zaštitno lice

Lejla Filipović sukreirala je mirisnu svijeću iza koje je snažna poruka

Brend luksuznih svijeća Moel ovog će proljeća svoj asortiman obogatiti za jedan poseban miris sa snažnom porukom čije je zaštitno lice Lejla Filipović.

Snažne i sposobne žene su one koje pokreću svijet i baš zato ih treba slaviti u svakoj prilici te im na neki način dati priznanje za sve što rade - smatraju u brendu mirisnih svijeća Moel, a s tom mišlju dodali su u paletu svojih svijeća poseban miris s karakterom i porukom čije je zaštitno lice Lejla Filipović.

Nova svijeća nosi ime Lejla, što je sasvim prikladno jer je u njenim mirisnim notama utkana i osobnost žene koja je majka, poduzetnica, bivša misica i model, a u ovom slučaju i njegova sukreatorica i zaštitno lice.

image
PRESS

"Miris ove svijeće je snažan, ali istovremeno i nježan, opisuje ženu koja se uvijek znala izboriti za sebe, a da je pritom ostala dostojanstvena i graciozna. Upravo zato je Lejla njeno idealno zaštitno lice", govori osnivačica Moela, Mia Antunović.

Ono što ovu svijeću čini moćnom i profinjenom su mirisne note jantara, vanilije i cimeta, upotpunjene tek blagim daškom lavande i badema. Ova kombinacija tvori savršeno izbalansiran orijentalni miris koji je idealan partner za ugodan boravak u svakom prostoru.

image
PRESS

Moel je prvi hrvatski luksuzni brend svijeća koji ovom suradnjom nastavlja svoju priču proizvodnje svijeća čiji je sastav u potpunosti prirodan. Svijeće su veganske i izrađene isključivo od prirodnog sojinog voska te ne sadrže ftalate, odnosno plastifikatore koji mogu uzrokovati probleme s disanjem, hiperaktivnošću, rak dojke i ostale zdravstvene poteškoće.

Linker
25. travanj 2024 15:35