Shutterstock Editorial; Profimedia; Mario Kučera; Andreja Damjanović
ljetni horoskop

Lavovi će imati intenzivno ljeto, Djevice iznenaditi stare emocije, a Ribe će razbiti rutinu

Tko će se uplesti u neočekivanu romansu, a koga čeka razdoblje ispunjeno neobaveznom zabavom - otkriva zvjezdana prognoza za dugo iščekivan topao dio godine.

Tko će se uplesti u neočekivanu romansu, a koga čeka razdoblje ispunjeno neobaveznom zabavom - otkriva zvjezdana prognoza za dugo iščekivan topao dio godine.

OVAN

OD 21. OŽUJKA DO 20. TRAVNJA

LJUBAV I SEKS: Možete se nadati ispunjenom osjećajnom životu te novim i neočekivanim ljubavnim doživljajima. Sve do 26. kolovoza ljeto će vam se pokazivati na uzbudljiv i lijep, a katkad i čaroban način. Naklonost putene Venere donijet će vam pregršt novih ljubavnih iskustava pridonoseći i porastu popularnosti. Na površinu će izbiti vaša strastvenost, ljubavna energija i emotivna osjetljivost; osvajat ćete iskrenošću i prirodnim šarmom, finom erotikom i velikodušnim gestama. Teško ćete sakriti svoju erotičnost i potrebu za dobrim seksom, bez obzira jeste li sami ili zauzeti. Bude li partner pasivan, vi ćete preuzeti inicijativu. U rujnu će se nizati blage neugodnosti i sitne čarke, a zahuktale poslovne obaveze neće vam dopuštati da se prepustite ljubavi i čarima babljeg ljeta.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Željni ste raznovrsnosti i promjena te flerta i zabave. Kad budete na godišnjem odmoru, trebat ćete vam svakog dana događati nešto zanimljivo, inače ćete smatrati da ste ga uludo potrošili. Dobro ćete se provoditi i u društvu relativno nepoznatih ljudi. Upijat ćete lokalne običaje i opuštati se uz roštilj, sport i ribarenje. Kako ljeto bude odmicalo, više ćete se posvećivati obitelji, partneru i djeci. Zabavljat ćete svoje najmilije jednakim žarom kojim zabavljate društvo.

image

Reese Witherspoon, glumica, 22. ožujka 1976.

MPIFS/CAPITAL PICTURES/PROFIMEDIA

PUTOVANJA I HOBIJI: Uživat ćete u ljetnim radostima nastojeći što više iskoristiti svaki dan i sve što vam se nudi. Mogli biste upisati tečaj ronjenja, surfanja ili jedrenja. Velikim ushitom ispunit će vas jedrenje i jurcanje po morskim valovima dok vam vjetar tuče u lice, kao i pristajanje u odredištu koje vam padne na pamet. Putovanje s društvom pretvorit će se u pravu avanturu.

DUH I TIJELO: Privlačit ćete pažnju atraktivnim izgledom, dobrom formom i ponosnim držanjem. Imat ćete mnogo energije, no mogli biste je uludo trošiti. Vatreni Mars će vas tjerati na iskušavanje vlastitih granica i buditi potrebu za adrenalinom pa će vam i opasne aktivnosti biti zanimljive.

BIK

OD 21. TRAVNJA DO 21. SVIBNJA

LJUBAV I SEKS: Venera će unijeti priličan kaos u emotivnu sferu. Obiteljski problemi uvući će u sve pore vašeg života, a na površinu će isplivati ljubomora, zavist i nepovjerenje. Nerijetko ćete i sami komplicirati stvari nalazeći probleme i tamo gdje ih nema. Usprkos očiglednim dokazima partnerove privrženosti vama, pojačat će se sumnja u njega, a istovremeno i ovisnost o njemu. Bit će vam neophodni pažnja i dinamični seksualni život. Teško ćete se pomiriti s izgovorima ako nešto od toga izostane, makar bude očigledno da vam je izabranik zatrpan raznoraznim obavezama. Samci će žudjeti za ljubavlju, no kod potencijalnih partnera većinom će pronalaziti mane. Moguće je i da se ponovno susretnete sa svojom starom ljubavi te da pokušate raščistiti određene nejasnoće iz prošlosti.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Nećete biti previše orni za druženje i partijanje. Više od intenzivnog provoda i noćne zabave zanimat će vas opuštanje. Kad se dovoljno odmorite, najviše će vas radovati ljubavni zagrljaji. U kolovozu ćete malo živnuti, a dogodi li se da vam propadnu ljubavni planovi, izlasci s prijateljima bit će najbolji lijek. Mars će vas potaknuti na smišljanje novih oblika zabave i pronalaženje zanimljivih lokacija za ljetne aktivnosti.

