UNSPLASH
Recommend 

Nova shopping platforma donosi drugačije iskustvo online shoppinga

Na našem tržištu dostupna je nova shopping platforma spaja kupce, brendove i content kreatore na jednom mjestu.

Na našem tržištu dostupna je nova shopping platforma spaja kupce, brendove i content kreatore na jednom mjestu.

Internet shopping postao je jednostavniji s novom platformom koja štedi vrijeme, živce i novac. Recommend je platforma preko je je na raspolaganju više od 150 brendova i 250 tisuća proizvoda koji se nalaze na popustu, a svaki put kada kupujete preko ove platforme ostvarujete dodatnih 3 posto uštede.

Neki od brendova koji se nalaze na Recommendu su Answer.hr, Notino, Tvornica Zdrave Hrane, Star Silk, Lonci&Poklopci te brojni drugi. Iza inovativne platforme koja pomaže kupcima da pretražuju manje, a više štede prilikom online kupovine, stoji hrvatski tim sa sjedištem u Sjedinjenim Državama. Cilj Recommend tima je unaprijediti način na koji ljudi kupuju proizvode online, stvarajući platformu koja spaja umjetnu inteligenciju s intuitivnim sučeljem i jedinstvenim funkcijama.

image

recommend promo

PROMO

Pomoću Recommend Trendova svaki kupac može - u obliku videa ili fotografija - pronaći i kupiti proizvode koji ga zanimaju. Platformu koriste i brojni content creatori, kao i brendovi, a osim na webu, dostupan je na Apple Storeu i Google Play Storeu. U nekoliko klikova možete kreirati svoj račun, izabrati interese i pretraživati kategorije i kupovati proizvode. Više informacija o Recommendu možete pronaći na stranici www.recommend.com te na Instagramu.

image

recommend promo

PROMO
Linker
27. travanj 2024 10:11