Ne propustite

Nova Gloria donosi najveći godišnji horoskop: Što nam predviđaju zvijezde u 2023.?

Svaka godina donosi nove izazove i trenutke po kojima ćemo je pamtiti, a kojem će znaku 2023. biti godina života, otkrivamo u velikom godišnjem horoskopu koji darujemo svim Glorjinim čitateljima uz novi broj magazina!

Ako ste znatiželjni što vam u 2023. godini donose zvijezde, brojevi, tarot ili kineski znakovi, već tradicionalno Gloria vam donosi najiscrpniji godišnji horoskop. Potražite ga samo uz novi broj magazina Gloria i doznajte koja područja vašeg života donose najbolje prilike za rast, a pred kojima ćete biti na kušnji ili suočeni s izazovima.

Saznajte što vas čeka u braku i ljubavi, karijeri i financijama, kakvog ćete biti zdravlja - uz poneki savjet kako ga poboljšati, koje će biti vaše tajne želje i koji mjeseci u godini nude najviše prosperiteta na svim poljima života.

Također, u našem specijalnom izdanju, između ostalog, otkrijte: što nam donosi vladavina Sivog vodenog Zeca koja počinje 22. siječnja, zašto numerolozi kažu da je 2023. godina osobnog i kolektivnog razvoja, ali i kakve veze s tim ima broj 7 te što nam govore tarot karte...

Novi broj magazina Gloria u prodaji je od četvrtka, 5. siječnja i online.

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
25. travanj 2024 03:07