PROFIMEDIA
Vodič za godinu

Otkrivamo što vam za 2023. predviđaju tarot karte

Mnogi se na početku nove godine pitaju što mogu očekivati te hoće li biti uzbudljiva. Hoćemo li pronaći novu ljubav ili posao, stvoriti nove prilike i promijeniti loše navike... Hoće li vibra biti “nova godina, nova/i ja” ili ćemo nastaviti starim putem. Za one koji traže neki vodič u 2023., na pravom ste mjestu jer smo pomoću tarot karata za svaki znak pronašli što ga čeka u novoj godini.

Mnogi se na početku nove godine pitaju što mogu očekivati te hoće li biti uzbudljiva. Hoćemo li pronaći novu ljubav ili posao, stvoriti nove prilike i promijeniti loše navike... Hoće li vibra biti “nova godina, nova/i ja” ili ćemo nastaviti starim putem. Za one koji traže neki vodič u 2023., na pravom ste mjestu jer smo pomoću tarot karata za svaki znak pronašli što ga čeka u novoj godini.

Ako niste upoznati s tarotom, riječ je o predviđanju putem karata koje nam pružaju uvid u prošlost, sadašnjost i budućnost, a one za 2023. kažu...

OVAN

Kretanjem Saturna i Jupitera u vašem znaku mogli biste doživjeti neke važne promjene koje će odrediti smjer u vašem životu. Pred vama su promjene, nove prilike i novi počeci - od kojih će neke biti obećavajuće, a neke će vas zbunjivati. Budite otvoreni i oprezni sa svime što će vam se događati. Primjerice, Saturn bi mogao utjecati na neka područja vašeg života povezana s putovanjima, studiranjem u inozemstvu, zaradom i inancijama, vezama i prijateljstvima te vašim odnosom s duhovnošću. I zato ostanite otvoreni prema svim novim prilikama koje vam dolaze.

BIK

Saturn, Jupiter, Rahu (sjeverni mjesečev čvor) u ovoj godini vladat će vašom karijerom i poslom kojim se bavite. Što se tiče vašeg zodijaka, predviđanje tarota vezano za vaš posao kaže da ćete morati imati pozitivan stav, biti strpljivi, raditi marljivo kako biste ostvarili svoje ciljeve i držati se plana na vašem putu ka uspjehu. Zato je u prvom tromjesečju 2023. dobro vježbati strpljenje, otpustiti negativnosti i izbjegavati nestrpljivost i agresivnost. Samo ako budete radili na tim aspektima, moći ćete ostvariti svoje ciljeve. Nadalje, Saturn će vam donijeti uspjeh na profesionalnom planu, a zahvaljujući Suncu dobit ćete priznanje svojih šefova.

BLIZANCI

Ovo će biti posebna godina za vas - donijet će vam šanse za rast, a postat ćete uporniji, odlučniji i orijentirani na izvršavanje poslovnih obaveza. Možda vam je prije nedostajalo samokontrole kako biste ostvarili svoje snove, ali ove godine ćete u potpunosti promijeniti osobnost i postati osoba koja će početi ostvarivati svoje ciljeve. Ako ste planirali pokrenuti vlastiti posao ili promijeniti karijeru, u 2023. biste to mogli i ostvariti. Savjetujemo vam da ne izgubite fokus i da mislite na dobrobiti koje vam budućnost nosi.

RAK

Različiti aspekti vašeg života, poput zdravlja i odnosa s okolinom, promijenit će se. Upravo će ta područja iziskivati vašu pozornost i trebali biste ostati smireni tijekom razdoblja preokreta. Osim toga, vaš tarot i Saturnov tranzit upućuju na to da biste trebali više meditirati i izbjegavati nepotreban stres i napor, jer bi to moglo utjecati na vaše zdravlje. Osjetite li da vam je zdravlje ugroženo, trebali biste izbjegavati stresne situacije, konzumirati zdravu hranu, usredotočiti se na posao i pokušati njegovati pozitivno razmišljanje.

LAV

Godina će početi dobro, ali budete li se previše vraćali na neuspjehe iz prošlosti, ugrozit ćete sreću u nadolazećim mjesecima. Prema tarotu, najbolje bi bilo izbjegavati razmišljati o greškama iz prošlosti, već se usredotočiti na to što smo eventualno naučili iz pogrešaka i pokušati planirati budućnost. Najbolje bi bilo usmjeriti sve snage na nešto lijepo, jer vam u suprotnom može ugroziti zdravlje. Kako biste ostali zdravi i uživali u novoj godini, najbolje bi bilo pobrinuti se za svoje mentalno zdravlje.