image

Robert Pattinson, glumac, 13. svibnja 1985.

SHUTTERSTOCK EDITORIAL

PUTOVANJA I HOBIJI: Godit će vam promjena okoline, kontakti sa strancima, upoznavanje nepoznatih predjela i ispitivanje granica. Putovanja i druženje s istomišljenicima pozitivno će utjecati na vašu vezu, a oni koji su slobodni upravo bi na putovanju ili nekom društvenom skupu mogli upoznati novu ljubav.

DUH I TIJELO: Teško ćete izlaziti na kraj sa svojim hedonističkim porivima, a samo bi vas zdravstvene tegobe mogle prisiliti da smanjite unos kalorija i više se krećete. Venera će vam slabiti volju, no zato će vam sredinom ljeta poticajni Mars ojačati tijelo i poboljšati motoričke sposobnosti.

BLIZANCI

OD 22. SVIBNJA DO 21. LIPNJA

LJUBAV I SEKS: Često ćete koketirati i igrati se vatrom pa pobjeći kad bude trebalo nešto konkretno napraviti. Nakon 10. srpnja izazovni Mars narušavat će vašu emocionalnu ravnotežu donoseći poteškoće u odnosu s članovima obitelji i intimnom životu. Potreba za uzbuđenjima i novim iskustvima tinjat će u vama, no nedostajat će vam smjelosti, motivacije ili strasti za veći iskorak. Tijekom cijelog ljeta Venera će širiti pozitivne vibracije za vaš znak. Bit će važno da je pored vas netko tko vas ne opterećuje ljubomorom i krutim načelima, već vam daje mnogo ljubavi, seksa i slobodnog prostora.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Bit ćete pokretačka snaga svog braka, društva i obitelji. Neumorno ćete organizirati zajednička okupljanja, partyje, izlete, društvene igre... Njegovat ćete slobodu duha, izražavanja i kretanja. Rado ćete komunicirati s bližnjima, ali i strancima te pojedincima koje slabo poznajete. Kulturna, umjetnička ili sportska zbivanja motivirat će vas na veću pokretljivost. Neće vam biti teško sjesti u automobil i posjetiti grad u kojem se održava koncert ili kakva zanimljiva manifestacija.

image

Heidi Klum, supermodel, 1. lipnja 1973.

MATT BARON/BEI/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

PUTOVANJA I HOBIJI: Ljetne mjesece obilježit će velika mobilnost i strast za putovanjima. Život bez prijevoznih sredstava bit će vam nezamisliv. Putovanja će vam predstavljati zadovoljstvo, posebice ako ste u dobrom društvu. Vaše top-putovanje bit će vožnja s voljenom osobom u kabrioletu. Ipak, u kolovozu je poželjno da smanjite pritisak na papučicu gasa.

DUH I TIJELO: Otkrivat ćete nova tjelesna zadovoljstva i poticaje za svoj uvijek znatiželjan um. Uživat ćete u morskim sportovima, odbojci na pijesku, ribarenju i autentičnom mediteranskom ugođaju. Na originalni način isticat ćete svoj seksepil i ono što je najbolje na vama.

