ZLATNI STUDIO

Odlučite tko odlazi u finale Zlatnog Studija: Grašo ili Grše, Nina ili Severina, Mojmira ili Šprajc?

Izjednačeno je u svim kategorijama, a u finalu neće biti mjesta za sve nominirane zvijezde. Evo kako glasati za favorite.

Još samo 10 dana je ostalo do odabira finalista Zlatnog Studija, najveće medijske nagrade u Hrvatskoj u organizaciji Jutarnjeg lista. Ovog puta doista svaki glas odlučuje jer su u većini kategorija dosad prikupljeni glasovi dramatično izjednačeni.

Ovo je sedmo izdanje Zlatnog Studija u kojem se ponovno bira najbolje od hrvatske glazbe, televizijskih emisija, filmova i kazališnih predstava. U svakoj kategoriji po pet je nominiranih, a samo troje ide u veliko finale. Proglašenje pobjednika održat će se, kao i svake godine u studiju HRT-a Anton Marti s prijenosom uživo na HRT-u, 9. veljače u 20.15 sati.

Tko će u TV spektaklu osvojiti kipić Zlatnog Studija, ovisi isključivo o vama čitateljima pa zato glasujte za pobjednike Zlatnog Studija!

Najnapetije je naravno u kategorijama za pjevača i pjevačicu godine. Za pjevača su nominirani Matija Cvek, Petar Grašo, Marko Kutlić, Damir Urban i Tony Cetinski, a za pjevačicu Tereza Kesovija, Lorena Bućan, Severina, Vanna i Nina Badrić.

Slično je i u kategoriji za hit godine gdje se bore Petar Grašo i Nina Badrić sa svojom baladom "Nemoj", Let 3 s "Mamom ŠČ" i Prljavo Kazalište s pjesmom "Stare navike", Grše s megahitom "Mamma mia" i Vojko s "Mamacitom". Glasovi su trenutačno toliko izjednačeni da je nemoguće predvidjeti tko su favoriti u tim kategorijama.

Čitatelji mogu glasati jednom dnevno, dok će pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista moći glasati dva puta unutar 24 sata. Postanite i vi pretplatnici premium sadržaja klikom OVDJE.

image

Zlatni Studio - najbolji koncerti

Novitet od ove godine je kategorija glazbeni spot godine u kojoj su nominirani: "Mamacita" - Vojko V./Rino Barbir, "Mama ŠČ" Let 3/Radislav Jovanov Gonzo, "Mlijeko proliveno" - Zlatan Stipišić Gibonni/Vojan Koceić, "Stare navike" - Prljavo kazalište/Radislav Jovanov Gonzo i "Većinom" - Pips&Chips&Videoclips/Radislav Jovanov Gonzo.

Ništa manje napeto nije ni u televizijskoj kategoriji. U TV zabavi našle su se velike, zahtjevne i vrlo skupe televizijske produkcije pa čitatelji tako mogu birati između "MasterChefa" (Nova TV), "The Voicea" (HTV), "Superstara" (RTL), "Superpotjere" (HTV) ili "Supertalenta" (Nova TV).

Za novinara godine bore se Martina Validžić, Aleksandar Stanković, Ivana Petrović, Zrinka Grancarić i Goran Milić, a napeto je i u kategoriji TV voditelja gdje u finale može proći samo troje od pet omiljenih lica: Mojmira Pastorčić, Frano Ridjan, Mirko Fodor, Joško Lokas i Zoran Šprajc.

Kako pogurati svog favorita do pobjede? Glasati možete na web portalu jutarnji.hr. na bes­platnom online glasačkom mjestu, uz napomenu da pretplatnici premium sadržaja Jutarnjeg lista mogu glasati dva puta unutar 24 sata.

Glasati se može i putem kupona u TV prilogu Studio koji izlazi na kioske petkom, a prvi krug traje do 29. prosinca. Nakon toga kreće zbrajanje glasova. Tko će u finale - odlučuju samo čitatelji.

Linker
15. travanj 2024 02:39