Čuvajte se!

Nepromišljene odluke mogle bi narušiti karijeru jednog horoskopskog znaka

Dok bi neke financijski mogao izigrati pojedinac kojem vjeruju, drugima se smiješe prihodi iz više izvora.

VODENJAK (21. 1. - 18. 2.)

✦✦✦✦

LJUBAV Željni ste izlazaka i ljubavnih iznenađenja, premda vam takav način života ne bi pružio očekivano zadovoljstvo. Sredinom tjedna shvatit ćete da vam nedostaje osoba za koju ste mislili da je samo mala avantura.

POSAO Mudri Saturn potiče vas na rad i drukčiji odnos prema financijama. Bit ćete motiviraniji na štednju, investiranje i profesionalno napredovanje, i to ne samo zbog sebe nego i zbog partnera i obitelji.

KUŠNJA TJEDNA Ako ste na početku veze, pomalo ćete idealizirati svog izabranika pripisujući mu i osobine koje nema. Poželjno je da prespavate sve važnije odluke.

PRILIKA TJEDNA U utorak će na vašu adresu stići primamljiva ponuda, a i sami ćete kreativnim ljudima ponuditi šansu da se dokažu.

image

Ribe će se hraniti bliskošću s voljenom osobom

UNSPLASH

RIBE (19. 2. - 20. 3.)

✦✦✦✦

LJUBAV Pod utjecajem Venere u svom znaku osjećat ćete se preporođenima i mentalno snažnijima. Hranit ćete se bliskošću s voljenom osobom, razmjenjivati nježne dodire i kovati lijepe planove o budućnosti.

POSAO Do izražaja će doći potreba za razmjenom ideja, ravnopravnom suradnjom i podjelom dobiti. Postići ćete mnogo uspjeha u ekipnim poslovima.

PRILIKA TJEDNA Mala usluga koju napravite prijatelju podići će vaš odnos na višu razinu. Otkrit ćete nove zajedničke poveznice.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

✦✦✦✦

LJUBAV Tajne i skrivene stvari ispunjavat će vas velikim nemirom. Ako se nalazite u ljubavnom trokutu, početkom tjedna napravit ćete odlučan rez te okrenuti se sebi i svojim snovima. Neka vas ne brinu početni problemi.

POSAO Nećete se moći pohvaliti dobrom organizacijom pa ćete stalno biti u strci. Vodite računa da ne kasnite na važne sastanke, kao i da zadatke ne prebacujete na druge.

PRILIKA TJEDNA U srijedu biste mogli upoznati pojedinca koji će djelovati poticajno na vas pomažući vam da otkrijete skrivene talente.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bez obzira na ljubav i žudnju koju osjećate prema partneru, nećete biti spremni na ustupke i odstupanje od svojih principa. Samci će biti željni pustolovina i često će se naći u središtu zanimljivih zbivanja.

POSAO Bit ćete marljivi pa biste mogli ostvarivati dohodak iz više izvora. Čak i ako ćete na plaćanje dulje čekati, imat ćete razloga za optimizam.

PRILIKA TJEDNA Budete li na početku tjedna malo popustljiviji, poboljšat ćete odnos s pojedincem koji vam je jako važan.

image

Bikovi neće biti spremni na ustupke i odstupanje od svojih principa

UNSPLASH

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

✦✦✦

LJUBAV Partner će pokazivati nezadovoljstvo vašim odnosom, a nerijetko na način koji bi vas mogao povrijediti. Izlascima i flertom pokušat ćete nadomjestiti osjećajnu hladnoću i nedostatak zanimanja druge strane.

POSAO Nadate se promjenama i napretku. Budite pa­­ž­lji­vi kad je riječ o financijama te sklapanju partnerstva. Pa­­zite da vas ne izigra pojedinac kojem ste dali povjerenje.

PRILIKA TJEDNA Početkom tjedna iskušajte šarm na osobi koja vam se sviđa, a u društvu se istaknite humorom i zabavljačkim darom.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

✦✦✦✦

LJUBAV Rado ćete se družiti, no kad je u pitanju vaša intima, bit ćete vrlo tajanstveni. Mogla bi vam se dogoditi avantura u kojoj će dominirati erotski naboj, ali koja zasad neće ispuniti vaša emocionalna očekivanja.

POSAO Teško ćete se prilagoditi novim okolnostima, posebice ako ste prisiljeni raditi s nekim koga ne cijenite. Nametnuta podjela obaveza stvara vam frustracije.