RAK

OD 22. LIPNJA DO 22. SRPNJA

LJUBAV I SEKS: Sredinom ljeta Mars će vam jačati snagu volje pa ćete se odlučnije suprotstavljati onima koji vam crpe energiju, a više slijediti svoje intimne želje i potrebe. Ljubav bi se mogla roditi iz prijateljstva, slučajnog poznanstva ili rada na nekom timskom projektu. Šaroliko i nepredvidljivo astralno okruženje u kolovozu će buditi nemir i proturječne emocije u vama. S lakoćom ćete osvajati i zavoditi, no kad se zaljubite, skrivat ćete osjećaje. Poželite li realizirati vezu s osobom koja vam se svidjela na prvi pogled, iznenadit ćete se kad otkrijete mnogo zajedničkih točaka. Rujanske zvijezde donose izazove za vaš brak ili vezu. Otvoreno i jasno recite partneru što želite.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Bit će vam draže zabačene lokacije i intimnija zabava nego mjesta gdje se okuplja mnoštvo. Kolovoške dane rado ćete provoditi u druženju, na izletima i društvenim igrama. Mnogo će vam značiti podrška bližnjih, pronalaženje istomišljenika i druženje s pojedincima koji se izdvajaju zanimljivim idejama i duhovnim bogatstvom. Vaš društveni život tijekom rujna bit će isprepleten profesionalnim interesima i češće ćete putovati zbog posla, i to na kraćim relacijama.

image

Nina Badrić, pjevačica, 4. srpnja 1972.

ANDREJA DAMJANOVIĆ

PUTOVANJA I HOBIJI: Nastojat ćete što više boraviti u vikendici ili vrtu. Nadahnuti ljetnim bojama i mirisima, posvetit ćete se unutarnjem dekoriranju te njezi i oblikovanju biljaka. Jedna od vaših velikih želja bit će vožnja brodom s osobom koju volite, prijateljima ili svojom obitelji. Uživat ćete u obilasku otoka, plivanju i ronjenju u društvu u kojem se možete potpuno opustiti.

DUH I TIJELO: Uz skladan emocionalni život zračit ćete posebnim sjajem, a i srce će vam mirnije kucati. Tijekom ljeta zdravlje će vas dobro služiti, ali u rujnu su moguće manje tegobe, ponajviše vezane uz probavni sustav i kožu. Ne zaboravite se zaštititi od štetnih sunčevih zraka.

LAV

OD 23. SRPNJA DO 22. KOLOVOZA

LJUBAV I SEKS: Pred vama je intenzivno ljeto koje će vam dugo ostati u sjećanju. Boravak Venere u vašem znaku donosi vam pregršt prilika za zabavu i flert. Za vama će se okretati glave, a osim atraktivnom pojavom, plijenit ćete pažnju i karizmom i šarmom pa vam neće biti problem zavesti onoga tko vam se sviđa. Smiješi vam se početak vruće ljetne avanture, a u kolovozu ćete doznati može li se iz nje razviti nešto više od ljetnog flerta. Parovima će ljeto biti odlična prilika da se zbliže i rasplamsaju strasti. Iskoristite te dane za odlazak na ljetovanje jer vas očekuju romantični trenuci udvoje i nezaboravne uspomene.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Nećete podnositi samoću, a želja za akcijom i provodima potaknut će vas da stalno izlazite. Bit ćete druželjubivi i komunikativni pa se nećete susretati samo s prijateljima, već ćete uživati i u upoznavanju novih ljudi. Nove kontakte sklapat ćete na festivalima, koncertima i putovanjima, a pojedina poznanstva razvit će se u prava prijateljstva.

image

Dua Lipa, pjevačica, 22. kolovoza 1995.

PHILIPPE MAGONI/SIPA PRESS/

PUTOVANJA I HOBIJI: Ljeto će biti sjajna prilika da putujete, stječete nova iskustva i uživate u zabavnim ljetnim aktivnostima. Nećete podnositi ljenčarenje i dokolicu jer ćete imati osjećaj kao da nešto propuštate pa će vam raspored stalno biti ispunjen raznim planovima za zabavu i druženje. Mnogi će otputovati na odredište o kojem odavno maštaju i pritom će steći nezaboravne uspomene.

