavni izazovi i iskušenja. Posumnjate li u partnerove osjećaje i zajedničku budućnost, ne dramatizirajte – možda je sve to samo plod vaše bujne mašte.

POSAO Ne bude li vam sve išlo kako ste zamislili, počet ćete se živcirati i sve češće griješiti. Kritike kolega ili pretpostavljenih srušit će vam samopouzdanje. U srijedu se ne dajte isprovocirati.

PRILIKA TJEDNA U trenucima osame najbolje ćete obnoviti energiju i postići unutrašnji sklad.

image
unsplash

OVAN 21. ožujka do 20. travnja

****

LJUBAV U petak ćete teško uskladiti ljubav i posao, no zato ćete u nedjelju mirne duše uživati u intimnom druženju sa svojim izabranikom. Samcima se smiješi uzbudljivo poznanstvo.

POSAO Obavljat ćete nekoliko poslova u isto vrijeme pa se lako može dogoditi da onaj najvažniji ne privedete kraju. Trebat ćete malo bolje organizirati radno vrijeme.

PRILIKA TJEDNA Vodite računa o svom izgledu; birajte odjeću koja će istaknuti vaš seksepil.

BIK 21. travnja do 21. svibnja

****

LJUBAV Početkom tjedna u vašoj će vezi kulminirati nerazumijevanje, a na površinu će se izvlačiti grijesi iz prošlosti. Ako ste sami, privući će vas netko čije vam namjere neće biti potpuno jasne.

POSAO Događaji će se sporije odvijati. Još uvijek ćete čekati na odgovor jednog poslodavca, no otvorit će se mogućnosti na koje dosad niste niti pomišljali. Budite spremni na promjene.

PRILIKA TJEDNA Iskoristite vikend za smišljanje zanimljivih igrica kojima ćete razbuditi partnera.

BLIZANCI 22. svibnja do 21. lipnja

****

LJUBAV Zavodljivi ste i vrlo šarmantni, željni novih ljubavnih iskustava i zanosnih erotskih doživljaja. Budite oprezni – zbog sklonosti riziku, mogli biste dospjeti u nezgodnu situaciju.

POSAO Odužit će se poslovi koji su trebali biti završeni početkom tjedna. Otkrijete li da vas neki suradnici tračaju, najbolje je da se pravite kako vas to zabavlja – čak i ako budete jako povrijeđeni

PRILIKA TJEDNA Neka vam vikend protekne u odmoru i druženju s prijateljima.

image
UNSPLASH

RAK 22. lipnja do 22. srpnja

****

LJUBAV Pokaže li partner manjak želje za intimnim druženjem, i vi ćete biti hladniji. Ako znate da ima probleme s poslom ili obitelji, nemojte ga kritizirati nego pokažite razumijevanje.

POSAO Trenutačne okolnosti zahtijevaju predanost i dobru usredotočenost. U prvoj polovini tjedna čuvajte povjerljive informacije i pažljivo rukujete važnim dokumentima.

PRILIKA TJEDNA Nađete li se u osjetljivoj situaciji, vaša intuicija prišapnut će vam najbolje rješenje.

LAV 23. srpnja do 22. kolovoza

*****

LJUBAV Jedan znanac oduševit će vas duhovitim pričama i zaraznim osmijehom. Ako ste zauzeti, s partnerom ćete se sporazumijevati i bez mnogo riječi. Izlet na. more probudit će u vama stari žar.

POSAO Proradit će vaš dobar nos za biznis i projekte koji donose zaradu. Usprkos negativnim prognozama, vaše aktivnosti urodit će plodom. U srijedu budite pojačano komunikativni.

PRILIKA TJEDNA Ako uvidite da vam druga strana uzvraća emocije, krenite u ofenzivu.

Linker
28. travanj 2024 06:40