Godišnji horoskop

Naporna godina za blizance: Zaboravite na bezbrižnost i zaigranost

Blizanci bi trebali dobro iskoristiti siječanj u kojem ih očekuju povoljne prilike, ali i pripaziti više na sebe jer će zdravlje biti osjetljivije.

BLIZANCI [22. SVIBNJA - 21. LIPNJA]

Ocjena godine: 3 ZVJEZDICE

SRETNA BOJA: Žuta - prodorna i vedra, ta će boja odražavati vaš znatiželjni duh i potrebu da unesete život svugdje gdje se pojavite.

LJUBAV I BRAK: Ove ćete godine morati donijeti odluke koje dugo odgađate. Od vas će se tražiti zreliji i ozbiljniji pristup životu pa u 2023. nećete biti zaigrani i bezbrižni kao inače. Veza koju započnete u proljeće od samog će početka upućivati na nešto ozbiljno. Tijekom ljeta odlučit ćete jeste li spremni obvezati se nekome koga ste tek upoznali, a prema kome ste razvili duboke osjećaje. U dugim će se odnosima voditi borba za dominacijom. I vi i partner željet ćete voditi glavnu riječ pa bi između vas moglo često zaiskriti. Tijekom ljeta dobit ćete priliku pomiriti razlike pa je dobro da je iskoristite.

KARIJERA I NOVAC: Više ćete razmišljati o svojoj karijeri i izgledima za napredovanje. Ako ste već neko vrijeme nezadovoljni na poslu i osjećate da nemate uvjeta za napredovanje, pomišljat ćete na promjene. Nemojte se zalijetati i donositi ishitrene odluke ako nemate solidan i konkretan plan. Ove ćete se godine morati podučiti strpljenju i mudrosti. Saturn u polju karijere upućuje na to da je uspjeh itekako moguć, ali ćete se za njega morati namučiti.

LJEPOTA I ZDRAVLJE: Zdravlje će vam biti nešto osjetljivije pa nastojte više paziti na sebe. Bit ćete skloni iscrpljivanju, slabom snu i zanemarivanju svojih potreba, što bi moglo dovesti do psihosomatskih tegoba. Više se odmarajte i pronađite hobi koji će vas osloboditi stresa.

BROJ SREĆE 2: Dvojnost vašeg znaka bit će sažeta u ovoj za vas po mnogočemu čarobnoj brojci. Obratite pažnju na signale i budite uvjereni da je svemir na vašoj strani kada uočite dvojku.

TAJNA ŽELJA: Češće nego inače godit će vam mir i samoća. Poželjet ćete više vremena za sebe, no velik obim obaveza i potrebe bližnjih neće vam dati previše slobode.

U DOBRIM DANIMA: Ambiciozni, velikodušni, marljivi, šarmantni, spontani.

U LOŠIM DANIMA: Zaboravni, lažljivi, podmukli, zavidni, skloni ogovaranju.

NAJBOLJI MJESEC: U siječnju vas očekuju povoljne okolnosti. Mnogima će se poboljšati materijalne prilike, a izgledne su i pozitivne promjene na poslu. Očekuje vas i mnogo lijepih trenutaka na intimnom planu, a neke i ljubav na putovanju.

POZNATI BLIZANCI

ANGELINA JOLIE (4. LIPNJA 1975.) Prelijepu glumicu i redateljicu, koja je nedavno iznenadila sve objavom da se povlači s uloge veleposlanice UN-ove agencije za pomoć izbjeglicama, očekuje izazovna godina. Iskusit će veliku želju za promjenama i pronalaskom novih ciljeva koji će joj dati osjećaj svrhe. Trebala bi se paziti ishitrenih odluka i biti promišljenija.

image

Glumica Angelina Jolie

ANTHONY HARVEY/SHUTTERSTOCK

NOVAK ĐOKOVIĆ (22. SVIBNJA 1987.) Fenomenalnom srpskom tenisaču prvi mjeseci godine bit će napeti, no od proljeća ulazi u povoljno razdoblje. Jupiter u Biku pravit će skladne odnose s njegovim planetima u tom znaku pa ga očekuju mnogo povoljnije prilike. Osjećat će se dobro, letjeti u naponu snage i s optimizmom gledati na budućnost, a osobito će mu sretan biti privatni život.

image

Tenisač Novak Đoković

PETER MUNDY/SPEED MEDIA/SHUTTERSTOCK
Linker
18. travanj 2024 04:04