DUH I TIJELO: Osjećat ćete se sjajno i prštati energijom koja će vas poticati na pojačanu tjelesnu aktivnost. Stalno ćete biti u pokretu, a u prvom dijelu ljeta uživat ćete u adrenalinskim aktivnostima i sportovima. Iako ćete biti spretni i snažni, ne prelazite granice svojih mogućnosti. Venera u vašem znaku naglasit će vam ljepotu i potaknuti da se dotjerujete.

DJEVICA

OD 23. KOLOVOZA DO 22. RUJNA

LJUBAV I SEKS: Iako će vam se otvoriti poneka prilika za flert, bit ćete suviše suzdržani i zatvoreni da biste se prepustili emocijama. Bojat ćete se razočaranja pa ćete tek kasnije shvatiti da se trebate malo više opustiti. I vezanima će drugi dio ljeta biti povoljan. Idete li s voljenim tada na odmor, očekuju vas strastvene noći i ispunjenje brojnih fantazija. U kolovozu bi povratak nekoga iz prošlosti mogao unijeti nemir u odnos partnerom. Probuđene emocije će vas iznenaditi i dovesti u nedoumicu, no krajem mjeseca shvatit ćete da ne želite ugroziti odnos s voljenim. Rujan je povoljan za romantično putovanje i planiranje zajedničke budućnosti.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Nadolazeće razdoblje donosi vam priliku da se odmorite i opustite. Neće vas veseliti izlasci u glasne klubove, odlasci na festivale i općenito velika okupljanja, već ćete se radije okružiti obitelji i bliskim prijateljima i uživati u intimnom druženju. Najbolje ćete se zabavljati krajem kolovoza i u rujnu, kada ćete steći nova iskustva i poznanstva.

image

Zendaya, glumica, 1. rujna 1996.

XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY

PUTOVANJA I HOBIJI: Uživat ćete u miru i samoći više nego inače. Pronađite vrijeme za hobije i nastojte se što bolje opustiti. Idete li na putovanje, izbjegavat ćete razvikana mjesta puna turista i birati mirnija odredišta koja vam mogu pružiti privatnost.

DUH I TIJELO: Sredinom srpnja Mars je ušao u vaš znak, donoseći obilje energije i želje za akcijom. Više će vam odgovarati aktivan način života, a najviše će vas veseliti morski sportovi i aktivnosti. U kolovozu ne pretjerujte s alkoholom!

VAGA

OD 23. RUJNA DO 22. LISTOPADA

LJUBAV I SEKS: Očekuju vas ugodni dani puni prilika za flert, a pažnju će vam privući osoba koja će vas nasmijavati i s kojom ćete se odlično zabavljati. Vaš će odnos započeti kao neobavezno druženje, ali će sredinom srpnja poprimiti ozbiljniji predznak. Kolovoz vam donosi priliku da se povežete s osobom iz prošlosti, dok će rujan biti pogodan za nove ljubavne početke. Ako ste u vezi ili braku, pred vama je nezaboravno ljeto. Dobit ćete priliku provesti mnogo kvalitetnog vremena s voljenim, a putovanja, česti izlasci i brojne aktivnosti u kojima ćete zajedno uživati pridonijet će ponovnom zbližavanju. Idete li na more u rujnu, očekuju vas uzavrele ljetne noći i prilika da probudite romantiku.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Pred vama su zabavni dani ispunjeni druženjem i smijehom. Većinu ćete vremena biti dobro raspoloženi i komunikativni pa ćete uživati u izlascima i provodima. Bit ćete čest posjetitelj glazbenih festivala i noćnih klubova, a bogat društveni život donosi vam mnogo novih poznanstava i zabavnih uspomena.

image

Jeff Goldblum, glumac, 22. listopada 1952.

ALESSANDRO BREMEC/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

PUTOVANJA I HOBIJI: Nećete moći dugo boraviti na jednom mjestu. Bit ćete suviše znatiželjni i raspoloženi za avanturu da biste propustili priliku za akcijom. Svaki ćete slobodni trenutak koristiti za izlaske ili putovanja, a najviše će vas veseliti kraći izleti. Više nego inače uživat ćete u promjeni sredine i prilici da upoznate nove ljude i krajeve.

