Saint Hills for Kids

 PROMO
Hvalevrijedan potez

Poziv za prijavu: Zaklada Saints Hills for Kids objavila natječaj za pomoć djeci u potrebi

Saints Hills vinarija s Pelješca već godinama radi jedno posebno vino: Ernest Tolj Dingač. U najboljim godinama, s najboljih blokova u vinogradu i probiranjem najboljih bačava, dobiju malo čudo u boci. Tom čudu oni su odlučili dodijeliti zadatak: svu zaradu od prodaje tog vina namijenili su za pomoć djeci u potrebi. Godinama je tako funkcioniralo te se iz te početne ideje pretvorilo u veću; prijatelji i ljubitelji toga vina poželjeli su učiniti više, donirati više, te je Saints Hills vinarija ove godine osnovala Zakladu pod imenom Saints Hills for Kids. Svrha ove zaklade je kroz natječaj doći do što više potrebite djece, te pomoći onima kojima je najpotrebnije, na potpuno transparentan način. Na natječaj se mogu prijaviti fizičke i pravne osobe, zdravstvene i druge ustanove te roditelji koji brinu i skrbe o bolesnoj, nemoćnoj ili potrebitoj djeci na području Republike Hrvatske.

Natječaj je objavljen na njihovoj stranici, a prijave se zaprimaju zaključno do 20. prosinca 2023. godine te će se početkom 2024 objaviti dobitnici.

Opći kriteriji za dodjelu sredstava su objektivna i transparentna financijska procjena; kvaliteta projekta/programa i njegov doprinos ostvarenju ciljeva Zaklade, doprinos projekta/programa društvenoj zajednici i važnost projekta/programa da unaprijedi područje projekta/programa; ugled i postignuća institucije i/ili nositelja projekta koji predlaže dodjelu potpore.

Posebni kriteriji za dodjelu sredstava su hitnost, odnosno nužnost pružanja tražene pomoći, materijalno i zdravstveno stanje podnositelja prijave, odnosno osobe u čije se ime prijava podnosi, značenje projekta/programa za ostvarivanje općedruštvene ili općekorisne svrhe.

Prijave slati u elektronskom obliku na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili poštom na adresu Zagreb, Gajeva ulica 23 uz napomenu „Prijava na natječaj za donacije Popis dobitnika bit će javno objavljen na internetskim stranicama Zaklade u roku od 14 dana od donošenja odluke.

Linker
27. travanj 2024 20:57