PRILIKA TJEDNA Ako ste sami i želite pronaći srodnu dušu, budite spremni na aktivniji društveni život tijekom vikenda.

image

Nepromišljene odluke Lavova mogle bi imati negativne posljedice za njihovu karijeru

UNSPLASH

LAV (23. 7. - 22. 8.)
✦✦✦

LJUBAV Borit ćete se protiv bračne monotonije, pritiska roditelja, autoriteta ili obitelji. Privlačit će vas slobodna veza, zabava i očijukanje. U petak budite oprezni - strast bi vas mogla odvesti na krivi put!

POSAO Porast će želja za uspjehom, a usporedno s njom i rivalstvo. Budite budni u ponedjeljak. Nepromišljene odluke mogle bi imati negativne posljedice za vašu karijeru.

PRILIKA TJEDNA Trebate li izabrati između svoje neovisnosti i poštivanja pravila, ne reagirajte nepromišljeno. Možda će vam trebati pravni savjet.

DJEVICA (23. 8. - 22. 9.)

✦✦✦

LJUBAV Naći ćete se u zamršenoj situaciji iz koje ćete što prije pokušati pronaći izlaz. Bolje bi bilo da mirno analizirate što je prikladno za vas. Nastojeći povrijediti ili kazniti druge, mogli biste više naškoditi sebi.

POSAO Situacija na poslu ponekad će biti vrlo napeta. Pojedini kolege smatrat će vas previše zahtjevnima, no kad se nađu u problemu, uvidjet će da ste bili u pravu.

PRILIKA TJEDNA Koristeći zdrave namirnice i isprobavajući nove recepte, u subotu ćete pronaći zanimljiv oblik zabave za sebe i ukućane.

image

Djevice će koristeći zdrave namirnice i isprobavajući nove recepte, u subotu pronaći zanimljiv oblik zabave za sebe i ukućan

UNSPLASH

VAGA (23. 09. - 22. 1O.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zajedničke aktivnosti i ulaganja osnažit će vaš brak. Ako ste samac, naći ćete se na raskrižju. Budete li se morali odlučiti između dvije osobe, rukovodit ćete se i tjelesnom privlačnošću i materijalnim interesima.

POSAO Zbog upletanja suradnika otežano ćete obavljati radne zadatke i često gubiti vrijeme na sitnice. U petak se pripremite na čekanje ili odgodu putovanja.

PRILIKA TJEDNA Promijenite način života i prehrane. Aktivnije se bavite sportom pa ćete izgledati bolje i osjećati se vitalnije.

ŠKORPION (23. 10. DO 21. 11.)

✦✦✦✦

LJUBAV Nastojat ćete s optimizmom gledati na razvoj vaše veze, no određene sumnje, nepovjerenje i unutarnji nemir i dalje će biti prisutni. Nužno je da potisnete ljubomorne misli i potrebu za dominacijom.

POSAO Povećani troškovi ne ostavljaju mnogo vremena za predah. Angažirat ćete se i u društvenom životu ne biste li pokupili korisne informacije i povećali zaradu.

PRILIKA TJEDNA Budete li tolerantni i pažljivi prema partneru, on će imati razumijevanja za vaš angažman na drugim područjima.

STRIJELAC (22. 11. - 21. 12.)

✦✦✦✦

LJUBAV Bit će burno i uzbudljivo u vašoj vezi, a moguće su i iznenadne promjene. Ako vam partner najavi odlazak ili se posvađate, nemojte se previše uzbuđivati - stvari bi se brzo mogle okrenuti u vašu korist.

POSAO Istaknut ćete se spretnošću, no nakon vikenda obaveze će vas više umarati. Šef će vas živcirati, raspoloženje biti promjenjivo, a energija u osjetnom padu.

PRILIKA TJEDNA Druženje s prijateljima, polemike i otvoreni razgovori uz gurmanske specijalitete i dobru kapljicu popravit će vam raspoloženje.

image

Druženje s prijateljima, polemike i otvoreni razgovori uz gurmanske specijalitete i dobru kapljicu Strijelcima će popraviti raspoloženje.

UNSPLASH

JARAC (22. 12. - 20. 1.)

✦✦✦✦

LJUBAV Zajednička iskustva zbližit će vas s partnerom. Ne samo što ćete uživati u tjelesnoj strasti nego ćete dugo i otvoreno pričati o svemu. Njegova potpora bit će vam poticaj za sve ono što namjeravate napraviti.

POSAO Unutarnja stabilnost omogućit će vam lakše snalaženje u novim okolnostima. Početkom tjedna povoljne promjene potaknut će vas na širenje inozemnih kontakata.

PRILIKA TJEDNA Odvojite vremena za dom, djecu i obitelj. Pozabavite se kućnim poslovima, računima i ulaganjima u stanovanje.

Linker
20. travanj 2024 09:09