DJEVICA

U prvom tromjesečju ove godine dosta će toga biti na testu, pogotovo na poslovnom polju, i mogli biste se osjećati dezorijentirano i uznemireno. Početak godine bit će težak i na privatnom planu. Planirate li poboljšati svoj život, savjetujemo da svoju energiju usmjerite prema lijepim stvarima, implementirajući dosljednost i rad na sebi. U drugom tromjesečju mogli biste se osjećati usamljeno, pa provodite što više vremena s ljudima koje volite. Što se tiče ljubavi, postoji šansa da se zaljubite u posljednjem tromjesečju 2023. Savjetuje se da izbjegavate konlikte.

VAGA

Ova će godina biti veoma sretna za ljude rođene u znaku Vage. Budući da će Venera ove godine biti u tranzitu, Vage bi mogle doživjeti snažne emocije u kombinaciji s povećanom strašću i osjećajima. Te emocije će uvelike utjecati na sve odnose, ali prije svega na odnos s partnerom. Što se tiče posla, stvari će teći glatko i bit ćete sposobni svladati izazove, implementirati nove ideje... Što se tiče zdravlja, bilo bi dobro izbjegavati stresne situacije.

ŠKORPION

Prvo tromjesečje za Škorpione će biti veoma obećavajuće. Pružit će vam se prilike, a mogli biste zaraditi i napredovati na radnom mjestu. U zadnjem dijelu godine, sve ono što bi moglo poći po krivu u smislu zdravlja, karijere i školovanja će se razriješiti i imat ćete priliku ublažiti svu negativnu energiju oko vas. Nađete li se u nezgodnoj situaciji, sredinom godine ćete se uspjeti izvući iz problema.

STRIJELAC

Početak godine bit će veoma plodno razdoblje za vas, pogotovo siječanj koji će vam pružiti dobre poslovne prilike. Upravo ćete u siječnju uspjeti dogovoriti neke unosne poslove, napredovati u karijeri i izgraditi dobre odnose s kolegama. Zbog Venerinog položaja i vaših karata, drugo tromjesečje bit će idealno za romantične veze. Doduše, krajem godine bi vaš romantični odnos mogao biti na kušnji iz različitih razloga: problemi u komunikaciji i položaj Ketua (sjenovitog planeta) u vašem znaku.

JARAC

Ako tražite sreću, ljepotu i mir u svim sferama svog života, onda je ovo vaša godina, jer su vam karte naklonjene i predviđaju vam opuštenost, sreću i mir. Ljepota i sreća doći će u različitim oblicima, poput neočekivanih, ali potrebnih planova za putovanje, izložbama, književnim i glazbenim festivalima. Radovat ćete se tim događanjima i oni će vas usrećiti. Kako biste napredovali u poslu, čuvajte svoje planove samo za sebe.

RIBE

Na početku godine mogući su određeni problemi koji vas mogu uzrujati, ali stvari će se veoma brzo razriješiti u vašu korist. Mogli biste osjetiti kako se gubite, ali nemojte dopustiti da vas to previše omete. Usredotočite se na svoje planove i nemojte zaboraviti raditi na ostvarenju snova, čak i kad vam se bude činilo da nema nikakvog smisla. Kraj rujna najbolje je vrijeme za nove poslovne prilike i edukaciju. Ako budete imali zdravstvenih tegoba, do boljitka će doći u zadnjem tromjesečju godine.

VODENJAK

Budući da će sklad, ravnoteža i stabilnost biti primarni aspekti ove godine, vaše karte sugeriraju da izgradite unutarnji mir i njegujete dobre odnose s ljudima koji vas okružuju. Želite li da svi zadaci budu uspješni, bilo bi najbolje da zadržite mir, fokusirate se na očuvanje energije i izbjegavate nepotrebne svađe i prepirke, konlikte i neslaganja. Sredinom godine mogli biste imati manjih problema sa zdravljem, ali stvari će se popraviti do kraja listopada. Želite li postići sve što ste zamislili u poslu, dobro je zadržati dobar odnos sa svim kolegama.


Ne propustite najbogatiji godišnji horoskop uz novi broj Glorije: doznajte što vas očekuje u braku i ljubavi, karijeri i financijama, ali i koje će biti vaše tajne želje. Otkrivamo i što donosi vladavina Sivog vodenog Zeca koja počinje 22. siječnja, zašto numerolozi kažu da je 2023. godina osobnog i kolektivnog razvoja, ali i kakve veze s tim ima broj 7...

image
GLORIA PRODUKCIJA
Linker
01. svibanj 2024 17:33