DUH I TIJELO: Osjećat ćete se dobro i odlikovati se velikom energijom koja će vas poticati na aktivan život. Provodit ćete dane na plaži, a plivanje, surfanje, jedrenje i sve aktivnosti vezane za more bit će vam omiljena zanimacija. Izgledat ćete odlično, a to neće biti slučajnost. Održavat ćete dobru liniju vježbanjem, a pomno odabranim modnim kombinacijama istaknuti svoje prednosti.

ŠKORPION

OD 23. LISTOPADA DO 21. STUDENOG

LJUBAV I SEKS: Ljetni mjeseci bit će intenzivni i burni. Svađe s partnerom bit će uobičajena pojava, a situacija može eskalirati i do žestokog okršaja. Sredinom ljeta shvatit ćete da želite izgladiti nesporazume pa ćete progutati ponos i preuzeti svoj dio odgovornosti za nastalu situaciju. Kolovoz donose priliku da se pomirite, no nećete se moći do kraja opustiti pa će voljeni osjećati da između vas vlada distanca. Samcima neće nedostajati prilika za flert i seksualne kontakte, ali mali su izgledi da će ostvariti nešto više od toga. Nećete biti spremni emocionalno se otvoriti pa će vam više odgovarati kratke i površne avanture. Najbolje ćete se zabavljati u kolovozu, dok biste se u rujnu mogli pomiriti s nekim iz prošlosti.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Iako ćete biti raspoloženi za druženje, nećete imati mnogo vremena za razonodu zbog nakupljenih obaveza. Sredinom kolovoza ćete imati više energije pa ćete češće izlaziti, a nova poznanstva uljepšat će vam svakodnevicu. Ljudi koje upoznate potaknut će vas da budete spontaniji i izađete iz svoje zone udobnosti.

image

Julia Roberts, glumica, 28. listopada 1967

IMAGE PRESS AGENCY/NURPHOTO/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

PUTOVANJA I HOBIJI: Slobodno vrijeme za vas će ovog ljeta biti luksuz. Opterećeni obavezama sa svih strana, nećete uspijevati pronaći koji trenutak samo za sebe. Sredina kolovoza će biti povoljnija po pitanju zabave i hobija pa ćete ga iskoristiti za odlazak na dugo putovanje ili više kraćih izleta. Često ćete izlaziti, a najviše će vas veseliti obilazak glazbenih i filmskih festivala ili razgledavanje ne toliko razvikanih turističkih destinacija.

DUH I TIJELO: Nećete biti u naponu snage, ali to vas neće spriječiti da vodite aktivan i ispunjen život. Izloženost stresu i pretjerano naprezanje neće proći bez posljedica pa pazite iscrpljenosti, izgaranja i ozljeda prilikom vježbanja. Kraj ljeta donosi povoljnije dane, no pazite se sunčanice i dehidracije, kao i uboda morskih ježinaca.

STRIJELAC

OD 22. STUDENOG DO 21. PROSINCA

LJUBAV I SEKS: Seksualni život će postati intenzivniji. Partner će znati kako vam ugoditi, iako će ponekad imati problema s vašim prohtjevima. Kad se s njim uskladite te mu priuštite savršenu kombinaciju nježnosti i strasti, oboje ćete doživjeti nezaboravne trenutke u postelji. Ipak, koliko god dobro funkcionirali, vaši bi vas nezasitni apetiti i želja za novim pustolovinama mogli odvesti u zabranjenu vezu. Ona neće ispuniti vaša očekivanja i ubrzo ćete shvatiti da nije bila vrijedna izdaje voljene osobe. Čak i ako dozna za vaš izlet, krajem kolovoza ćete imati priliku izgladiti stvari, pogotovo ako joj pokažete da se s njom nitko ne može mjeriti. Samcima se smiješi romansa s osobom iz inozemstva.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Bit ćete probirljivi kad je o društvu riječ, pa krug ljudi koji će vam odgovarati neće biti preširok. Brzo ćete pobjeći od nedovoljno zanimljivih sugovornika i radije se okružiti inteligentnim i obrazovanim osobama s kojima možete razglabati o širokom spektru tema. Birat ćete mjesta za izlaske te rado posjećivati otmjene restorane, kulturna događanja i mondene zabave. U rujnu ćete jedva dočekati susret sa starim prijateljima, ali i steći nove.

image

Sarah Snook, glumica, 1. prosinca 1987.

BROADIMAGE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

PUTOVANJA I HOBIJI: Privlačit će vas egzotične destinacije, no ne budete li u prilici otići u inozemstvo, nova iskustva koja priželjkujete moći ćete pronaći i u domovini. Posjetite mjesta na kojima još niste bili, pogotovo ona koja spajaju prirodne ljepote i dobru zabavu. Objavljivanje svojih doživljaja na društvenim mrežama predstavljat će zadovoljstvo ne samo vama već i vašim pratiteljima.

DUH I TIJELO: Živciranje i stres bi vam mogli pokvariti ljeto te izazvati probavne probleme, bilo da ćete zbog njih preskakati obroke, bilo da ćete previše posezati za hranom i alkoholom kako biste se smirili. Krajem ljeta shvatit ćete da si nanosite štetu te usvojiti zdravije životne navike.

JARAC

OD 22. PROSINCA DO 21. SIJEČNJA

LJUBAV I SEKS: Ljeto će biti ispunjeno svađama s partnerom. One će biti posljedica nesporazuma i neispunjenih očekivanja, jer umjesto da kažete što želite, oboje ćete očekivati da vam druga strana čita misli. Neki bi se iz nezadovoljstva mogli upustiti u avanturu sa strane, no to će samo doliti ulje na vatru. Stvari će se početi smirivati sredinom kolovoza koji donosi ljubavni preporod. Imat ćete veću potrebu za intimnošću, a strasne ljetne noći ojačat će spone koje vas vežu. Samci bi mogli obnoviti vezu sa starom ljetnom ljubavi, pogotovo ako je riječ o osobi koja živi u drugoj zemlji. U kolovozu ćete ionako češće dolaziti u kontakt s osobama iz inozemstva, pa nije isključeno ni rađanje nove simpatije.

DRUŠTVENI ŽIVOT: U vama će se izmjenjivati želja za izlascima i druženjem te potreba da se povučete u samoću. Ljudi iz vaše okoline postat će vam zamorni, pa kad osjetite da vas njihova prisutnost iritira, radije se povucite nego da ulazite u svađu. Jednostavno vam je potrebno malo više mira, ali i promjena okoline. Krajem ljeta ćete uživati u upoznavanju novih mjesta i ljudi, pogotovo onih od kojih možete mnogo toga naučiti. Vaša će znatiželja biti neutaživa.

image

Bradley Cooper, glumac, 5. siječnja 1975

STEVE SANDS/NEWYORKNEWSWIRE/SHUTTERSTOCK EDITORIAL

PUTOVANJA I HOBIJI: Zamor svakodnevicom te privatnim i poslovnim problemima navest će vas da se povučete u sebe. Uživat ćete u dobroj knjizi, vrtlarenju i boravku u prirodi, pogotovo ako budete sami. Nakon 29. kolovoza stvari se mijenjaju pa ćete postati puno društveniji i željni putovanja. Odlazak na krstarenje ili neku daleku destinaciju obogatit će vas za nova iskustva.

DUH I TIJELO: Osvijestit ćete potrebu da se dobro odmorite i regenerirate, jer iscrpljenost koju osjećate počet će uzimati danak. Iskoristite ljeto za punjenje baterija: za uživanje, razbibrigu i bavljenje tjelesnim aktivnostima.

VODENJAK

OD 21. SIJEČNJA DO 18. VELJAČE

LJUBAV I SEKS: Samcima se smiješe obećavajuća poznanstva koja će sklapati obavljajući svakodnevne obaveze ili na mjestima gdje obično izlaze. Osjećaji će se zahuktati, no probuđene strasti mogu dovesti i do prvih svađa. Trebat će vam vremena da se uskladite s drugom stranom, a prilika za to ukazat će se krajem kolovoza. To se odnosi i na zauzete koje očekuje burno razdoblje. Razmirice s partnerom bit će češće, a neki će doći u napast upustiti se u zabranjenu pustolovinu s nekadašnjom ljubavi. Nije li veza s partnerom dovoljno čvrsta, taj bi izlet mogao rezultirati prekidom. Ako je bivša ljubav zauzeta, ne očekujte da i ona učini isto. Početkom rujna stvari će se posložiti u vašu korist.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Ljetni dani će proteći u znaku radnih i obiteljskih obaveza, no zbog toga se nećete odreći izlazaka. Nedostatak odmora i sna učinit će vas razdražljivima pa biste se mogli posvađati s jednom ii više bliskih osoba. Razmirice nastojte riješiti što prije, jer njihovo će vam društvo nedostajati. To će posebno doći do izražaja tijekom kolovoza kad ćete se u bijegu od samoće početi družiti s pogrešnim ljudima. Pazite kome poklanjate svoje vrijeme i energiju, jer neke bi vas osobe mogle iscrpiti.

image

Josipa Lisac, pjevačica, 14. veljače 1950.

MARIO KUČERA

PUTOVANJA I HOBIJI: Uvijek ste željni novih iskustava i uzbuđenja, no ovog se ljeta fokusirajte na ono što vas uistinu ispunjava. Neće vam odgovarati odmor na jednom mjestu, pa ga iskoristite da upoznate više destinacija. Lako je moguće da ćete zbog obaveza ljetovanje podijeliti na nekoliko dijelova, što vam neće teško pasti. Idete li na putovanje nakon 24. kolovoza, moguće su gužve i kašnjenja.

DUH I TIJELO: Ne ignorirajte znakove umora koje vam tijelo šalje. Ma koliko mislili da ste neuništivi, stvari stoje drugačije pa biste mogli iskusiti tegobe psihosomatske naravi. Živce će vam smiriti boravak uz vodu, no izbjegavajte adrenalinske sportove i odlučite se za laganu rekreaciju.

RIBE

OD 19. VELJAČE DO 20. OŽUJKA

LJUBAV I SEKS: Ako je vaša veza ili brak zapao u monotoniju, dobit ćete priliku ne samo razbiti rutinu već i probuditi vatru za koju niste ni znali da tinja. Idete li s dragim na ljetovanje, odmak od svakodnevnih problema pružit će vam priliku da probudite iskru i posvetite se jedno drugome. I samcima je ljeto povoljno. Upoznat ćete nekoga tko će vas nasmijavati i dijeliti vam komplimente pa ćete svaki slobodni trenutak provoditi zajedno.

DRUŠTVENI ŽIVOT: Odlično ćete se provoditi. Dani provedeni u stanu bit će vam gubljenje vremena pa ćete stalno tražiti izlike da nekamo idete i susrećete se s prijateljima. Spontani odlasci na piće često će prerastati u cjelonoćnu zabavu pa ćete kući dolaziti u ranim jutarnjim satima. To bi moglo zasmetati partneru i ukućanima pa ih nastojte više uključiti u svoje aktivnosti. Tada će ionako doći do smirenja pa ćete zamijeniti lude provode druženjem s najmilijima ili pak s knjigom.

image

Olivia Palermo, influencerica i poduzetnica, 28. veljače 1986.

JENNIFER MITCHELL/SPLASHNEWS

PUTOVANJA I HOBIJI: Ništa vam neće biti privlačnije od pomisli na dobar provod i putovanja. Neće vam biti toliko važno kamo idete, koliko da ste u dobrom društvu. Bit ćete aktivni i željni novih iskustava, pa ćete se okušati u morskim sportovima poput windsurfinga, ronjenja ili jedrenja. Krajem ljeta malo stanite na loptu i uživajte u mirnijim aktivnostima te probranom društvu.

DUH I TIJELO: Prštat ćete od energije. Zdravstvene će vas boljke zaobići, a aktivan način života i provođenje vremena u prirodi ispuniti pozitivnom energijom. Uživat ćete u svim ljetnim sportovima, ali i u bogatom noćnom životu. Ipak, nemojte se zaboraviti i odmoriti.

Linker
29. travanj 2024 23:30